Luciferi

Tag
 • Tartalmak

  17
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Luciferi a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Kérdés: mikor várható, hogy nálunk is HD-ben fogható a Spiler2, úgy mint most már az összes konkurenciánál?
 2. Sziasztok! Én qled Samsung tv.-n is tapasztalom, de nem minden csatin! A M4 focin kimondottan látni játékosok közvetlen közelében elmosodást, a Sport tv.-n a német focin ilyet nem látok!
 3. A 4K-t természetesen csak hasonlatnak írtam
 4. Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel!
 5. Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt!
 6. A válaszom nem ironikus, csupán a tényeket irtam le! Láthatod Te is, hogy egyetlen nagy társaságnál sem elérhető a Spiler 2, én is ugyan annyira szeretném nézni mint Te, a tények sajnos ellenünk vannak! Ez egy közös harc a társaságok között a tulzott árazás végett! Gondolom majd szinte egyszerre fogják bejelenteni a csomagba vételről.
 7. Gondolom akkor költözöl Szekszárdra, ott Tarr-nál tudod majd nézni!
 8. 4K

  Akkor miért kapható( ill. miért gyártanak ) ilyen tv.-ket! Mit nézzek rajtuk? Nem értem!
 9. 4K

  Sziasztok! Szerintetek várható-e a közeljövőben 4K-s csatorna indítása, mivel minden hol csak ilyen TV.-t lehet kapni, de nézhető csatorna az még nincs, igy a UHD TV.-nek sincs értelme!
 10. Egy kérdés csak: hogy, hogy csak egy csomagra lehet előfizetni a T.-nél, miért nincs több választási lehetőség? Eszi, nem eszi, nem kap mást?
 11. Jó, jó, de valami értesítés?
 12. Sziasztok! Eltünt az Origo alkalmazás az IPTV-ről! Tud valaki többett?
 13. Ez *****ség, ( már mint nem a válasz ), a felfogásuk! Mi közünk a Sat Tv.-hez nekünk, mi azért nem fogunk több HD csatit nézni mert " műholdas televiziónál szűk a keresztmetszet"! Bravó!
 14. Teljesen egyet értek veled, remélem jan-1-től jön HD.-ben és több csati is csatlakozik mellé, végül is ideje lenne megcserélni az SD-HD arányt!