Luciferi

Tag
 • Tartalmak

  21
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Luciferi a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Akkor lesz History és Nature HD külön, külön?
 2. A Viasat Nature most is HD!
 3. Köszi a választ! HD-n nézem, ezt már régóta észre vettem a mit írtam! Nekem akkor is úgy tűnik, hogy gyengébb a közvetítés minősége mint a külföldi közvetítés!
 4. Sziasztok! Kérdésem a következő: a Sport TV-n, és a Spíleren közvetített foci meccsek képe tökéletes, még az M4-n levő, elmosódott a játékosok mellett, homályos mozgás közben a fű, stb. Olyan mintha kispórolták volna a HD jelet! Létezik ez? Köszi
 5. Kérdés: mikor várható, hogy nálunk is HD-ben fogható a Spiler2, úgy mint most már az összes konkurenciánál?
 6. Sziasztok! Én qled Samsung tv.-n is tapasztalom, de nem minden csatin! A M4 focin kimondottan látni játékosok közvetlen közelében elmosodást, a Sport tv.-n a német focin ilyet nem látok!
 7. A 4K-t természetesen csak hasonlatnak írtam
 8. Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel!
 9. Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt!
 10. A válaszom nem ironikus, csupán a tényeket irtam le! Láthatod Te is, hogy egyetlen nagy társaságnál sem elérhető a Spiler 2, én is ugyan annyira szeretném nézni mint Te, a tények sajnos ellenünk vannak! Ez egy közös harc a társaságok között a tulzott árazás végett! Gondolom majd szinte egyszerre fogják bejelenteni a csomagba vételről.
 11. Gondolom akkor költözöl Szekszárdra, ott Tarr-nál tudod majd nézni!
 12. 4K

  Akkor miért kapható( ill. miért gyártanak ) ilyen tv.-ket! Mit nézzek rajtuk? Nem értem!
 13. 4K

  Sziasztok! Szerintetek várható-e a közeljövőben 4K-s csatorna indítása, mivel minden hol csak ilyen TV.-t lehet kapni, de nézhető csatorna az még nincs, igy a UHD TV.-nek sincs értelme!
 14. Egy kérdés csak: hogy, hogy csak egy csomagra lehet előfizetni a T.-nél, miért nincs több választási lehetőség? Eszi, nem eszi, nem kap mást?