atika

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

atika a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Jó napot érdeklődnék hogy Heves megyében, Feldebrőn tervbe van e véve az optikai hálózat kiépitése?
 2. Jó napot, az lenne a kérdésem hogy esetleg nincs tervben hogy nagyobb, 70 vagy 75 colos készülék is elérhető legyen a tv kinálatban?
 3. Mindenesetre nevetséges hogy 2019-ben egy 30 megás netet el lehet adni mindeféle szupergyors jelzővel.
 4. Az pl miért lehet hogy adott egy Heves megyei község ahol rézkábeles internet van,viszont a 2 szomszédos községben ,egyik sincs messzebb 3 km-re ott már kiépült az optikai hálózat.Kerestem ezügyben levélben a szolgáltatót,mégcsak válaszra sem méltattak.Gondolom onnan már nem lenne nagy költség elhuzni a kábelt.
 5. Hello.uj vagyok a tv go világában ,azt szeretném kérdezni hogy amikor filmet szeretnék kölcsönözni 2 olyan opciot dob fel hogy eseti kölcsönzés vagy kölcsönzés bérlettel.Mig az első 599 ft a másodiknál 0 ft-ot ir.Mindkettőnél 48 órát ir tetszőleges számu lejátszáshoz.A másodiknál videotéka konstrukcio van emlitve ez mit takar és mi a különbség a 2 opcio között?
 6. Jó napot,azt szeretném kérdezni hogy esetleg nincs tervben a tv-k mellett projektorok árusítása .Gondolok itt elsősorban az LG otthoni ledes projektoraira.
 7. Igen ,én is vásároltam már más dolgot .Ezért nem is értem hogy milyen hiba ez.Ez jön be amikor megakarom rendelni.Na mindegy majd a 1414 megoldja ,ha tudja.
 8. Az lesz,mert most nézem hogy ezt a samsungot még az első lapon amikor a tv-k re megyek ott nem is listázza a részletre vásárolhatók között.Csak ha rámegyek a készülékre akkor engedi ott kiválasztani,viszont ott amikor továbblépnék akkor a már emlitett hiba lép fel.
 9. Igen idáig nekem is bejön ,aztán ha rányomok a rendelésre akkor azt irja hogy hiba történt vagy az oldal nem található.
 10. A kettő közül csak az ivelt van részletre feltüntetve,a másikat nekem nem engedi.
 11. Hello ,érdeklődnék hogy esetleg a részletre vásárolható tv-k között lesz mostanában 60 vagy 65 colos méretü?
 12. Sziasztok ,az mitől lehet hogy a sat tv beltéri ,nem nagyon reagál a távirányitóra?Elemcsere természetesen volt,plusz már egy uj távirányitót is adtak de azzal sem az igazi.A tipusa az ADB 5800 .Lehetséges hogy csere érett a készülék?