Brada20

Tag
 • Tartalmak

  54
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Brada20 posztolt

 1. Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy az android box távirányítójával, hogyan lehet a tv bemenetet váltani. Egyszerűen nem sikerült még rájönnöm.
 2. Az új sw betűméretét lehet vhol állítani? Annyira brutál nagyok, hogy már idegesítő. A műsorújság kinézete pedig szánalmas. Az a régiben sokkal jobb volt ( mind a kettő).
 3. A műsor újraindításához az ikon nem jelenik meg, de a balra gombbal vissza lehet tekerni. De a műsorújság oldal lapozása a ch +/- gombbal nem lehetséges. Ez azért szomorú.
 4. Más is tapasztalja, hogy az új sw nem engedi újraindítani az adásokat, pedig a régi most is engedi, és az appban is újra lehet indítani. Illetve csatorna váltáskor a Most műsoron sávot el lehet valahogyan tűntetni?
 5. Van esetleg új dátum?
 6. Szisztok. Lehet már tudni vmit, hogy mikor érkezik az új UI? A csatorna sorrend módosítás nagyon hiányzik.
 7. Korábban csomagtól függetlenül minden csatorna megjelent, max nem volt nézhető. Ez változott?
 8. Nálam se jelent meg.
 9. A HBO és Cinemax csatornákon másnál is változott a kép mérete? Nálam minden csatornán kilód a képből a logó. Bejelentettem hibára de lezárták, hogy nincs hiba a rendszerben. (Bármilyen felbontást választok a helyzet ua.)
 10. Közben úgy néz ki, sikerült megoldaniuk.
 11. Bejelentettem, majd kaptam egy választ, hogy a térerővel nincs gond. Meg jó, hogy nem is ezt írtam, mert az valóban rendben van. A gond a pinggel és sebességgel van. De a kék 4G ugyanezt produkálja. Tehát csak simán leráztak.
 12. Sziasztok. Van itt valaki aki tudna segíteni? Többször szoktam megfordulni tiszacsege településen, ahol korábban tökéletes volt a 4G hálózat sebessége. Most viszont hiába jó a térerő, a 4G-n a sebesség még az 1 mbits-et sem éri el. Korábban a település közepén volt egy torony, de mára egy antenna sincs rajta. Szerintetek mit lehetne tenni? Létezik, hogy sikerült elszámolniuk a cella méretét?
 13. A sebességből az látszik, hogy nem gigabittes a lan kapcsolat. Vagy a hálózati kártya nem tudja, vagy a kábel nem cat5 vagy jobb.
 14. Sziasztok, nincs hír az esetleges lakossági tesztelésről?
 15. Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg.
 16. Más tesztelése is szóba jöhet, ha van értelme.
 17. Sziasztok, ezzel kapcsolatban nincs valami új információ? Esetleg a lakossági tesztbe be lehet kerülni valahogyan? Köszönöm
 18. Sziasztok. Mándok településen végre elkezdték az optikai kábelek elhelyezését az oszlopokra. Nem tudja valaki a projekt ütemezési dátumait, hogy mikorra várható a befejezés?
 19. Sziasztok, ezzel kapcsolatban van vkinek valami infója, hogy a Telekom esetében mire számíthatunk? https://dtvnews.hu/hirek/valtoznak-a-hbo-es-cinemax-csatornak-terjesztesi-parameterei
 20. Van esetleg erről valami hír, mert a vidan.t aki részben a Telekom tulajdona, januártól az összes HBO csatornát HDra cseréli.
 21. Nálatok renden működik az app? Nálam folyamatosan kilép és nem tudok visszalépni csak a 3-4. próbálkozásra.
 22. Esteleg vmi hír a HBO-król. Lassan lejár a hűségem és ha nem változik inkább csak a GO-ra fizetek elő. Ott legalább jó a képminőség.
 23. Szia, továbbra sincs információ róla?
 24. Sziasztok, nem tudja vki, hogy ma reggelre melyik csatorna került ki a kínálatból? Mert ma reggelre megint egy hellyel kisebb lett a kedvenc csatornám száma, de nemtaláltam egyik számlán sem semmi erre vonatkozó infót.
 25. Sziasztok. Szerintetek mi okozza, hogy a műsorújság appal nem lehet a boxot összerendelni, mert a pin kódnál az error jelenik meg, ha pedig a qr kódot olvastatom be rossz pin üzenetet kapok.