Elek Imre

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Elek Imre posztolt

  1. Tisztelt Telekom Szakértő! Egy kérdés a Optikai hálózattal kapcsolatos ? Ha az idén év végére tűzték a Telekom Optikai hálózatának kiépítését Vésztőn? De nem tudom azt hogy mennyire befolyásolja az ütem tervet az hogy mikor kezdik el mert, apszúrt az hogy nem kapok választ arra?
  2. Mikora tervezi a Telekom a optikai hálózat kíépítése Vésztőn
  3. Tisztelt Telekom! Mikorra várható Vésztőn a Telekom Optikai hálózat kiépítése?
  4. Tisztelt Telekom! Szomorúan olvasom a hálózat fejlesztésről hogy még mindig nincs semmi időpont a Szeghalom járás vonzás körzetében a Optikai hálózat fejlesztés megvalósításáról minden máshol van fejlesztések csak pont a Szeghalom járás vonzás körzetében nincs semmi idő pont meg hirdetve. Mi az oka és és mikor lesz ebből meg valósítás valóban. Évek óta várom a már hogy egy jó szolgáltatásom legyen voltam már ***** Ügyfél és most meg a OrosCom ügyfél vagyok de sajnos se az egyik sem a másik nem megfelelő szolgáltatást biztosít és ami a méreg vannak napok hogy hol televízió nincs hol internet nincs . De a Telekom mobil előfizetője ként bízom a Telekom Optikai hálózatában hogy jó vagy jobb de a nem tudok mit mondani mert, eddig csak mobilomon tapasztaltra tudok támaszkodni mobil telefonon stabil a internet ez biztos de annyit lehet olvasni meg hallani a Telekom internet szolgáltatása ilyen és olyan hogy remélem ha egyszer elérhető lesz a Telekom Új szolgáltatása hogy jobb mint a hol eddig ügyfél ként vagyok most kérem válaszoljanak Köszönöm Elek Imre.
  5. Üdvözlöm Hol érhető el a telekom Optikai hálózata és mikor éri el a Vésztő települését mert jelenlegi szolgáltatóm elégé el avult és rossz a szolgáltatás is Kösuönmettel Elek Imre