Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Emma

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Emma eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Emma

  Tvgo telepítése új Huawei telefonra.

  Kedves Uzman! Az Aptoidon keresztül sikerült telepíteni az új verziót,de sajnos nem indul,de igazad van megpróbálok másik böngészőt,később talán a gyári visszaállítást.Köszönöm a segjtséget!
 2. Új Huawei smart 2021 telefont kaptunk ajándékba,nagynehezen sikerült telepíteni rá az új telekom tvgot,de megnyitni nem lehet,állandóan visszadob.Böngészőn keresztül sikerült ugyan belépni a fiókba,de az élő műsornál azt írja,hogy hiba,nem indul el.Esetleg,ha van valakinek valami ötlete,hogy lehetne nézni rajta a tvgot,nagyon megköszönném. Üdv:Emma
 3. Emma

  Tv-go

  Az új készülék samsung galaxy tab s4.
 4. Emma

  Tv-go

  Sajnos nálam nem erről volt szó,hiszen minden más készüléken ment,a telekom üzletbe a is kipróbálták saját fiókkkal beléptek,de ugyaz ez volt a helyzet,a később vásárolt tablettel is remekül működik.
 5. Emma

  Tv-go

  Sajnos nem oldódott meg,én visszaküldtem a készüléket
 6. Emma

  Tv-go

  Sziasztok! Vettem egy huawei mediapad m5 tablettet és a tv-go alkalmazásba be tudok lépni a fiókommal,de a közszolgálati adókon kívül más nem működik rajta.Már mindennel és mindenkivel próbálkoztunk állítólag minden rendben van.A huawei és a telekom se tud mit kezdeni a dologgal.elindul ugyan a figyelmeztetést még látom azután minden elsötétedik.se a moziklubb se a többi csatorna nem megy,a közszolgálatiak viszont tökéletesen.Valaki annyit mondott,hogy valami más lejátszó kellene hozzá,mondjuk egy párat már megpróbáltam,ha esetleg van valakinek ezzel tapasztalata megköszönném.
×
×
 • Új...