Dave

VIP
 • Tartalmak

  80
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Dave posztolt

 1. TIM esetleg?
 2. Minden tisztelettel, de a 3. negyedév vége szeptember 30.
 3. Szerződés szerint lehetséges. Ha problémát tapasztalsz, jelentsd be.
 4. Hibaelhárítási garancián kívül fog esni. + Telekom TV GO jog megosztása szerződés szerint azonos háztartásra vonatkozik, illetve "GO" jog, tehát nem a SmartBox-ra vonatkozik. De lehet technikailag működni fog.
 5. Szia! A legegyszerűbb, ha ellátogatsz egy üzletbe, mert elképzelhető, hogy személyi igazolványos azonosítással és ügyintézői belépési móddal könnyebb lesz ezt megoldani.
 6. Angolos kiejtéssel működött több csatorna esetében - ha megérkezik a magyar támogatás a Google-től, akkor tudok konkrétabbat írni.
 7. + minden más ami támogatja. Keresd a Chromecast logót!
 8. szerintem kivételesen nem a CI-modulos tévézésre gondoltak, hanem SD-memóriakártyás személyes másolat létrehozására, aminek egyébként a fő akadálya, hogy a SmartBox & Telekom TV szoftver nem támogat ilyen funkciót jelenleg. Nem számítanék arra, hogy ez a közeljövőben (1 éves táv) változna. Ugyanakkor a felhős felvétel egy jogi kérdés, tehát a "sportjog-boltban" ilyet is árulnak. Éppen emiatt, a hasonló igényeket bátran jelezd kedvenc sportcsatornádnak! (Eurosport - Warner-Discovery csoport, Arena4 - Network4 csoport, Sport1-2 - AMC csoport - ők mind meg tudták oldani, bár a fenti jogok (Forma-1, PL stb.) valóban komolyabbak)
 9. Ezért jó a SmartBox, nem az egész TV-t kell kidobni ha így alakul (Netflix mondjuk nincs még rajta)
 10. Szia! Én ezt próbálnám ki.
 11. *30, csak néha szeretünk előre szólni
 12. Nem, de tudsz váltani
 13. Szia! Ha SmartBoxod van, akkor Chromecast-tel ki tudsz vetíteni tartalmakat. Ha teljes képernőymegosztást szeretnél, akkor ahhoz lehet valamilyen 3. feles app kell majd (le kell tölteni)
 14. Encoder oldalon szoftverben és hardverben is fejlesztettünk azóta, részletekkel itt nem szolgálhatok. A lentebb általam jelölt rész viszont tényleg nem igaz.
 15. Szia! Most már 12 Az Android TV boxon a Telekom saját firmware-e fut, nem átlagos applikáció. Jelenleg is folyamatban van a fejlesztés, de elsődleges prioritás a bevezetés óta jelzett ügyféligények kiszolgálása, hibák, hiányosságok javítása - hiszen ők már meglévő előfizetőként használják az új platformot.
 16. Szia! A player bal felső sarkában lévő vissza gomb nem működik? Az Android saját soft-key-eit ideálisan elrejti teljes képernyős alkalmazásoknál, ám könnyen előhozhatóak egy rövid suhintással. (Hosszú suhintás csatornát vált.)
 17. Szia! Ha megoldódott, zárd le nyugodtan a beszélgetést. Ha nem, akkor tudott segíteni az ügyfélszolgálat?
 18. Szia! Ez egy FOX+-s sorozat volt, igaz? Sajnos a The Walt Disney Company-hoz tartozó FOX tartalmak kikerültek a MoziKlubból Telekomon kívvül álló okból: a nyáron induló Disney+ miatt.
 19. Szia! A hangrendszer HDMI ARC-n a TV-től kapja a hangot vagy a SmartBox optikai kimenetén?
 20. Nope. A TV kikapcsoló gombot (bal felső sarok) kell nyomni kb 2-3 másodpercre.
 21. Szia! Jelenleg 1 audio streamet támogat (vagy HDMI vagy BT), eljuttatom az illetékeseknek a leírtakat. Köszi!
 22. Szia! A wifi multicast nem feltétlenül lesz megfelelően stabil a tévézéshez, más mint egy nem "élő" YouTube videó... Ha már lejutott egy kábel, tegyél a végére egy IPTV-kompatibilis switch-cset, ha az Okoswifi nincs tervben. Swithcből pedig több kábelt ki tudsz húzni ide-oda.
 23. Ez egyébként nem igaz...
 24. Remélem azóta bejelentetted
 25. Szia! Lehetőség szerint használj UTP-kábelt, ha több eszköz van (konzol, okostévé stb.), akkor switch-csel tudod osztani.