Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Emma

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Emma posztolt

  1. Emma

    Tvgo telepítése új Huawei telefonra.

    Kedves Uzman! Az Aptoidon keresztül sikerült telepíteni az új verziót,de sajnos nem indul,de igazad van megpróbálok másik böngészőt,később talán a gyári visszaállítást.Köszönöm a segjtséget!
  2. Új Huawei smart 2021 telefont kaptunk ajándékba,nagynehezen sikerült telepíteni rá az új telekom tvgot,de megnyitni nem lehet,állandóan visszadob.Böngészőn keresztül sikerült ugyan belépni a fiókba,de az élő műsornál azt írja,hogy hiba,nem indul el.Esetleg,ha van valakinek valami ötlete,hogy lehetne nézni rajta a tvgot,nagyon megköszönném. Üdv:Emma
  3. Emma

    Tv-go

    Az új készülék samsung galaxy tab s4.
  4. Emma

    Tv-go

    Sajnos nálam nem erről volt szó,hiszen minden más készüléken ment,a telekom üzletbe a is kipróbálták saját fiókkkal beléptek,de ugyaz ez volt a helyzet,a később vásárolt tablettel is remekül működik.
  5. Emma

    Tv-go

    Sajnos nem oldódott meg,én visszaküldtem a készüléket
  6. Emma

    Tv-go

    Sziasztok! Vettem egy huawei mediapad m5 tablettet és a tv-go alkalmazásba be tudok lépni a fiókommal,de a közszolgálati adókon kívül más nem működik rajta.Már mindennel és mindenkivel próbálkoztunk állítólag minden rendben van.A huawei és a telekom se tud mit kezdeni a dologgal.elindul ugyan a figyelmeztetést még látom azután minden elsötétedik.se a moziklubb se a többi csatorna nem megy,a közszolgálatiak viszont tökéletesen.Valaki annyit mondott,hogy valami más lejátszó kellene hozzá,mondjuk egy párat már megpróbáltam,ha esetleg van valakinek ezzel tapasztalata megköszönném.
×
×
  • Új...