Luciferi

Tag
 • Tartalmak

  33
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Luciferi posztolt

 1. Sziasztok! Közel 1 évvel ezelőtt amikor az elsők között én is lecseréltem az IPTV-t ilyen boxra, már akkor olyan problémák voltak, hogy azonnal visszakértem a régi IPTV-s rendszert, de, hogy azóta se történjen semmi komolyabb változás az valahol felháborítja az embert! Havonta komoly összegeket fizetünk, de nem azért, hogy állandóan húzogassuk, dugdossuk, újra indítsuk az egész rendszert! Szeretném ha komolyan foglalkoznának az új rendszerrel, mert ez nem méltó a "T"-hez!
 2. Sziasztok! Már régóta tapasztalom, hogy az EPG nem azt írja ami a TV-ben megy, főleg a M4 sporton, szinte minden nap! Ezek a fényképek szombat ill. ma reggel készültek! Foci helyett úszás, úszás helyett foci stb. Várom a válaszokat! Köszönöm!
 3. Tudod azért érdekes dolog, tudják, hogy rosszabb minőségű az EUSP 4K és mégis kínálják sőt nem kevés pénzt el is kérnek érte! De tudom az IPTV is döcögősen indult aztán ki forrta magát!
 4. Igy van sötétebb az EUSP 4k, érdekes, hogy ha tudnak róla akkor miért nem értették a jelzésemet! Várható-e a német rendszer átvétele nálunk is vagy nem! Ha jól értem akkor nem is megvalósitható a csatik rendezése? Köszi!
 5. Hát nekem is van tapasztalatom az új rendszerrel kapcsolatban: az EPG-ben a csatik össze-vissza vannak rendezve, nem tudom az általam nem nézett csatikat törölni, hogy ne is hozza fel az EPG., EUSP. 4k nézhetetlen minőségű, felvétel opció eltűnt ( ezek már jelezve ), kicsit átgondolatlanul lett megtervezve a rendszer, a régi IPTV-ből át kellett volna hozni a jó dolgokat, esetleg azok köré megtervezni az ujjat, túl sokat akartak egyszerre megvalósítani! A hang néha nem egyezik a látott képpel ( csúszik )! Erre mondták, a kevesebb több lett volna ! Egyenlőre ennyi, nem túl biztató indulás, csak tudnám mit teszteltek ezen hónapokat át, mikor nálam két nap alatt minden rossz elő jött!
 6. Ha lehetne jelezni még a műsorújságban megjeleníthető csatornák állításának lehetőségét is! Mivel nem minden csatornát nézünk ezért azt meg se jelenítse az EPG-ben, úgy ahogy jelenleg is van az IPTV-ben! Köszönöm
 7. Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy!
 8. Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam a webrádió adóinak csökkenését, főleg az ismertebbek eltűnését! Gondolok a Retró és a Rádió1-re. Természetesen a kormány rádiók mindegyike továbbra is halható! Bosszantó az, hogy a kábelrendszerről is eltűntek ezek a csatornák, mondván majd a webrádió tartalmazza majd! Eddig!
 9. Vajon most miért nem válaszol a Telekom?
 10. Az M4 csatornán folyamatosan rossz műsor van írva a valóság helyett! Tegnap este is jégkorongot írt miközben labdarúgást adtak!
 11. Sziasztok! Lehet valamit tudni az új TV.-s szoftverrendszerről, hogy mikor jelenik meg?
 12. Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ha más területen (lásd 5G), haladunk az idővel előre és ott megakarunk felelni, akkor azt a TV. terén is meg kellene tenni nem csak bizonyos területeken! Ezért furcsák ezek a válaszok, hogy mit akarunk a 4K-val! És most nem beszéltünk a 8K-ról!
 13. Akkor lesz History és Nature HD külön, külön?
 14. A Viasat Nature most is HD!
 15. Köszi a választ! HD-n nézem, ezt már régóta észre vettem a mit írtam! Nekem akkor is úgy tűnik, hogy gyengébb a közvetítés minősége mint a külföldi közvetítés!
 16. Sziasztok! Kérdésem a következő: a Sport TV-n, és a Spíleren közvetített foci meccsek képe tökéletes, még az M4-n levő, elmosódott a játékosok mellett, homályos mozgás közben a fű, stb. Olyan mintha kispórolták volna a HD jelet! Létezik ez? Köszi
 17. Kérdés: mikor várható, hogy nálunk is HD-ben fogható a Spiler2, úgy mint most már az összes konkurenciánál?
 18. Sziasztok! Én qled Samsung tv.-n is tapasztalom, de nem minden csatin! A M4 focin kimondottan látni játékosok közvetlen közelében elmosodást, a Sport tv.-n a német focin ilyet nem látok!
 19. A 4K-t természetesen csak hasonlatnak írtam
 20. Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel!
 21. Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt!
 22. 4K

  Sziasztok! Szerintetek várható-e a közeljövőben 4K-s csatorna indítása, mivel minden hol csak ilyen TV.-t lehet kapni, de nézhető csatorna az még nincs, igy a UHD TV.-nek sincs értelme!
 23. A válaszom nem ironikus, csupán a tényeket irtam le! Láthatod Te is, hogy egyetlen nagy társaságnál sem elérhető a Spiler 2, én is ugyan annyira szeretném nézni mint Te, a tények sajnos ellenünk vannak! Ez egy közös harc a társaságok között a tulzott árazás végett! Gondolom majd szinte egyszerre fogják bejelenteni a csomagba vételről.
 24. Gondolom akkor költözöl Szekszárdra, ott Tarr-nál tudod majd nézni!