Luciferi

Tag
 • Tartalmak

  33
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Luciferi a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Sziasztok! Közel 1 évvel ezelőtt amikor az elsők között én is lecseréltem az IPTV-t ilyen boxra, már akkor olyan problémák voltak, hogy azonnal visszakértem a régi IPTV-s rendszert, de, hogy azóta se történjen semmi komolyabb változás az valahol felháborítja az embert! Havonta komoly összegeket fizetünk, de nem azért, hogy állandóan húzogassuk, dugdossuk, újra indítsuk az egész rendszert! Szeretném ha komolyan foglalkoznának az új rendszerrel, mert ez nem méltó a "T"-hez!
 2. Tudod azért érdekes dolog, tudják, hogy rosszabb minőségű az EUSP 4K és mégis kínálják sőt nem kevés pénzt el is kérnek érte! De tudom az IPTV is döcögősen indult aztán ki forrta magát!
 3. Igy van sötétebb az EUSP 4k, érdekes, hogy ha tudnak róla akkor miért nem értették a jelzésemet! Várható-e a német rendszer átvétele nálunk is vagy nem! Ha jól értem akkor nem is megvalósitható a csatik rendezése? Köszi!
 4. Hát nekem is van tapasztalatom az új rendszerrel kapcsolatban: az EPG-ben a csatik össze-vissza vannak rendezve, nem tudom az általam nem nézett csatikat törölni, hogy ne is hozza fel az EPG., EUSP. 4k nézhetetlen minőségű, felvétel opció eltűnt ( ezek már jelezve ), kicsit átgondolatlanul lett megtervezve a rendszer, a régi IPTV-ből át kellett volna hozni a jó dolgokat, esetleg azok köré megtervezni az ujjat, túl sokat akartak egyszerre megvalósítani! A hang néha nem egyezik a látott képpel ( csúszik )! Erre mondták, a kevesebb több lett volna ! Egyenlőre ennyi, nem túl biztató indulás, csak tudnám mit teszteltek ezen hónapokat át, mikor nálam két nap alatt minden rossz elő jött!
 5. Ha lehetne jelezni még a műsorújságban megjeleníthető csatornák állításának lehetőségét is! Mivel nem minden csatornát nézünk ezért azt meg se jelenítse az EPG-ben, úgy ahogy jelenleg is van az IPTV-ben! Köszönöm
 6. Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam a webrádió adóinak csökkenését, főleg az ismertebbek eltűnését! Gondolok a Retró és a Rádió1-re. Természetesen a kormány rádiók mindegyike továbbra is halható! Bosszantó az, hogy a kábelrendszerről is eltűntek ezek a csatornák, mondván majd a webrádió tartalmazza majd! Eddig!
 7. Vajon most miért nem válaszol a Telekom?
 8. Sziasztok! Már régóta tapasztalom, hogy az EPG nem azt írja ami a TV-ben megy, főleg a M4 sporton, szinte minden nap! Ezek a fényképek szombat ill. ma reggel készültek! Foci helyett úszás, úszás helyett foci stb. Várom a válaszokat! Köszönöm!
 9. Az M4 csatornán folyamatosan rossz műsor van írva a valóság helyett! Tegnap este is jégkorongot írt miközben labdarúgást adtak!
 10. Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy!
 11. Sziasztok! Lehet valamit tudni az új TV.-s szoftverrendszerről, hogy mikor jelenik meg?
 12. Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ha más területen (lásd 5G), haladunk az idővel előre és ott megakarunk felelni, akkor azt a TV. terén is meg kellene tenni nem csak bizonyos területeken! Ezért furcsák ezek a válaszok, hogy mit akarunk a 4K-val! És most nem beszéltünk a 8K-ról!
 13. Akkor lesz History és Nature HD külön, külön?
 14. A Viasat Nature most is HD!
 15. Köszi a választ! HD-n nézem, ezt már régóta észre vettem a mit írtam! Nekem akkor is úgy tűnik, hogy gyengébb a közvetítés minősége mint a külföldi közvetítés!