Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kiss Zsuzsa

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Kiss Zsuzsa eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Kiss Zsuzsa

  új műsorújság

  A "megújult" műsorújság "egyéb időpontok" menüpontja nem látja ugyanazt a műsort, ha az másik csatornán megy. Tehát csak azokat listázza, amik azon a csatornán mennek, ahol éppen rányomtam erre a menüpontra. (A régiben ez nem volt probléma.) Nem igazán értem, miért kellett hozzányúlni, nekem úgy tűnik, most egyesével állítgatják vissza azokat a funkciókat, amik a régi műsorújságban megvoltak, és a "megújulással" elvesztek. Ezen túl semmilyen előrelépést nem látok. De szívesen veszem, ha valaki rámutat valamilyen pozitív változásra.
 2. Kiss Zsuzsa

  új műsorújság

  A "megújult" műsorújság bővebb információkat ígért a műsorokról. Ez már az??
 3. Kiss Zsuzsa

  új műsorújság

  A sportcsatornákon miért nincs információ a műsorok 90 százalékához? (jó, hogy lesz focimeccs, de nem lenne baj, ha azt is tudnám, kik játszanak ...)
 4. Kiss Zsuzsa

  új műsorújság

  Már olvastam valahol a fórumon, de én is szeretném nyomatékosítani, hogy a "megújult" műsorújságban sok sorozatnál nem tüntetik fel az évad és az epizód számát, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi ezek felvételét. Az volt az ígéret, hogy részletesebb infók lesznek rajta, ez egyáltalán nem valósult meg, ráadásul ez a fontos adat is eltűnt, így ennek a szolgáltatásnak a minősége jelentősen romlott. Nagyon remélem, hogy rövidesen visszaállítják az eredeti állapotot!
×
×
 • Új...