Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Elek Imre

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Elek Imre eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. Kedves Telekom! Valaki a optikai hálózattal kapcsolatban úgy nagyjából tud e valamit esetleg hogy az adott ügyfélnél vagy ügyfeleknél hogyan tudják például a 2000MBit/s internetet biztosítani úgy hogy a szolgáltatással ne legyen baj illetve viharos zivataros időben le e kell kapcsolni például a Tv vagy a számítógépet vagy a vezetékes telefont a hálózatról olyan kor? Maga egy adott ügyfélnél hány tv készüléket lehet egy időben használni értem ezt a tv készülékekre? Kell e a TV szolgáltatáshoz esetleg set top box ha a tv maga képes a jelfogadására az az a DVB C vételre? vagy a DVB-T vételre? Nem igazán szeretnék még egy plusz set top box ért fizetni ha maga a tv képes a említett vételre. Maximum mi az a limit amiben a 2000 Mbit/s internet elég?
  2. Tisztelt Telekom Szakértők! Körülbelül egy adott területen mint, Vésztői viszonylatban nézve mennyi idő kell ahhoz hogy a Optikai hálózat kiépítése és a átadása meg történjen. Ha igaz ez év végét tudom vagy talán nem igy van? Köszönöm ha választ kapok.
  3. Szia Szilvi! Igen az Optikai hálózattal kapcsolatban érdeklődnék mert, érdekelne az hogy nem e rosszabb mint, egy réz hálózat és mit tud nyújtani televízió szolgálatás terén értem azt hogy 4 k csatorna élmény is érdekel és a csatornák hogy analóg vagy digiálisak illetve internet hálózat téren is mert, jelenleg nem vagyok bitos abba hogy 100 megás internettel letölteni még le is tudok de feltöltés az valami katasztrolfális a jelenlegi szolgáltatónál söt vezetékes telefon hálózat is érdekel szóval Mit javasolsz arra hogy tudjak televizió szolgáltatást, internetet és vezetékes telefont is használni mert, jelenleg a nekem egy az érdekem jobb legyen a szolgáltatás élvezhető és gyorsan tudjak fel le tölteni interneten nem beszélve arról hogy 100 négyzet méteres a lakás és kevés a wfi jel is ha mobilról vagy laptoról akarok csatlakozni két televízióra is szeretném a szolgáltatást fel is venni meg vissza is nézni de ha nem nagy kérés és az árba a HBO Max Pack csomag is bele lehetne tenni akkor annak örülnék.
  4. Üdvözlettem a Telekom Fórumot Egy kérdés a Telekom Szakértői felé a következő! Szeretném tudni hogy az idén egy általán lehetőségem lesz e Vésztőn is a Telekom Optikai hálózatán nyűjtotta szolgáltatás igénybe venni Arról kaptam információt hogy tervben van de a meg valósítása határ ideje is amely 2022 év vége de ezzel szemben még semmi sem láttam hogy lenne esetleg valami fejlemény ezzel kapcsolatban hogy körülbelü mikor kezdődik a hálózat fejlesztés Vésztőn a Telekom által. Tudják évek óta várom már de semmi hírt sem közölnek a oldalon sőt még rá utalás sem található ezzel kapcsolatban.
  5. Tisztelt Telekom Szakértő! Egy kérdés a Optikai hálózattal kapcsolatos ? Ha az idén év végére tűzték a Telekom Optikai hálózatának kiépítését Vésztőn? De nem tudom azt hogy mennyire befolyásolja az ütem tervet az hogy mikor kezdik el mert, apszúrt az hogy nem kapok választ arra?
  6. Elek Imre

    Optikai hálózat

    Mikora tervezi a Telekom a optikai hálózat kíépítése Vésztőn
  7. Tisztelt Telekom! Mikorra várható Vésztőn a Telekom Optikai hálózat kiépítése?
  8. Tisztelt Telekom! Szomorúan olvasom a hálózat fejlesztésről hogy még mindig nincs semmi időpont a Szeghalom járás vonzás körzetében a Optikai hálózat fejlesztés megvalósításáról minden máshol van fejlesztések csak pont a Szeghalom járás vonzás körzetében nincs semmi idő pont meg hirdetve. Mi az oka és és mikor lesz ebből meg valósítás valóban. Évek óta várom a már hogy egy jó szolgáltatásom legyen voltam már ***** Ügyfél és most meg a OrosCom ügyfél vagyok de sajnos se az egyik sem a másik nem megfelelő szolgáltatást biztosít és ami a méreg vannak napok hogy hol televízió nincs hol internet nincs . De a Telekom mobil előfizetője ként bízom a Telekom Optikai hálózatában hogy jó vagy jobb de a nem tudok mit mondani mert, eddig csak mobilomon tapasztaltra tudok támaszkodni mobil telefonon stabil a internet ez biztos de annyit lehet olvasni meg hallani a Telekom internet szolgáltatása ilyen és olyan hogy remélem ha egyszer elérhető lesz a Telekom Új szolgáltatása hogy jobb mint a hol eddig ügyfél ként vagyok most kérem válaszoljanak Köszönöm Elek Imre.
  9. Üdvözlöm Hol érhető el a telekom Optikai hálózata és mikor éri el a Vésztő települését mert jelenlegi szolgáltatóm elégé el avult és rossz a szolgáltatás is Kösuönmettel Elek Imre
×
×
  • Új...