Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zirl

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

zirl eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. zirl

    Sundance

    BTZ: Igen, ez az. Mindig jutnak eszembe újabbnál újabb ötletek, már a kártyát is kihúztam/visszadugtam az elején, de még mindig semmi. Ami az érdekes, két egységünk van, és mindkettőnél ugyanakkor jött a hiba. Mindegy, azért köszönöm a válaszokat és a segítséget.
  2. zirl

    Sundance

    BTZ: Nem igazán vagyok még otthon a fórumozásban, küldtem Neked üzenetet, de akkor ide is leírom, ha már a topicban itt lehet válaszokat küldeni. Szóval, bocsánat a tudatlanságomért, de amennyiben a készülék hátulján lévő "Advanced Digital Broadcast" ezt a három betűt takarja (márpedig mi mást takarna...), akkor igen. Őskövületről van szó, már vagy tíz éve vagyunk előfizetők, emlékeim szerint azóta még egyszer sem cseréltek dobozt nálunk.
  3. zirl

    Sundance

    Teherwagon: Köszönöm a válaszokat, a tőlem telhetőt megtettem (áramtalanítás, gyári beállítások vissza), a probléma megmaradt. A 1414 szerint magát az adót kell megkeresnem, mert akkor náluk lehet a hiba, csak azt nem értem, akkor a többieknél miért van felirat...
  4. zirl

    Sundance

    Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
  5. zirl

    Sundance

    Néhány napja a Sundance felirata hiányzik, a két vevőegység közül egyiknél sem működik. Az "Options" lehetőség "Felirat nyelve" menüpontjában továbbra is lehetőség van "magyar", illetve "kikapcsolva" lehetőségek közül választani, viszont többszöri ki-be kapcsolás esetén sem jelenik meg magyar felirat.
×
×
  • Új...