Imre26

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Imre26 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Ezt a választ tényleg komolyan gondolja a Telekom? A kérdés nem a csatorna által választott közvetítésekre, hanem egy adott csatorna elérhetőségére vonatkozik, miért mutogat a szolgáltató a csatorna tartalmára? Arrogáns hozzáállás. Ügyfélkapcsolatok / ügyfélélmény területeken ez az iránymutatás? "Használjuk ki, hogy uralkodunk?"
 2. "Személyre szabott ajánlatok" Ezt? Ez most sincs jóváhagyva.
 3. Sziasztok! Lehetőség van leiratkozni a promóciós SMS-ekről? Unom, hogy mostanában heti kb 2-t kapok. Köszi.
 4. Ez minimum vicces, hogy a V o d afone és a D i gi kicsillagozásra kerül.
 5. Nagyfokú igénytelenségre vall, hogy ezek a HD csatornák a nem HD-k között vannak.
 6. Bármi új infó a szolgáltatásról? Ahogy látom nincs változás pl. a csatornánkénti hangsáv választás rögzítés, a HDR színprobléma, kedvencek, csatornasorrend, box menü belassulás tekintetében. Esetleg a boxkiváltásról (Google Playen elérhető alkalmazásra) új publikus infó?
 7. Pedig de jó lenne, ha pl. a Le Mans 24H versenyen nem zöld Corvette-eket lehetne látni, hanem a sárgákat.
 8. Igen, nekem is kérésre lett Android boxom, szóval lehet igényelni.
 9. Javítására van terv? Kicsit sokallom, hogy 3 hónap alatt nem sikerült ebben előrelépni. Legalábbis nekem úgy tűnik, hogy továbbra is fennáll a probléma.
 10. Nálam is ugyanez. Meg még 1-2 féle hibaüzenet, mint pl. nem éri el a szervert.
 11. Én továbbra is azt látom, hogy furák a sárga bizonyos árnyalatai. És csak az Eurosport 4K-n. (A Love Nature szuperül néz ki) Valamint a többi csatornán se jön szembe ennyire fura sárga szín. A sárga egyes árnyalatai zöldessárgák. A Tour de France promoban szembetűnő a sárga trikósnál, valamint most néztem a WEC-et és ott a Corvette nem sárgának nézett ki, legalábbis nem olyan sárgának, amilyen valójában.
 12. Ma már jó. (most néztem először hétfő óta)
 13. Az Eurosport 2 (SD és HD) "angol" hangja 2 napja nem angol, hanem egy számomra ismeretlen nyelv. Ez Telekom TV specifikus, vagy általános IPTV hiba?
 14. A színek is elég furcsák az Eurosport 4K-n. Most snooker van és a sárga felirat a HD-n sárga, a 4K-n max sárgás. Furcsa ez a nagy különbség.
 15. Ezt én is észrevettem már, elég zavaró. Remélem hamar javítják. Alig várom a pillanatot, mikor egy sporteseménynél lemaradok valamiről emiatt...