Ugrás a tartalomhoz
 • 10

Telekom TV első benyomások


Karesz

Kérdés

Üdv. mindenkinek!
Tegnap lecserélték a Telekom cuccaimat az új Telekom Tv-nek (android) megfelelő beltérikre.
Nos az első tapasztalatok némileg vegyesek.
Először azokat a dolgokat említeném amik jelenleg nem tetszenek és úgy gondolom, hogy fejlesztésre szorulnak.
- Ami leginkább nem tetszik a lejátszott adás pörgetése bármely irányban. Ugye az előző rendszernél a pörgetés tulajdonképpen egy gyorsított lejátszásnak felelt meg, ez lehetővé tette, hogy a neked megfelelő helyen tudd megállítani a tv adást vagy a felvételt. Ez az opció most (még) nem működik, tehát nem látod, hogy hol tart a pörgetés képileg, csa a pörgetés kezdetén aktuális képet és az időt. Ez szerintem nagyon gáz, de biztosan változik majd a fejlesztés során.
- A következő ami gondot okozhat az a 30 óra felvétel az előző 500 GB-hoz képest. Ez nagyon erős visszalépés, főleg egy 5 tagú családnak. Tudom, hogy pénzért bővíthető, de azért NA!
- Ami még negatív dologként érintett, hogy egyenlőre nem lehet egyéni csatornasorrendet beállítani. Ez azért okoz nehézségeket.
- Az android box belső tárhelye 4, 4 GB ami nem túl nagy ahhoz, hogy kiéld magad a Play áruház adta lehetőségekben.
- A cromecast működik telefonról történő képek átküldésénél de a videó már nem ment át.
- 28 órája él az új rendszer és volt már 2 lefagyás és 2 indokolatlan újraindulás.

A negatív dolgok mellett természetesen vannak pozitívak is:
- Bluetoth-os eszközöket könnyű csatlakoztatni és jól is működnek. Hangszóróval és fülhallgatóval kipróbáltam.
- Vezetékes és vezeték nélküli billentyűzet is működött (angol kiosztással)
- A távirányító egy egyszerű beállítás után már a TV-t is kezelte (ki*be kapcsolás és hangerő).
- Nálam az egyik szobában nem TV hanem monitor van ami nem képes hang leadására ezért a Boxba beledugtam egy USB-s hangkártyát ami már is továbbította a hangot a hangfalakra. De a Bluetoth-os hangfal is működő opció volt. A monitoron csak D-SUB (VGA) csatlakozási lehetőség van, így egy HDMI-VGA átalakítóval lett megoldva a képátvitel ami FullHD-ben működik.
- A felvétel beállítás és a felvett felvétel lejátszása is rendben van, bár sorozatfelvételt még nem állítottam be. SD minőségben vettem fel egyenlőre.
- Pendrive-ról és memória kártyáról történő film lejátszást is kipróbáltam (mp4, Avi, MKV), működött. Ehhez fel kellett telepítenem egy fájlkezelőt és a vlc-t mint média lejátszót.
- A Play áruházban elérhető játékok és aplikációk korlátozott számban érhetőek el. Van közöttük ingyenes és fizetős is. Belefutottam olyanba is ami az első használat előtt akart pénzt kérni. Értelemszerűen azonnal töröltem.
- Kipróbáltam a telefonról történő irányítást is, hát a minimális funkciókkal ellátott aplikáció végülis működik. Ezt az aplikációt Android TV nére keresztelték és képes több beltérit is kezelni, természetesen mindig csak a kiválasztottat. Bluetoth kapcsolat kell hozzá.

Na azt hiszem egyenlőre ennyi.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • Válaszok 211
 • Létrehozva
 • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

 • 3

Én is megosztanék néhány tapasztalatot az új boxot illetően.

Egy hete van nálam 2 db készülék és eddig katasztrófa.

 •  Csatornasorrend állítás ugye nincs,
 •  Dolby 5.1 hangot nem adja le a TV-nek,
 •  időnként a csatornák hangja berecseg, ill. ki kihagy 1-2 másodpercre a házimozi rendszeren,
 •  a hang keményen csúszik a közmédia csatornáin,
 •  nem lehet kedvenc csatornákra szűkíteni a csatornaváltást,
 •  az EPG komplett *****ságokat ír több csatornán is napok óta (pl HBO 2),
 •  a Love Nature 4K időnként zöldes digitális zajt produkál a képernyő alján,
 •  a menü és EPG durván laggol,
 •  pont azokról a csatornákról nem tudok felvételt rögzíteni, ami miatt kértem volna a felvétel funkciót (pl. HBO-k)
 •  tegnap tv nézés közben megállt az adás, fekete képernyő, majd a box kiírta nincs csatlakoztatva az ethernet. Persze, hogy csatlakoztatva volt és a LED szerint adatforgalom is zajlott rajta. Újraindítás nem segített, áramtalanítani kellett, csak akkor tért magához
 • 1 alkalommal bekapcsoláskor több, mint 5 percig csak forgott a karika a Telekom TV-s felirat alatt és 3x kellet újraindítani, amíg hajlandó volt elindulni rajta az adás
 • időnként random módon kidob a Telekomos fiókomból a box.

Ez a szolgáltatás erősen béta állapotban van. Ami nem is lenne nagy gond, ha felhívnák rá az előfizetők figyelmét és nem kérnének el teljes árat a szolgáltatásért. Remélhetőleg gőzerővel zajlanak a fejlesztések.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: FredT
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 3

Az ünnepek alatt "kapott" a cucc, néhány észrevétel:

1. A tekerés továbbra is katasztrofális. Néha már a pillanat megállj is zavarba hozza a technikát, multicast behangolás hiba.

2. A rögzítésnél minden hiányzik, amit az iptvben szerettem. Nincs keresés címre, és nincs egyéb időpontok sem.

 

Jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy miért ilyen gáz ez az egész, és vajon lesz-e jobb, mert ez kb 30 éves visszalépés.

Kalapáljunk már össze egy olyan cuccot, ahol stabilan lehet előre- hátra te*****tni minden adót anélkül, hogy naponta akarom az egészet kivágni az ablakon.

Hajrá...

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2

Most realizálódott bennem, hogy nem tudom felvenni az  M4 műsorait! Főként a Forma1-et.

Azt hiszem, hogy ez végképp kiverte a biztosítékot és ezt a szolgáltatást nullára értékelem. Mivel még benne vagyok a 14 napban szerintem visszaadom ezt a használhatatlan kócerájt és visszakérem a régit. Ez egy béta rendszer béta verziója ami óriási visszalépés az előzőhöz képest műsor szolgáltatásban. Komolyan elgondolkodom azon, hogy kidobom a Telekom TV szolgáltatását és áttérek a Netflixre. Olcsóbb, nincs reklám és azt nézek amit akarok akár 5 eszközön egyszerre. Az itt felkínált csatornák 80 %-át meg nem is nézem, akkor minek fizessek érte?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2
4 órája, Zibi írta:

Sonyéknál se előre, se hátra tekerni, se felenni nem lehet.

 

Az pedig rossz vicc, ugye, hogy a HD adást SD minőségben veszi fel?

A HD adást HD-ban veszi fel, ne tévesszen meg az SD jelölő. Hivatalos válasz rá:" Sajnos innen a jelölőket még nem tudtuk levenni."

Sony Movie Channel-ről nem lehet felvenni.

Sony Max-ról amit enged a Sony az felvehető.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2
Ekkor: 2021. 04. 25. at 11:05, Imre26 írta:

Az Eurosport 2 (SD és HD) "angol" hangja 2 napja nem angol, hanem egy számomra ismeretlen nyelv. Ez Telekom TV specifikus, vagy általános IPTV hiba? 

Szia!

Cseh nyelven szól angol helyett, szerintem. Továbbítottam az észrevételed. :)

Szerk Megnéztem a kék szolgáltatónál is és ott sem angol az angol.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2

Sziasztok!

Amikor megláttam hogy a németek után mi is újítunk, na mondom hajrá.. Hatalmas hiba volt..

Láttam kint a rendszert, hát ez köszönő viszonyban sincs azzal.. Programozó vagyok, egy kicsit olyan mint amikor tűzoltásként gyorsan összedobok valamit az ügyfélnek hogy maradjon csendben picit, aztan majd később javítjuk..

-A csatornasorrend mint a lineáris televíziózás egyik alappillére, hogyan tudták figyelmen kívül hagyni a fejlesztésnél, talány számomra.. Kedvencek feature nem váltja ki, bármennyire is gondolták hogy ,,majd jó lesz az helyette"...

-A visszatekerés, timeshifting egyenesen katasztrófa az IPTV-hez képest. Nem hogy nem gördülékeny, konkrétan alig lehet belőni hogy merre is vagyok arccal előre.. Itt a legnagyobb gomb hogy nem dobál élőképet a tekerés aktuális pozíciójával együtt.. Bele se merek gondolni hogy egy nyugdíjas házaspár mit össze küzdhet vele..

- Sorozatfelvételt beállítom, az elsőt rögzíti, utána semmi...

- Következő műsor megtekintéséhez össze-vissza kell nyomkodni a navigációs gombokat, először a lefele majd a jobbra gombot. ..nem is értem, de komolyan😅

- Indításkor az ajánlófelület is idegesít, 99százalékban a lineáris tv miatt kapcsoljuk be, eldönthetővé lehetne tenni hogy beadja-e indításkor.

Az már csak a kisebb problémák egyike hogy 2021-ben az ember egy EPG-ben és az egész rendszerfelületen azért 5fps-nél többet várna el ezért a nem kevés pénzért.. Ha spórolnak a hardverrel, optimalizálják rá a szoftvert kompromisszumokkal.

Az összkép egyelőre több mint siralmas, többet vártam tőle, nem gondoltam hogy konkrétan a telós telekom tv appot dobják fel a smartbox androidjára... Bizakodva várom az új FW-ket.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2

Én 2 héttel ezelőtt váltottam 6 év után ***** Horizon GO ról az új androidos Telekom TV-re.
Alapesetben pár elvárásom volt a Telekom felé.

 • Mivel okos a beltéri rendszer, így tartottam tőle, hogy túlságosan az arcomba akarja tolni az androidos alkalmazásokat, miközben és kizárólag a TV funkcióit tervezem használni, EPG-vel, Felvétellel és Visszanézéssel együtt. Szerencsére tökéletesen tudom használni kizárólag TV üzemmeódban a MediaBox-ot. Gondolok itt arra, hogy Én a Samsung TV-m gyári YouTube alkalmazásait szeretem használni, mert natív, nem kell duplikáltam semmi sem, főleg nem kiemelt fókuszban.
 • Mivel 4K képes beltériről beszélünk, így bíztam benne, hogy maga a hardver is erős lesz. Ehhez képest az EPG és a benne lévő navigáció extrém mód laggol, ami nagyon szomorú! Régi motoros android fejlesztőként mondom, hogy lehetne mivel és/vagy miképp korrigálni ezen. A rendszer teherbírása adott, nyilván véges. Tegyük fel "elsiették" és bőven fognak majd ezen optimalizálni és megoldják, ok. De inkább tegyük fel, hogy tényleg ez a max amit kitudnak belőle hozni, mert erősebb eszköz kellene a megoldáshoz. Erre az estre javaslom, hogy lekapcsolható legyen a műsorokhoz tartozó borítóképek megjelenítése. Igaz komplex a rácsos elrendezés és a hozzá kapcsolódó szövegezés, viszont szerintem képek nélkül tartható lenne a 25 fps, avagy 20%-al jobb teljesítmény. Jól mutatnak a borítóképek, viszont ha ez az ára, hogy ne szaggasson, akkor Én fenntartanám a borítóképek lekapcsolhatóságát.
 • Az örök távirányító probléma. Gyűlölöm azokat a gyári távirányítókat, amiken 5|6 nál több gomb található. Éppen ezért szerettem bele a Samsung által biztosított, - mindenhonnan is működő, bluetootth-os (TM1750A) távirányítóba. A hab a tortán, hogy univerzális, tanítható. Így a korábbi *****-s távirányítót az elmúlt 6 évben kb 2x ha használtam. Aggódtam működni fog-e az új Telekommal és igen. sőt még sokkal jobban is. Minden dedikált gombot kiválóan támogat.
 • Kellemes csalódás volt viszont a részemről, hogy gyakorlatilag egy szempillantás alatt vált csatornát az új rendszer, míg a *****-nél akár 2-3 másodperc szokott lenni.
 • Telekom Archív TV: kifejezetten szomorú lettem, mikor kiderült itt előre kell gondolkodni és nem utólag. Nem mindig, de szoktam olyakor visszanézni ezt azt. Viszont nagyon sokszor utólag is jut eszembe, hogy ja ezt amúgy megnézném, vagy megnéztem volna. Jelen esetben nem HBO-s vagy RTL-en leadott Marvel filmekről beszélek, hanem teljes átlagos magyar műsorokról. Jómagam legtöbbet amúgy az RTL-t szoktam nézni. Teljesen felesleges macerának tartom, hogy előre be kell állítani, hogy mit akarok majd talán-talán visszanézni. Nem akarok előre dönteni, azt majd adja a szituáció. Például hétfőn visszanézném a vasárnapi Cobra 11-et, de nem tudom mert az RTL kérésére nincs tárolva semmi az Archív TV-ben. Ezt például bőven szerettem a *****-ben, hogy nagyon sok műsort engedett utólag visszanézni és nem kellett szarakodni felvételezéssel. Biztos vagyok benne, hogy az RTL Most miatt tiltatta le az RTL, szomorú. Nyilván jó dolog, hogy létezik felvétel opció, de ugyan ennyire feleselges is, ha egyszerűen csak engedné visszanézni.

Kedves Telekom!
Sok szeretettel várjuk a szaggatás mentes új rendszerfrissítést

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Dauson
Kibővítettem az Archive TV-vel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2

Költöztünk egy bő hete és ezt kaptuk a régi IPTV helyett. 

Vannak gondjaim:
-Csatornasorrend módosításának hiánya - EZ MI??? Tényleg végig kell kattintgatnom a tucatnyi külföldi csatornát, mire átérek arra a részre, ami érdekelne? Vagy amire nem vagyok előfizető (pl. HBO csatornák), simán elrejteni sem lehet? Ez bocsánat, de egy olyan alapfunkció, hogy  e nélkül kiadni egy tv szolgálatást nevetséges. Ha ennyire nem megy, hozzunk létre "Kedvenc csatornák" lehetőséget és oda beteszem ami érdekel és mondjuk ott sorrendet alakítani. Ezt a funkciók a legbutább DVB-C és DVB-T vacak 3000-es kínai beltérik is tudják.
-Felvétel 30 óra? Oké vehetek pluszba, hogy 90 legyen, de az 500 GB-s vinyóhoz képest kicsit még a 90 órával is óriási visszaesés. És a 90 órással már összegben is ugyanott vagyunk.
-Nem lehet gyorsan kapcsolgatni. Kb. 1-1,5 másodpercet ott kell maradni egy csatornán mire a következőre lehet lépni. Lehet gyorsabban nyomni a váltó gombot, de nem történik semmi a fent említett ideig. A régiben villánygyorsan lehetett így "lapozni".
-Napjában többször előfordul, hogy "megnyekken" a kép. Ilyenkor elcsúszik a kép és a hang, először minimálisan aztán minél több nyekkenés van, annál jelentősebb a csúszás.
-Menüben mászkálva gyakori eset (napi néhány alkalom) a kifagyás, amikor ledobja az agya a gépszíjat és semmire sem reagál, aztán fél perc- 1 perc és újra él, virul.

Amúgy a szolgáltatás jó lesz és jó az irány, de ezek nagyon fájdalmas pontok ugyanannyiért, mint a régebbi. Ezt most egyenlőre csak egy nagy közös béta-tesztnek érzem, amiből a csatornasorrend fáj kb. a legjobban, hogy nincs. 
 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2
 • VIP
Ekkor: 2021. 11. 28. at 15:40, Etrea írta:

Ami még észrevettem, hogy a Viasat 6 nem tekerhető visszafelé.

A viasat6.hu oldalon találtam:  ;)

"A nézői leveleket és a marketinggel kapcsolatos kérdéseket az alábbi elérhetőségeken várjuk:
Közép-Európai regionális iroda
CEE Thematics BV.
Capital Square Irodaház
1133 Budapest, Váci út 76.
Tel: +36 1 372 3870
Fax: +36 1 372 3890"

Ekkor: 2021. 11. 24. at 9:52, &roidJanos írta:

Így van, igazad van, én ezt  a részmegoldást használom és sokszor eszembe jut a szolgáltató sajnos ... 

És a frissítés óta az a lehetőség is eltűnt (?), hogy ha a felfele gombot nyomtam meg, akkor bejött az előzőleg nézett 5 csatorna, így könyebb volt visszaváltani, ha azok közül érdekelt vmelyik, maradt a jobb alsó gomb az utoljára nézettre való váltás lehetősége.

Került egy ilyen beállítás a menübe, be van kapcsolva?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2
3 órája, Etrea írta:

Tegnap frissített a cucc. Tudja valaki, hogy mit javítottak? Vagy csak "optimalizálás és teljesítményjavítás" volt?

Én csak annyi változást vettem észre, hogy az 5.1-es hang ami eddig is késett, most még többet késik (majdnem 2mp), illetve a hangpattogást is sikerült visszahozniuk. Kép+hang továbbra is random akadozgat, illetve néha megáll a kép és csak a hang megy tovább. Visszatekerés továbbra is úgy működik hogy tekerés közben megáll, majd kiírja "Nem tekerhető" vagy "Multicast hiba", illetve a műsorújraindítás is csak többszöri próbálkozásra sikerül. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 2
2 órája, van20 írta:

Ez milyen tipikus.
fejlesztők: nincs kész
tesztelők: tele van hibával
vezetőség: mehet

Ez az A/V szinkron probléma - amit háromból két hozzászóló írt - mennyire van jelen? Én megszoktam a jelenlegi bugokat és a nézett csatornák számát is megtanultam az elmúlt egy évben, nem szívesen váltanék egy még bugosabbra. Képeket tud berakni valaki az új felületről?

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1

A felvételekkel is akadt némi fennakadás. Az Arena4-en a mai napra tudok felvételt beállítani, de a jövő hét végére nem STB-n. Számítógépen keresztül a telekomtvgo.hu weboldalon simán be tudtam állítani a felvételeket jövő hét végére.

Az RTL csatornákon az előrepörgrtés tiltást nem igazán értem. Azért veszem fel az adásokat, hogy a számomra érdektelen reklámokat el tudjam pörgetni. Ha ez a funkció nem elérhető akkor ezeket a csatornákat mellőzni fogom. Amúgy IPTV-n nem volt ilyen korlátozás. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a váltás egy erős visszalépés volt.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Karesz
kiegészítés
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1

Hát nekem is van tapasztalatom az új rendszerrel kapcsolatban: az EPG-ben a csatik össze-vissza vannak rendezve, nem tudom az általam nem nézett csatikat törölni, hogy ne is hozza fel az EPG., EUSP. 4k nézhetetlen minőségű, felvétel opció eltűnt ( ezek már jelezve ), kicsit átgondolatlanul lett megtervezve a rendszer, a régi IPTV-ből át kellett volna hozni a jó dolgokat, esetleg azok köré megtervezni az ujjat, túl sokat akartak egyszerre megvalósítani! A hang néha nem egyezik a látott képpel ( csúszik )!

Erre mondták, a kevesebb több lett volna ! Egyenlőre ennyi, nem túl biztató indulás, csak tudnám mit teszteltek ezen hónapokat át, mikor nálam két nap alatt minden rossz elő jött!  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
2 órája, Karesz írta:

A felvételekkel is akadt némi fennakadás. Az Arena4-en a mai napra tudok felvételt beállítani, de a jövő hét végére nem STB-n. Számítógépen keresztül a telekomtvgo.hu weboldalon simán be tudtam állítani a felvételeket jövő hét végére.

Az RTL csatornákon az előrepörgrtés tiltást nem igazán értem. Azért veszem fel az adásokat, hogy a számomra érdektelen reklámokat el tudjam pörgetni. Ha ez a funkció nem elérhető akkor ezeket a csatornákat mellőzni fogom. Amúgy IPTV-n nem volt ilyen korlátozás. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a váltás egy erős visszalépés volt.

RTL nem engedélyezi, a csatornáin az előre tekerést, ugyan ez van a piros szolgáltatónál is. A régi rendszeren meg helyben tároltad a felvételeket, azt nem lehetett korlátozni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
1 órája, Luciferi írta:

Hát nekem is van tapasztalatom az új rendszerrel kapcsolatban: az EPG-ben a csatik össze-vissza vannak rendezve, nem tudom az általam nem nézett csatikat törölni, hogy ne is hozza fel az EPG., EUSP. 4k nézhetetlen minőségű, felvétel opció eltűnt ( ezek már jelezve ), kicsit átgondolatlanul lett megtervezve a rendszer, a régi IPTV-ből át kellett volna hozni a jó dolgokat, esetleg azok köré megtervezni az ujjat, túl sokat akartak egyszerre megvalósítani! A hang néha nem egyezik a látott képpel ( csúszik )!

Erre mondták, a kevesebb több lett volna ! Egyenlőre ennyi, nem túl biztató indulás, csak tudnám mit teszteltek ezen hónapokat át, mikor nálam két nap alatt minden rossz elő jött!  

Referencia kliens nem tud ilyet, hogy csatornákat ide oda rakosgasd,elrejtsd. Eredetileg nem ezzel a klienssel lett volna az indulás, hanem olyannal ami hasonlít a Német Telekoméhoz abba várható ilyen, de az határidőre nem készült el, és kényszerből indulni kellet ezzel amit most használ mindenki, mert a régi IPTV boxokba már nem gyártja a Broadcom a chipeket és így nincs már új box se. Szóval vagy nem értékesítenek TV szolgáltatást vagy elindulnak ezzel ami van most. Mit értesz a Eurosport 4K nézhetetlen minősége alatt? Szerintem rendben van max a HDR miatt lehet egy kicsit sötétebb a kép, de erről tudnak már. Hang csuszás (lipsync) ismert probléma főleg a közszolgálati csatornákon észrevehető.

Tudtommal a bekötéstől számítva 14 napon belül el lehet állni és akkor visszacserélik a régire ha telefonon vagy Online lett rendelve..

Link

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
3 órája, Tibor Kiss írta:

Szia melyik fájlkezelőt töltötted le, mert én is szerettem volna kipróbálni a pendrive-róla valo5lejátszást. Elsősorban az avi miatt azt ugyanis a tv nem játssza le. Annyira nem vagyok otthon ebben a témában köszi előre is. Ki

Szia Tibor! Én a sima File Manager névre keresztelt aplikációt választottam. Egyszerűen kezelhető, ingyenes és megbírkózott a pendrive-al és a microSD kártyával is. Média lejátszáshoz telepítsd fel a VLC-t is.

Telepítés a következők szerint történik:

1, Lépj be a Google Play Store-ba (ennek feltétele, hogy be legyen állítva a google accountod. Beállítások/Android TV beállítások/Fióko és bejelentkezés menüben találod).

2, Belépés után menj le a legaljára az Alkalmazáskategóriákig és válaszd az Eszközök kategóriát, a második sorban megtalálod a File Managert. Értelemszerűen telepítsd fel. Én ezt használom.

3, Ha megvan akkor egyet lépj vissza éa a Videólejátszókból telepítsd a neked megfelelőt. Én a VLC-t használom, az elég jó.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
2 órája, Roli82 írta:

Szia!

Először indítsd újra azt az eszközt amiről a netet kapod, utána ha feléledt, akkor jöhet az új SmartBox újraindítása is. Utána már a csatorna váltásnak gyorsnak kell lennie. pl ilyennek:

 

Köszi szépen, sokat segített. (És úgy tűnik, a lefagyós kérdést is megoldotta - lehet, hogy ezt az újraindítást a smartboxot telepítőknek meg kellene csinálniuk, sok bosszuságot és idegeskedést megspórolhatnának maguknak és az ügyfeleknek.)

 

Közben újabb kérdés merült fel. Ha sorozatfelvételt állítunk be bármelyik smartboxon, az nem jelenik meg a felvételre vár listában. Bár szép nagy betűkkel kiírta, hogy sorozatfelvétel beállítva. Most akkor a megjelenítés a rossz vagy tényleg nem vette tudomásul a sorozatfelvételt, amit állítólag beállított? :D Ha egy jövőben lévő műsort állítok be (egy epizód), az simán bekerül a felvételre vár listába.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Zibi
typo
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
5 perce, Zibi írta:

 

Köszi szépen, sokat segített. (És úgy tűnik, a lefagyós kérdést is megoldotta - lehet, hogy ezt az újraindítást a smartboxot telepítőknek meg kellene csinálniuk, sok bosszuságot és idegeskedést megspórolhatnának maguknak és az ügyfeleknek.)

 

Közben újabb kérdés merült fel. Ha sorozatfelvételt állítunk be bármelyik smartboxon, az nem jelenik meg a felvételre vár listában. Bár szép nagy betűkkel kiírta, hogy sorozatfelvétel beállítva. Most akkor a megjelenítés a rossz vagy tényleg nem vette tudomásul a sorozatfelvételt, amit állítólag beállított? :D Ha egy jövőben lévő műsort állítok be (egy epizód), az simán bekerül a felvételre vár listába.

A sorozatfelvételes problémát már én is tapasztaltam, jeleztem is ott ahol kell de szerintem nem értették meg amit írtam... :D

Úgy oldottam meg, hogy egyesével ameddig engedte beállítottam a epizódokat.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
7 órája, Zibi írta:

Hogy lehet-e, azt nem tudom, de én már kicsit megbántam, ma cserélték. 
 

A legeslegnagyobb bajom, hogy a hang csúszik a képhez képest, mindenhol, de van, ahol másodpercekben mérhető.

A csatornák sorrendje teljesen logikátlan és átrendezni sem lehet. A műsorújságban több a bug mint a feature.

A sorozatfelvétel nem működik.

És ami sosem fog változni: van néhány csatorna, ahol nem lehet megállítani és felvenni az adást (pl. Sony csatornák), azt RTL-t pl fel lehet venni, de nem lehet a felvételben sem előre tekerni.

 

Az utolsó pontot leszámítva (mert az nem CSAK a Telekomon múlik) ez még nagyon béta, ezért nem szabadna pénzt kérni, mert a műsorok élvezhetetlenek.

 

 

Lipsync (hangcsúszás) ismert hiba közmédia csatornáin érezhető a legjobban.

Telefonos és online megrendelés esetén, létesítéstől számolva 14 napon belül elállhatsz és akkor vissza lesz állítva a korábbi állapot a régi boxal.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

 • 1
8 órája, Roli82 írta:

Lipsync (hangcsúszás) ismert hiba közmédia csatornáin érezhető a legjobban.

Telefonos és online megrendelés esetén, létesítéstől számolva 14 napon belül elállhatsz és akkor vissza lesz állítva a korábbi állapot a régi boxal.

Ma reggel a ViasatHD lenyomta a közszolgálati tv-ket a lemaradásban :)

A visszaküldéssel kapcsolatban igazad lehet, de az csak ideig-óráig nyújt megoldást. Vagy így vagy úgy, előbb utóbb elkerülhetetlenné válik a csere, bármilyen állapotban is legyen az éppen aktuális szoftver

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Új...