Dave

VIP
 • Tartalmak

  114
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Dave posztolt

 1. Műsortól függ, meg (értelemszerűen) cégcsoporttól is.
 2. Szia! Ha ez a felbontás üzenet jelenik meg, akkor a következő lépések után működnie kellene: Keresd meg a Ctrl gombot. Ez általában a billentyűzet jobb alsó sarkában van. Nyomd le a Ctrl gombot és közben az egér görgőjével (középen van az egéren) görgess lefelé. Ha minden jól alakult, akkor minden kicsit kisebb lesz az ablakon belül, és már meg fog jelenni.
 3. Szia! Ha az ONT / HGW újraindítása nem segít, ne várj vele, jelentsd be, hiszen a javítás is múlhat rajta.
 4. Szia! Mit nem tudsz felvenni?
 5. Sziasztok! Telepítsétek újra az appot + újrapárosítás, és működnie kellene.
 6. 50 fps az adás A többit szerintem már érteni fogod. (Iparági standard!)
 7. Szia! Szerintem azóta javítva, igaz?
 8. Nem lehetett. Kb. TOP1 feature request volt
 9. Szia! Bár ez nincs összeköttetésben a műsoradatbázis frissítéssel, a mai frissítéssel meg lett oldva, próbáld ki Tartsd nyomva!
 10. Szia! Szerintem azóta javítva, igaz?
 11. Szia! Szerintem azóta javítva, igaz?
 12. Szia! Szerintem azóta javítva, igaz?
 13. Azóta ezek javítva lettek, nem? Tipp: meglévő témához te is hozzá tudsz szólni és akkor marad 1 poszt
 14. Szia! Röviden: igen. Bővebben: holnapra javítva lesz a külső szolgáltatónál.
 15. Szia! Ahhoz firmware helyett apk kell. Illetékesek dolgoznak rajta.
 16. Bízom benne, hogy mielőbb javításra kerülnek az esetleges hibák. Pontos információm nincs róla. Bár gondolom már megtörtént, a téged érintő műszaki hibákról nyiss hibajegyet.
 17. Szia! Köszi a visszajelzést. Az új webshop felülettel ez a probléma (is) megoldásra került, azóta már biztosan találkoztál vele.
 18. Szívesen! Kaptam is visszajelzést: egy későbbi kiadás tartalmazni fogja.
 19. Szia! A Match4 sportcsatorna nincs a Telekom kínálatában, ugyanakkor a Premier League a Spíler TV-n is elérhető. A csatornák saját hatáskörükben vásárolnak sportjogokat, esetenként elosztva. Ha ezzel kapcsolatosan nem vagy elégedett, a Spíler TV működése miatt panaszt tennél, akkor azt legegyszerűbben a TV2 csoport közönségszolgálatán tudod megtenni: A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45 E-mail cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu
 20. Szia! A csatornák saját hatáskörükben vásárolnak sportjogokat, esetenként elosztva. Ha ezzel kapcsolatosan nem vagy elégedett, a Spíler TV működése miatt panaszt tennél, akkor azt legegyszerűbben a TV2 csoport közönségszolgálatán tudod megtenni: A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45 E-mail cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu
 21. Igazából a multicast, de éppen emiatt ajánlott a kábeles megoldás.
 22. Szia! 50 megabites rézen még talán a Telekom TV SmartBox is elmegy, de IPTV minden bizonnyal rendelhető.
 23. Szia! CI modul DVB-C szabvánnyal működik, koaxkábelen, az IPTV DVB-I szabványon megy UTP kábelen. ( = nem ugyanaz a két dolog )
 24. Szia! Feature requested továbbítottam az illetékes területnek. A frissítés sokkal széleskörűbben visszajelzett új alapfunkciókat tartalmazott.
 25. Szia! Nyersen: ha nem látod a Play Store-ban, akkor nem működik. Bízom benne, hogy mielőbb lesz ilyen verzió is. Telekom saját androidos SmartBoxa nem idekeverendő, mert azon custom launcher és firmware fut, IPTV MC hálózatból táplálkozva.