Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

molnarb

Tag
 • Tartalmak

  41
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

molnarb a fórumon

 • Születésnap 11/04/1983

molnarb eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. A közelmúltban sikeresen megszüntettek egy szolgáltatást a kérésem nélkül (ez a sztori külön megér egy misét) és visszaállították az eredeti állapotot (mivel mint kiderült tényleg a Telekom hibázott, nekem közöm se volt hozzá). Az esetről levelet is kaptam, iktatószáma SR-01690118 A levélben tájékoztattak arról, hogy az újonnan létesített szolgáltatást a rendszer adottsága miatt egy éves szerződéssel rögzítettek, amit deceber hónapban módosítanak és határozatlan időre javítanak, mivel a Telekom volt a hunyó a téves szolgáltatástörlésben és vele járó kellemetlenségekkel... úgy mint szolgáltatás kiesés, újból bekötés, régi eszköz bevitele és az egész procedúra. Mivel az egész eset már két hónapja történt és a december is eltetelt, így óhatatlanul is felmerül bennem a kérdés, hogy mikor fog megtörténni a tévesen törölt szolgáltatás helyére aktivált új szolgáltatásnál a feleslegesen felrögzített egy éves hűség törlése? Az ügyfélszolgálatnak írtam 3 hete, semmit nem válaszoltak. Várom visszajelzésüket.
 2. molnarb

  Konstans levelező kiszolgáló hiba

  Szombat délelőtt is volt egy párórás leállás, illetve jeleneleg is épp van. Ez egy vicc.
 3. molnarb

  Telekom TV első benyomások

  Nyilván sokakat nem érint, de szintén a szoftverfrissítés óta nem érhetőek el a helyi TV csatornák. Szép munka! Nekem ezek után senki ne próbálja beadni, hogy ezt a szoftvert bárki is tesztelte volna, mert tele van óriási hibákkal, amit lehetetlen, hogy nem vettek észre, vagy ha igen akkor szerintem ideje új fejlesztőcsapatot keresni. Mindenesetre leadtam hibára és a kötbérigényemet is jeleztem, mert ezért nem vagyok hajlandó fizetni teljes árat.
 4. molnarb

  Telekom TV első benyomások

  Egyébként annak mi oka lehet, hogy rögtön az első napon lelőtték a csatornasorrend webes állíthatóságának lehetőségét? Pont megörültem neki hogy majd este nekiállok rendezgetni a laptopról, erre eltűnt. Régóta hiányzó funkció ez és örülök neki, de távirányítóval jóval időigényesebb művelet az egész. Egyúttal mondjuk lehetne benne "skip vagy hide" funkció, hogy egyes csatornákat ne is lássak. Pl minek jelenjen meg az SD adás abból amiből HD is rendelkezésre áll. Felesleges, simán rejtetté tenném, de nyilván nem lehet, így marad az hogy a legvégére sorolom, csak távirányítóval ez "picit" több idő ennyi csatornánál, főleg úgy hogy egy rakás helyi tv ott figyel a végén, amit nem is nézhetek, de a listában látható. A hang-kép csúszás para folyamatosan előjön. Bőven van mit csiszolni ezen a verzión, de lassan eljutok oda hogy panaszlevél lesz belőle és kompenzációt követelek a havidíjból, mert ez az élvezhetetlen kategória. Végig olyan érzésem van, hogy egy élő béta teszt részese vagyok, ami nem baj, csak akkor ne is kérjen a szolgáltató érte pénzt.
 5. molnarb

  Telekom TV első benyomások

  Valóban csúszik a kép és a hang, valamennyi csatornán. Újraindítás után is. Gratula! Szép munka! Ne frissítsetek!
 6. molnarb

  Telekom TV első benyomások

  Letöltöttem a frissítést. Fürgébbnek tűnik, de segítség! Hol találom a csatornasorrend módosítást? Van viszont egy zavaró "feature". Miközben lapozol a csatornák közül és belefutsz egy olyanba, amire nem vagy előfizető (pl. HBO vagy Eurosport 4K), akkor felpattan egy popup ablak, hogy nem vagy előfizető és két opció van "VISZZA" és "ELŐFIZETÉS". Nyilván ha nem akarok előfizetni a Vissza gombra nyom az ember, így visszakerül az előző csatornára, tehát "ottragadok", kivéve ha az utolsó szabadon nézhető csatornán vagy a popup ablakon 2x megnyomom a következő csatorna gombot.
 7. molnarb

  Telekom TV első benyomások

  Ez egy fizetős szolgáltatás és ennyi gond van vele, ráadásul sokszor alapvető funkciókkal és a tévézési élmény finoman szólva csorbul. Ez inkább egy béta teszt, de nem megfelelő szolgálatás, amivel semmi baj nem lenne, ha nem fizetnénk érte teljes árat. Én teljesen kibékülnék azzal, hogy toldozzák-foltozzák az egészet, ha közben ez a havidíjon is látszódna, hogy amíg a rendszer nem teljes, addig a havidíjnak is tükrözni kellene ezt. Kicsit feszegetném ezt a részét is a témának, mert szemmel láthatóan nem vagyok egyedül a problémával és még mennyi ügyfél lehet, csak épp nem ismeri ezt a felületet.
 8. molnarb

  Telekom TV első benyomások

  Költöztünk egy bő hete és ezt kaptuk a régi IPTV helyett. Vannak gondjaim: -Csatornasorrend módosításának hiánya - EZ MI??? Tényleg végig kell kattintgatnom a tucatnyi külföldi csatornát, mire átérek arra a részre, ami érdekelne? Vagy amire nem vagyok előfizető (pl. HBO csatornák), simán elrejteni sem lehet? Ez bocsánat, de egy olyan alapfunkció, hogy e nélkül kiadni egy tv szolgálatást nevetséges. Ha ennyire nem megy, hozzunk létre "Kedvenc csatornák" lehetőséget és oda beteszem ami érdekel és mondjuk ott sorrendet alakítani. Ezt a funkciók a legbutább DVB-C és DVB-T vacak 3000-es kínai beltérik is tudják. -Felvétel 30 óra? Oké vehetek pluszba, hogy 90 legyen, de az 500 GB-s vinyóhoz képest kicsit még a 90 órával is óriási visszaesés. És a 90 órással már összegben is ugyanott vagyunk. -Nem lehet gyorsan kapcsolgatni. Kb. 1-1,5 másodpercet ott kell maradni egy csatornán mire a következőre lehet lépni. Lehet gyorsabban nyomni a váltó gombot, de nem történik semmi a fent említett ideig. A régiben villánygyorsan lehetett így "lapozni". -Napjában többször előfordul, hogy "megnyekken" a kép. Ilyenkor elcsúszik a kép és a hang, először minimálisan aztán minél több nyekkenés van, annál jelentősebb a csúszás. -Menüben mászkálva gyakori eset (napi néhány alkalom) a kifagyás, amikor ledobja az agya a gépszíjat és semmire sem reagál, aztán fél perc- 1 perc és újra él, virul. Amúgy a szolgáltatás jó lesz és jó az irány, de ezek nagyon fájdalmas pontok ugyanannyiért, mint a régebbi. Ezt most egyenlőre csak egy nagy közös béta-tesztnek érzem, amiből a csatornasorrend fáj kb. a legjobban, hogy nincs.
 9. Válaszolok helyettük.... nem lehet... már megkérdeztem.... ki van ez találva.... nem mondhatod fel... nekem szerencsére csak másfél hónapom van... aztán megyünk egy szolgáltatóhoz aki meg tudott velük egyezni mert nem várt el egy olyan pofátlanul alacsony árat a csatorna terjesztéséért a műsorszolgáltatótól (hogy aztán kaszáljanak egy szépet a dolgon), amiért azt mondták hogy az nem fog menni.
 10. És valami hasonlóan szép magyarázat a VH1 = Zenebutikra cserélésére? Így lesz mostmár 3 mindenféle mulatós/retro/mai zenei katyvaszt adó "zenecsatornának" csúfolt valami Sláger/Muzsika/Zenebutik.... az igazi zenecsatornának pedig annyi.... ez minek köszönhető? Jah tudom, a Super csomagban persze marad... a családiból meg ugrik, oda... , illetve a Zenebutik is oda kerül hála az égnek, de hogy semmi normális zenecsatorna nincs a Viván kívül (aminek a felében realityk menek), az elég szégyen... Nincs messze a december 21.... azt még kibírom aztán nyomás a Digihez... ott lehet VH1-et és Foxot is nézni, majdnem fele ennyiért.... amennyire jó volt a szolgáltatás ár/érték aránya, úgy az elmúlt 1-2 évben annyira zuhant. Kár értetek.
 11. Ez egy vicc... ennyi idő alatt egy ekkora cég nem tud megoldani egy olyat, hogy 2016ban esetleg külföldi oldalakat is megnyitnék... nem a hálózatot kéne bővíteni meg fejlesztgetni, hanem a jelenlegit kéne úgy üzemeltetni hogy esetleg használható is legyen.
 12. Amit linkeltél pl. nem kulccsal megy, hanem egy F-Secure fiókkal amiben hozzáadhatod/megveheted a jogosultságot a program használatára, de a kulcsos megadásos módszer itt nem megy
 13. F-Secure.... de nyilván nem fogják supportálni ami nem igazán az övéké, mert nekem úgy néz ki, hogy ez egy framework, amit a Telekom a saját képére szabott és a kulcsokat is a Telekom adja ki, szóval sanszos hogy nem támogatja külön az F-Secure a Telekomos ügyfeleket.... erre enged következtetni az is, hogy a Telekom által adott telepítői kulcs nem jó az F-Secure oldaláról leszedett egyik szoftverhez sem... szóval valamennyire ezt is már körbejártam. Valószínűleg erre jön majd a szokásos Telekomos megoldás.... inkább kivezetik a kínálatból.
 14. A havidíj tartalmazza az én csomagomnál.... de egyébként külön is vásárolható 660-ért havonta ha jól tudom. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/hasznos-informaciok/internetbiztonsag Akkor azóta változhatott valami, mert se ezen a Windows 10es gépen nem települ fel, amire már egyszer feltettem, se egy Windows 7esre, se egy vadiúj tiszta 10-es telepítésre. Ellenben beszéltem a 1412-vel és ott hosszú fejvakarás és ide-oda kapcsolás után eljutottunk odáig, hogy ők is tettek egy kísérletet a telepítésre és nekik se jött össze a gépen. Amire annyit mondtak, hogy majd jelzik az illetékeseknek, de hát ez nagyjából sejthető mennyit ért. Vagy az ismerősöd nem a fenti linkről származó telepítőt használta... akkor viszont érdekelne honnan van neki, mert az új Telekom oldalon már mindenhol csak a fenti oldalon található EXE van fenn, az ügyfélszolgálat is ezt találta meg.
 15. http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/hasznos-informaciok/internetbiztonsag Úgy néz ki egy elavult telepítőcsomag van itt, mert nekem az istennek se megy fel, annak ellenére, hogy egy szűk éve sikerült. Most ott tartok, hogy újratelepítettem a gépem és normális vírusírtó nélkül nyomulhatok, mert ez, ami a csomagomhoz jár nem használható. Ötletek? Azon kívül, hogy így jártam?
×
×
 • Új...