Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lacikaaa

Tag
 • Tartalmak

  124
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Lacikaaa a fórumon

 • Születésnap 01/20/1988

Profil megtekintések

2638 profilmegtekintés

Lacikaaa eredményei

PROFESSZOR

PROFESSZOR (11/13)

 • 50 posztom van
 • 100 posztom van
 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Lacikaaa

  Magenta 1

  Sziasztok, van tv, net és vezetékes telefon, és van egy domino kártyám is, igy bel lehet lépni a magenta 1-be? vagy csak előfizetéses kártyával? és ha igen milyen kedvezményekre sztámithatok ?
 2. Lacikaaa

  Telekom smart box frissités

  Köszönöm szépen az információt, de valahogy ugy érzem hogy amilyen lendülettel indult most megállt az egész.. porszem van a gépezetben.. mi történik a telekommal? ?
 3. Lacikaaa

  Telekom smart box frissités

  Üdv kérdezném hogy a Boxon a play áruház és a teljes rendszer mikor kap frissitést mert van a play áruházban olyan alkalmazás amit le akarok tölteni és azt irja h nem megfelelő verzió..a rendszer frissités szintén ajánlott lenne,mert elég lassú és ugrál összse vissza, rámegyek a youtube-ra, fogja magát kilép és nézzem a tv csatornát.-.. nincs áramtalanitás és ujrainditás még mielőtt azt javasolnátok , és szerelőt sem kérek.. minek?? Play áruház, és teljes rendszer frissitést az egszészre tehátz a kérdésem, mikor vártható?
 4. Lacikaaa

  T-Phone Pro 5G vélemény?

  Köszönöm igazából tapasztalat érdekelne aki vett már ilyet, milyen az első benyomás stb ..
 5. Sziasztok,látom ezt a egyet kérsz kettőt kapsz akciót a T-Phone-ra, milyen telefon ez a Pro 5G ? tapasztalat ,vélemény? honnan jött ez amugy? milyen donor ez vagy hogy alakult ez a telefon.. se huawei se Xao.. se samsung , hanem jött a telekom telefon... ez most honnan ?
 6. Lacikaaa

  Set top box szoftver visszaállítás

  uuuristen de ugyanez a problémám.. én meg már azt hittem hogy a tvm sz@r..
 7. Lacikaaa

  Set top box szoftver visszaállítás

  Szia , én is ezzel a hibával küzdök, és nekem is 2 box van, az én boxom még a felbontást sem jol kezeli, folyamatosan 480-ra áll, van 3 HDMI bementem, cseréltem HD kábelt is és sehogy sem jó... mindig 2x kapcsolom be az én szobámban a dekódert SZÓVAL SZÓLUNK KEDVES FEJLESZTŐ BARÁTAINKNAK HOGY CSINÁLJATOK VMIT MERT EZ IGY KUKA..
 8. Lacikaaa

  Android STB Telekom 2.0.493 hibák

  Sziasztok! nálam előfordul ez a bekapcsoláskori állandó pörgés, nekem annyira hogy youtube után szinte használhatatan, tegnap este 2x inditottam ujra,meg nekem olyat is csinál hoogy a felbontás a legalacsonyabbra ugrik a 480p, tud a tvm 1080p-t is természetesen egy Philips Ambilight tvről van szó, jó nem 2 éves de nem adnám semmiért.. eddig jó volt szép képpel dicsértem is, pár hete szórakozik. a chat-en ihiába irtam, ujrainditottak beülüröl azt kalap kabát-. nem fogok könyörögni, hogy jöjjenek ki, ha nem akarnak nem kell, de akkor vki itt adjon nekem segitséget hogy mit lehet vele kezdeni, ma már HDMI kábelt is cseréltem de semmi, vagy csak simán csapjam neki a falnak? mert már lassan az következik..de persze a csekket tudjuk küldeni kedves telekom.. várom az ötleteket..
 9. Lacikaaa

  Telekom TV hiba minden este

  Köszönöm szépen, egyenlőre türelmes vagyok de a kö9vetkező lassulásnál mindenképp jelezni fogom, mert a csekket meg igen tudjátok küldözgetni.. 2 napos elmaradásom volt és már jött a telefonra a figyelmeztetés?! nem azért nem fizettem be mert nem volt pénzem hanem mert nem volt időm.. de én legyek megértő.. csak a másik oldal nem az...
 10. Lacikaaa

  Telekom TV hiba minden este

  Sziasztok! Nos olyan problémám van, sajnos szinte minden este hogy 10 perc vagy félóra után, mikor hogy jön ki , mindig hibát ir ki .. csinálhatok én ezzel akármit.. ha meg Youtube után átlépek na akkor végképp nem akar betölteni.. tegnap este 8 után abszolut nem tudtam csinálni semmit mert hibát irt ki.. egyébként is nagyon lassu mióta frissitették, pedig először dicsértem.-.-- tudtok valami megoldást ? Előre is köszönöm
 11. Lacikaaa

  Internet

  nem, stabil, csak a telefon szórakozik, illetve a wifi , a huawei ügyfél szolgálat csak adatok visszaállitását javasolta, állitolag nem a telefonnal van a gond..
 12. Lacikaaa

  Internet

  Sziasztok! olyan problémám lenne hogy a Magenta Home Box ez a fekete álló eszköz, elég gyengén szórjaa wifit, ha közepes a jel már dobja le a telefont.. és nem tudom hogy a teló a hibás vagy a net.. jó oké vályogházról van szó de a régi fehér modem ilyet nem csinált, pláne nem 2017-es telefonnal, szeptemberbe hoztam ki egy P Smart 2021-et, nem hiszem hogy az lenne a hibás.. hivásban vagyok Messengeren erre gondol egyet és nincs jel erősség.. pedig csak a másik szobában vagyok.. valami ötlet ?
 13. Lacikaaa

  Android tv

  várj már még nagyon az elején van a projekt.. nem kell rögtön leirni őket.. nekem tökéletesen müködik , bár én alig használom de akkor is .. a csatorákat meg megjegyzed a számát vagy kedvencbe teszed azt kalap.. ezt birom mikor mindenki vergődik..
 14. Lacikaaa

  Internet

  hmm értem.. na akkor hadd legyen ott magának
×
×
 • Új...