Dave

VIP
 • Tartalmak

  99
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

Dave a fórumon

 • Rang
  Tudományos tanácsadó
  4
  4

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  50+
  50+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Telekom munkatárs

  Telekom munkatárs vagyok, egy vagy több terület szakértője

 1. Bízom benne, hogy mielőbb javításra kerülnek az esetleges hibák. Pontos információm nincs róla. Bár gondolom már megtörtént, a téged érintő műszaki hibákról nyiss hibajegyet.
 2. Szia! Köszi a visszajelzést. Az új webshop felülettel ez a probléma (is) megoldásra került, azóta már biztosan találkoztál vele.
 3. Szívesen! Kaptam is visszajelzést: egy későbbi kiadás tartalmazni fogja.
 4. Szia! A Match4 sportcsatorna nincs a Telekom kínálatában, ugyanakkor a Premier League a Spíler TV-n is elérhető. A csatornák saját hatáskörükben vásárolnak sportjogokat, esetenként elosztva. Ha ezzel kapcsolatosan nem vagy elégedett, a Spíler TV működése miatt panaszt tennél, akkor azt legegyszerűbben a TV2 csoport közönségszolgálatán tudod megtenni: A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45 E-mail cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu
 5. Szia! A csatornák saját hatáskörükben vásárolnak sportjogokat, esetenként elosztva. Ha ezzel kapcsolatosan nem vagy elégedett, a Spíler TV működése miatt panaszt tennél, akkor azt legegyszerűbben a TV2 csoport közönségszolgálatán tudod megtenni: A TV2 közönségszolgálatának telefonszáma: +36-1-336-55-45 E-mail cím: kozonsegszolgalat@tv2.hu
 6. Igazából a multicast, de éppen emiatt ajánlott a kábeles megoldás.
 7. Szia! 50 megabites rézen még talán a Telekom TV SmartBox is elmegy, de IPTV minden bizonnyal rendelhető.
 8. Szia! CI modul DVB-C szabvánnyal működik, koaxkábelen, az IPTV DVB-I szabványon megy UTP kábelen. ( = nem ugyanaz a két dolog )
 9. Szia! Feature requested továbbítottam az illetékes területnek. A frissítés sokkal széleskörűbben visszajelzett új alapfunkciókat tartalmazott.
 10. Szia! Nyersen: ha nem látod a Play Store-ban, akkor nem működik. Bízom benne, hogy mielőbb lesz ilyen verzió is. Telekom saját androidos SmartBoxa nem idekeverendő, mert azon custom launcher és firmware fut, IPTV MC hálózatból táplálkozva.
 11. Szia! Ez a hiba tudtommal javításra került. De amikor előkerült, akkor is zoom outtal orvosolható volt, ahogy írod. A Content ablak valamelyik dimenziója egyébként tényleg nem éri el az írt pixelszámokat, bármilyen meglepő.
 12. Szia! A nappaliban pl. a SmartBoxon tudod használni TV okosító esetében a teljes firmware frissítése szükséges lenne a jelenlegi működés szerint, ami egyrészt irreális elvárás lenne (a Telekom részéről), másrészt ettől függetlenül műszakilag támogathatatlan megoldás. Kifejezetten okosboxos applikáció nem létezik (bár fejlesztés alatt van), ugyanakkor megpróbálhatod a tabletes APK-t side-loadolni, csak a kontrollálás lehet problémás lesz.
 13. Szia! A hibakódot én sem ismerem, de a reklámblokkoló inaktiválása még sok mindenen segíthet.
 14. Szia! A minőségi tenisz hazája az Eurosport 4K, amit Telekom TV-n 4k minicsomagban érsz el.
 15. Szia! Milyen típusú a router? Admin menübe belépve látsz olyan opciót, hogy "IPTV" vagy "IGMP"?