&roidJanos

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

&roidJanos a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Valóban. Bekapcs és visszakerült a lehetőség, az utolsó 10 csatorna választható. Kösz Dave! ("Beállítások" -> "Utoljára nézett")
 2. Így van, igazad van, én ezt a részmegoldást használom és sokszor eszembe jut a szolgáltató sajnos ... És a frissítés óta az a lehetőség is eltűnt (?), hogy ha a felfele gombot nyomtam meg, akkor bejött az előzőleg nézett 5 csatorna, így könyebb volt visszaváltani, ha azok közül érdekelt vmelyik, maradt a jobb alsó gomb az utoljára nézettre való váltás lehetősége.
 3. Egy rész megoldás van jelenleg is, nem az igazi, de jobb, mint a semmi: Guide gomb - jobbra (Teljes műsorújság) - felteker csatorna típusig - jobbra - ott a kedvencek lehetőség. Itt ki lehet választani. Ezekután, ha a Guide-ba lépünk felül a szűrésnél a minden csatorna helyett, ki kell jelölni a kedvenceket. Sajnos random visszavált a "kedvencek" a "Szűrés"-nél, a minden csatornára. Üdv.
 4. Nálam, optikain jön a digit jel a boxból egy DAC-ba (max.24bit/48kHz), onnan IC kábelen az analóg hang a sztereó erősítőbe. Az 5.1 hangsávot tartalmazó csatornánál sistergő hang volt, át kell állítani PCM-re a hangkimenetet és valóban 5.1 esetében nem lehetett hangerőt állítani. Öröm, hogy a hangsáv szinkronba került a képpel, csak így tovább Telekom és kösz. Az sajnos továbbra sem jó, hogy ha tekerném vissza, most pl. a "csodás" Konyhafőnök VIP-t, kb.2-5mp visszaszámlál majd azt írja, hogy nem tekerhető, illetve " A multicast behangolás nem sikerült". Ez így továbbra is feladat.
 5. Nálam sem, de még bőven van 15-éből és az a bizonyos enter leütése várat magára . Türelem frissítést terem.(remélhetőleg)
 6. 1. Melyik az az app, mellyel az android boxon lehet a hangerőt állítani telefonon keresztül ? 2. A Műsorújság (Telekom app) hogyan párosítható az android tv-vel ? Az előző IPTV esetén remek volt, hogy a telefonon, a Telekom app-ban lehetett felvételt beállítani. 3. Időnként pattogó hang hallható. Hifi (sztereo) -> toslink -> android box. Beállításban PCM-re állítva a hang kimenet. Toslink kábel kihúz-visszadug-box újraindít megvolt, nem segitett. 4. "Elalvás" beállítása, hogy standby-ba kapcsolódjon a box beállítható? 5. Mely appok (play áruház, nem játékok) , melyek hasznosak lehetnek ezeken kívül az általános felhasználáshoz, átlag felhasználónak ? (VLC, Kodi, File manager, Youtube) A csatorna sorrend állítás, a tekeresnél nem látható jelenetek, hiánya sajnos még problémát okoz, az IPTV váltás után vagy épp a műsorok közötti léptetésnél a műsor újságban az épp léptetett csatorna élőképének hiánya is kellemetlen . A képminőség jobb, ez mindenképp előnye az új Telekom android tv boxnak.