zirl

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

zirl a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. BTZ: Igen, ez az. Mindig jutnak eszembe újabbnál újabb ötletek, már a kártyát is kihúztam/visszadugtam az elején, de még mindig semmi. Ami az érdekes, két egységünk van, és mindkettőnél ugyanakkor jött a hiba. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat és a segítséget.
 2. BTZ: Nem igazán vagyok még otthon a fórumozásban, küldtem Neked üzenetet, de akkor ide is leírom, ha már a topicban itt lehet válaszokat küldeni. Szóval, bocsánat a tudatlanságomért, de amennyiben a készülék hátulján lévő "Advanced Digital Broadcast" ezt a három betűt takarja (márpedig mi mást takarna...), akkor igen. Őskövületről van szó, már vagy tíz éve vagyunk előfizetők, emlékeim szerint azóta még egyszer sem cseréltek dobozt nálunk.
 3. Teherwagon: Köszönöm a válaszokat, a tőlem telhetőt megtettem (áramtalanítás, gyári beállítások vissza), a probléma megmaradt. A 1414 szerint magát az adót kell megkeresnem, mert akkor náluk lehet a hiba, csak azt nem értem, akkor a többieknél miért van felirat...
 4. Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
 5. Néhány napja a Sundance felirata hiányzik, a két vevőegység közül egyiknél sem működik. Az "Options" lehetőség "Felirat nyelve" menüpontjában továbbra is lehetőség van "magyar", illetve "kikapcsolva" lehetőségek közül választani, viszont többszöri ki-be kapcsolás esetén sem jelenik meg magyar felirat.