Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Karesz

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Karesz posztolt

  1. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    Szerintem ez az M4 letiltotta a felvételi opciót csak kamu duma! Maga a Telekom korlátoz, hogy később be tudják vezetni az extra felvételi opciót amiért több pénzt gombolhatnak le rólad. Undorító társaság. Én már eldöntöttem, hogy ezek mennek a kukába. Megyek a netflixre és nem kell fizetnem azokért a csatornákért amiket a büdös életben nem is nézek. A TV szolgáltatók ideje evvel a hozzáállással lejárt. Profitorientált társaságok az ügyfél lesz@rás@ opcióval spékelve. nálam betelt a pohár! Mindenkinek azt ajánlom, hogy ne váltson mert nagyon megszívja (Tapasztalatból mondom)! Az új ügyfél ne kössön szerződést, inkább kísérje figyelemmel a fórumot. Itt jelezni fogják a felhasználók, hogy mikor lesz használható a rendszer, mert jelenleg kritikán aluli!
  2. Karesz

    Android tv

    Jobban jársz, ha nem lépsz át! Ugyanis jelenleg egy nagy rakás *****! Állandóan csak a probléma van vele. A felvételi opciók jelentősen le vannak korlátozva, a felvétel mennyisége jelentősen le van korlátozva. Nem felhasználó barát ! A menürendszerét valami ***** alkotta. Én személy szerint ha előbb nem a hűségidő végén dobom az egész telekomot a kukába. Ez jelenleg a szolgáltatás legalja! Több mint 1 hete nem képesek visszaadni a felvételi opciót!
  3. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    A legjobb az, hogy már telefonon sem lehet elérni a szolgáltatót! Egyszerüen kikapcsolták a lehetőséget. Én ezt a szolgáltatást minősíteni sem tudom annyira gáz! El is döntöttem, hogy az első adandó alkalommal mennek a kukába, mert az a *****domb odavaló! Mindigtv-s kártyával és a TV-re kötött adathordozóval azt veszek fel amit akarok és oda pörgetem ahava akarom. A Netflixen pedig szabadon válogathatok a kínálatból reklámok nélkül, ha egy filmet szeretnék esetleg megnézni. Hozzáteszem fele ennyiért. Azt azért megkérdezném, hogy hűség idő alatt le lehet mondani a szolgáltatást ara hivatkozva, hogy elégtelennek minősítem és mivel nem tájékoztattak a korlátozásokról, gyakorlatilag át lettem verve?
  4. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    Ěn egyre közelebb állok ahhoz, hogy visszaadjam és visszakérjem a régit. Még benne vagyok a 14 napban. Ez egy katasztrófa!
  5. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    Most realizálódott bennem, hogy nem tudom felvenni az M4 műsorait! Főként a Forma1-et. Azt hiszem, hogy ez végképp kiverte a biztosítékot és ezt a szolgáltatást nullára értékelem. Mivel még benne vagyok a 14 napban szerintem visszaadom ezt a használhatatlan kócerájt és visszakérem a régit. Ez egy béta rendszer béta verziója ami óriási visszalépés az előzőhöz képest műsor szolgáltatásban. Komolyan elgondolkodom azon, hogy kidobom a Telekom TV szolgáltatását és áttérek a Netflixre. Olcsóbb, nincs reklám és azt nézek amit akarok akár 5 eszközön egyszerre. Az itt felkínált csatornák 80 %-át meg nem is nézem, akkor minek fizessek érte?
  6. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    Szia Tibor! Én a sima File Manager névre keresztelt aplikációt választottam. Egyszerűen kezelhető, ingyenes és megbírkózott a pendrive-al és a microSD kártyával is. Média lejátszáshoz telepítsd fel a VLC-t is. Telepítés a következők szerint történik: 1, Lépj be a Google Play Store-ba (ennek feltétele, hogy be legyen állítva a google accountod. Beállítások/Android TV beállítások/Fióko és bejelentkezés menüben találod). 2, Belépés után menj le a legaljára az Alkalmazáskategóriákig és válaszd az Eszközök kategóriát, a második sorban megtalálod a File Managert. Értelemszerűen telepítsd fel. Én ezt használom. 3, Ha megvan akkor egyet lépj vissza éa a Videólejátszókból telepítsd a neked megfelelőt. Én a VLC-t használom, az elég jó.
  7. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    A felvételekkel is akadt némi fennakadás. Az Arena4-en a mai napra tudok felvételt beállítani, de a jövő hét végére nem STB-n. Számítógépen keresztül a telekomtvgo.hu weboldalon simán be tudtam állítani a felvételeket jövő hét végére. Az RTL csatornákon az előrepörgrtés tiltást nem igazán értem. Azért veszem fel az adásokat, hogy a számomra érdektelen reklámokat el tudjam pörgetni. Ha ez a funkció nem elérhető akkor ezeket a csatornákat mellőzni fogom. Amúgy IPTV-n nem volt ilyen korlátozás. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a váltás egy erős visszalépés volt.
  8. Karesz

    IPTV EPG

    Szerintem a válasz egyszerű! Nem az az adás megy a TV-ben mint ami a műsorújságban van. Ez nagy problémát szokott okozni ha fel akarsz venni valamit de az nem akkor megy mint ami a műsorújságban van beírva.
  9. Karesz

    Telekom TV első benyomások

    Üdv. mindenkinek! Tegnap lecserélték a Telekom cuccaimat az új Telekom Tv-nek (android) megfelelő beltérikre. Nos az első tapasztalatok némileg vegyesek. Először azokat a dolgokat említeném amik jelenleg nem tetszenek és úgy gondolom, hogy fejlesztésre szorulnak. - Ami leginkább nem tetszik a lejátszott adás pörgetése bármely irányban. Ugye az előző rendszernél a pörgetés tulajdonképpen egy gyorsított lejátszásnak felelt meg, ez lehetővé tette, hogy a neked megfelelő helyen tudd megállítani a tv adást vagy a felvételt. Ez az opció most (még) nem működik, tehát nem látod, hogy hol tart a pörgetés képileg, csa a pörgetés kezdetén aktuális képet és az időt. Ez szerintem nagyon gáz, de biztosan változik majd a fejlesztés során. - A következő ami gondot okozhat az a 30 óra felvétel az előző 500 GB-hoz képest. Ez nagyon erős visszalépés, főleg egy 5 tagú családnak. Tudom, hogy pénzért bővíthető, de azért NA! - Ami még negatív dologként érintett, hogy egyenlőre nem lehet egyéni csatornasorrendet beállítani. Ez azért okoz nehézségeket. - Az android box belső tárhelye 4, 4 GB ami nem túl nagy ahhoz, hogy kiéld magad a Play áruház adta lehetőségekben. - A cromecast működik telefonról történő képek átküldésénél de a videó már nem ment át. - 28 órája él az új rendszer és volt már 2 lefagyás és 2 indokolatlan újraindulás. A negatív dolgok mellett természetesen vannak pozitívak is: - Bluetoth-os eszközöket könnyű csatlakoztatni és jól is működnek. Hangszóróval és fülhallgatóval kipróbáltam. - Vezetékes és vezeték nélküli billentyűzet is működött (angol kiosztással) - A távirányító egy egyszerű beállítás után már a TV-t is kezelte (ki*be kapcsolás és hangerő). - Nálam az egyik szobában nem TV hanem monitor van ami nem képes hang leadására ezért a Boxba beledugtam egy USB-s hangkártyát ami már is továbbította a hangot a hangfalakra. De a Bluetoth-os hangfal is működő opció volt. A monitoron csak D-SUB (VGA) csatlakozási lehetőség van, így egy HDMI-VGA átalakítóval lett megoldva a képátvitel ami FullHD-ben működik. - A felvétel beállítás és a felvett felvétel lejátszása is rendben van, bár sorozatfelvételt még nem állítottam be. SD minőségben vettem fel egyenlőre. - Pendrive-ról és memória kártyáról történő film lejátszást is kipróbáltam (mp4, Avi, MKV), működött. Ehhez fel kellett telepítenem egy fájlkezelőt és a vlc-t mint média lejátszót. - A Play áruházban elérhető játékok és aplikációk korlátozott számban érhetőek el. Van közöttük ingyenes és fizetős is. Belefutottam olyanba is ami az első használat előtt akart pénzt kérni. Értelemszerűen azonnal töröltem. - Kipróbáltam a telefonról történő irányítást is, hát a minimális funkciókkal ellátott aplikáció végülis működik. Ezt az aplikációt Android TV nére keresztelték és képes több beltérit is kezelni, természetesen mindig csak a kiválasztottat. Bluetoth kapcsolat kell hozzá. Na azt hiszem egyenlőre ennyi.
×
×
  • Új...