^Dániel

Telekom
 • Tartalmak

  13
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

^Dániel a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag

  Telekom munkatárs

  Telekom munkatárs vagyok, egy vagy több terület szakértője

 1. Szia! Megérkezett a válasz a műszakisoktól, sajnos egy nem túl jó hírrel Tájékoztatásuk szerint a következő két évben nem várható fejlesztés a településen ^Dániel
 2. Szia! Csak hogy itt is szem előtt legyen, belinkeljük a másik posztodnál írt válaszunkat:
 3. Szia! Ezen az oldalon részletesen elolvashator a PUK kód lekérdezésének a menetét.
 4. Szia! A jelzett problémával a honlapunkon elérhető chat-en, vagy akár Facebookon is fordulhatsz hozzánk, kollégáink készséggel segítenek.
 5. Szia! Ezen az oldalon részeletesen elolvashatod a PUK kód lekérdezésének menetét.
 6. Szia Tímea! Ezen az oldalon részeltesen elolvashatod a PUK kód lekérdezésének menetét.
 7. Szia ncrx! Bár az akció a karácsonyi időszakban volt, a jövőre való tekintettel érdemes tudni, hogy a Domino számokhoz is tartozik MT ügyfél-azonosító, szükség esetén ezt ügyfélszolgálati csatornáinkon tudod elkérni kollégáinktól.
 8. Szia Cserje! Biztosan láttad már, hogy idő közben bővült a Xiaomi kínálat. Előzetes információval nem tudunk szolgálni arról, hogy mikor és milyen készülékek kerülnek be a kínálatba, de érdemes időnként ránézni a honlapra, vagy követni minket Facebookon, így első kézből értesülhetsz az újdonságokról
 9. Szia Atika! A közeljövőben sajnos nem várhatóak 70 és 75 colos TV készülékek
 10. Szia Lajos! Érdemes átnézni a honlapon található útmutatót a készülék WiFi kapcsolatának beállításához.
 11. Szia Tamás! A 1414 mellett a honlapon elérhető chat-en, vagy a Telekom Facebook oldalon is érdeklődhetsz ez ügyben.
 12. Szia! A honlapon elérhető chat-en, vagy akár a Telekom HU Facebook oldalon munkatársaink fel tudnak számodra venni egy hibabejelentést ez ügyben. Továbbá, ha az itt is jelzett eseménynapló bejegyzéseket is szeretnéd elküldeni, akkor ehhez érdemes a hivatalos levelezési oldalt választani a bejelentéshez. Itt a "készülék és műszaki beállítások / hibaelhárítás" kategóriákat válaszd.
 13. Szia Imre! A honlapon cím szerint rá tudsz keresni az elérhető szolgáltatásokra. Ha azt látod, hogy az adott címen a 2000 Mbit-es csomag is elérhető, akkor ott biztosan optika van, mivel ez a sebesség még csak ezen a hálózaton érhető el. Ezen az oldalon pedig a fejlesztésekről találhatsz infót, szintén a cím megadásával. Vésztőn ugyan jelenleg nem mutat fejlesztést, de 1-2 havonta érdemes újra ellenőrizni a címedet, hiszen az itt látható tájékoztatás is annak megfelelően frissül, ahogy haladnak a fejlesztések.