Luciferi

Tag
 • Tartalmak

  28
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Luciferi a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Sziasztok! Meglepődve tapasztaltam a webrádió adóinak csökkenését, főleg az ismertebbek eltűnését! Gondolok a Retró és a Rádió1-re. Természetesen a kormány rádiók mindegyike továbbra is halható! Bosszantó az, hogy a kábelrendszerről is eltűntek ezek a csatornák, mondván majd a webrádió tartalmazza majd! Eddig!
 2. Vajon most miért nem válaszol a Telekom?
 3. Sziasztok! Már régóta tapasztalom, hogy az EPG nem azt írja ami a TV-ben megy, főleg a M4 sporton, szinte minden nap! Ezek a fényképek szombat ill. ma reggel készültek! Foci helyett úszás, úszás helyett foci stb. Várom a válaszokat! Köszönöm!
 4. Az M4 csatornán folyamatosan rossz műsor van írva a valóság helyett! Tegnap este is jégkorongot írt miközben labdarúgást adtak!
 5. Sziasztok! Kérdésem, hogy miért nem pontosan jeleníti meg az EPG a valós programokat! Mást ír, mint ami a TV.-ben megy!
 6. Sziasztok! Lehet valamit tudni az új TV.-s szoftverrendszerről, hogy mikor jelenik meg?
 7. Sziasztok! Úgy gondolom, hogy ha más területen (lásd 5G), haladunk az idővel előre és ott megakarunk felelni, akkor azt a TV. terén is meg kellene tenni nem csak bizonyos területeken! Ezért furcsák ezek a válaszok, hogy mit akarunk a 4K-val! És most nem beszéltünk a 8K-ról!
 8. Akkor lesz History és Nature HD külön, külön?
 9. A Viasat Nature most is HD!
 10. Köszi a választ! HD-n nézem, ezt már régóta észre vettem a mit írtam! Nekem akkor is úgy tűnik, hogy gyengébb a közvetítés minősége mint a külföldi közvetítés!
 11. Sziasztok! Kérdésem a következő: a Sport TV-n, és a Spíleren közvetített foci meccsek képe tökéletes, még az M4-n levő, elmosódott a játékosok mellett, homályos mozgás közben a fű, stb. Olyan mintha kispórolták volna a HD jelet! Létezik ez? Köszi
 12. Kérdés: mikor várható, hogy nálunk is HD-ben fogható a Spiler2, úgy mint most már az összes konkurenciánál?
 13. Sziasztok! Én qled Samsung tv.-n is tapasztalom, de nem minden csatin! A M4 focin kimondottan látni játékosok közvetlen közelében elmosodást, a Sport tv.-n a német focin ilyet nem látok!
 14. A 4K-t természetesen csak hasonlatnak írtam
 15. Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel!