Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

borovac

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

borovac eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. borovac

  Új műsorújság

  Nekem úgy tűnik, hogy egy hónap után az általam tapasztalt problémákból mindössze egyet sikerült megoldani, viszont sikerült tovább rontani az élvezeti értéken. Ahogy már megírtam, az oldal irányú navigálás mellett jelentkezett a *****i lassú lett betöltés. A felvett műsor visszanézésénél a tekerés továbbra is sz.r. Nyomogatni kell, úgy lehet 10-10 másodpercekkel haladni. Valamelyik nap néztem egy felvett filmet. Ennél a csatornánál engedélyezett a tekerés oda-vissza. Kb a közepén megállítottam(pause) pár percre. Mikor folytatni akartam sötét lett a kép, csak hang volt. se stop-indítás, se tekerés oda-vissza nem segített, teljesen elölről kellett kezdenem. Görcsöt kapott az ujjam mire 25 percet előre tekertem tíz másodpercenként. A váltáskor szóltak előre, hogy a felvett műsorok, illetve a beállított felvételek elvesznek. Nálam volt kb 20 órányi felvétel, nem bántam, hogy elveszik. Viszont amikor a váltás után megnéztem a beállítások, azt láttam, hogy 20 óra foglalt. A felvételek között ott láttam felvett sorozat képét, megpróbáltam törölni,de hibaüzenet fogadott. Bejelentettem, hogy azért ezzel jó lenne kezdeni valamit. 4 nap után lezárták, hogy meg van oldva. A felvételek továbbra is ott voltak. A végén én magam oldottam meg, eszembe jutott, hogy megpróbálom mobilon a tvgo-ban törölni, és láss csodát, felszabadult a hely. Régóta telekom-os vagyok. Eddig nem volt különösebb problémám, elégedett voltam. De most gondolkodom, hogy legalábbis a TV- lemondom, és váltok.
 2. borovac

  Új műsorújság

  Ma volt egy android frissítés. Változás annyi, hogy még lassúbb lett. A guide megnyomása után 6-7 másodperc után jelenik meg.
 3. borovac

  Új műsorújság

  Kipróbáltam, a napugrás működik, ez pipa. A tekerés nem. Ha nyomva tartom 2 másodpercet megy előre(1,2), majd eltűnik a kezelő és megy tovább a lejátszás. Továbbra is egy nyomás, tíz másodperc. A lapozás még mindig nem megy a csatornaváltóval, továbbra is lassú, akadozva lehet lépkedni oldalra. Továbbra sem az aktuális idősávban jön fel, ez akkor látszik, ha 1-2 órát nem hívom elő. Például ha utoljára 17 órakor néztem, majd ezután 20 órakor, akkor a 17 óra körüli állapot látszik. Továbbra sem ott jön fel a guide amelyik csatornán van, hanem egyel,sokkal lejjebb. Minél nagyobb a csatorna szám, annál nagyobb az eltérés. szóval van még sok javítani való.
 4. borovac

  Új műsorújság

  Korábbi hozzászólásom, illetve kérdésemhez( amire nincs semmilyen reakció, pedig nem csak én panaszkodom) további észrevételek: A műsorújság előhívásakor nem csak, hogy a korábban nézett időpont állapotát mutatja, hanem, hogy nem azon a műsoron áll, ami éppen megy. Van amikor nem is látni, hogy hol áll, amíg meg nem nyomom a nyil gombot. Jobbra, balra lépegetéskor sűrűn töltöget, idegesítő. A műsor információnál leírja a történetet, de semmi mást nem. Hiányoznak ilyenek az információból pl, hogy mikor készült a film. Ha a műsorújságban állva nyomjuk meg az információt, akkor érdekes módon ott már többet tudhatunk, viszont nem fut mögötte az aktuális kép és hang. A régiben ez működött. Az előző hsz.-ban említett navigációt újfent megemlíteném. És várjuk a magyarázatot, illetve a javítást.
 5. borovac

  Új műsorújság

  Kedden frissült a műsorújság. Első ránézésre a megjelenése jobb lett, viszont settop boxal, távirányítóval a használata sokkal rosszabb lett. A műsorújságban nem lehet lapozni a chup/chdn gombbal, csak a nyilakkal egyesével lépdelni. A lejátszó tekerő gombjaival nem lehet napot váltani. Ez elég kényelmetlen ha mondjuk a 125. csatornán állok és fel kell lépdelni a fel nyillal a tetejére, napot ugrani, majd visszagyalogolni a 125. csatornára. A szűrő kiválasztása szintén ugyanilyen körülményes. Ha megnyomom a guide gombot(amit mondjuk egy órája nem tettem meg) akkor az egy órával ezelőtti állapotot mutatja. Van amikor nem azon a műsoron áll a kurzor ami éppen megy, hanem egy sorral lejjebb. Korábbi műsor lejátszásánál(ahol ez lehetséges) a tekerés csak úgy működik, hogy csak tíz másodpercet teker. Ha többet akarok, akkor nyomkodni kell a tekerő gombot. A réginél, ahogy az egy lejátszótól elvárható, egy nyomásra el kezdett tekerni, újabb nyomásra növelte a tekerés sebességét. Arra nem emlékszem, hogy csatorna sorrendet lehetett e változtatni, most lehet, ez pozitív. A szűrés nem változott, továbbra is hiányzik, hogy a nem nézett csatornákat ki lehessen hagyni. Idáig ennyi problémát tapasztaltam. Az előző verzió se volt tökéletes, de ez visszalépés ahhoz képest. Persze mobilon - nálam legalábbis úgy működnek a fenti funkciók, ahogy kell. De én inkább tv-n szeretném normálisan használni a műsorújságot. Remélem ezeket a problémákat meg lehet oldani.
×
×
 • Új...