btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  5032
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit btz posztolt

 1. https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/okoswifi
 2. TPlink
 3. 3. Gondolom elektromos hálózaton keresztüli adatátvitelről van szó. Cseréld le UTP kábelre amin a TV megy. Az szigetelt.
 4. A wifi eszközöd olyan szabványt támogat, amelyek esetében ennyi a max sebesség. Természetesen nem csak az adóegységnek (digitális elosztó vagy router) hanem a vevőnek is támogania kell a megfelelő szabványt. https://haraszti.sk/wi-fi-kisokos-szabvanyok-beallitasok-hatotav-wifi/
 5. Úgy tudom, hogy általában diákmunkában szoktak alkalmazni "Mobil tudós" - okat.
 6. Az ASUS IP címének a hálózat IP tatományán belül kell lennie. Például ha a szolgáltatói eszköz 192.168.0.1 akkor a saját lehet az 192.168.0.10 Ezt neked kell beállítani és a beállított IP-ne eléred.
 7. Call the 1414 to generate new password if you forgot it. The service provider charges a fee.
 8. A játék amúgy is inkább a válaszidő függvénye. Az pedig nem lesz jobb vagy rosszabb a csomag sebesség függvényében. Legalábbis ezeken a sebességszinteken nem.
 9. Telekom TV esetén sem engedik? MI az oka ennek? Mivel technikai akadálya nemigazán kelle, hogy legyen.
 10. Értem. Ha nem változtatták semmin, akkor nem tudom mi az árváltozás oka. Sajnos oda kellett volna figyelni a részletekre. Javaslom én is mindenkinek minden szerződés elolvasását, mielőtt aláírja.
 11. Ahhoz hogy működjön, a digitális elosztónak rendelkeznie kell(lene) a megfelelő driverekkel is. Valószínűleg ez nincs meg, ezért nem ismeri fel az eszközt. Javaslom, használj valamilyen saját cuccot nyomtatószerverként.
 12. Szívesen. Ha problémába ütközöl, írj nyugodtan a fórumra.
 13. Nálam ez általában úgy működik, hogyha hűséget hosszabbítok és emellett általában díjcsomagot is váltok, akkor pontosan tudom, hogy mire szerződöm. Ha drágább is az új szolgáltatás, akkor is tudom, hogy mik az előnyei, milyen többletet kapok érte stb... Nem tudom miért kerestek meg, gondolom kaptál valamit a pénzedért, de ezt én nem tudhatom. Mikor valaki aláír egy szerződést, akkor gondolom tisztában kell legyen, hogy ez neki megéri e vagy sem.
 14. A Telekom TV működik internet felett, míg a régi hagyományos IPTV egy virtuális LAN-on keresztül érkezik, ami a bridge mód esetén elérhetetlen, ezért nem lehet használni. A saját eszköz DHCP kliensként kapja az IP címet koaxkábeles hálózat esetén. DSL (régi telefonos rézkábel) és optikai hálózat esetén PPPoE a használatos.
 15. Üdv Kábeles internet esetén csak IPTV nélkül van lehetőség saját eszközt használni internetes átjáróként. Az új Androidos Telekom TV box esetén lehetséges. Ha a saját eszközödön szeretnéd használni az internetet, akkor a 1414-re betelefonálva tudsz kérni úgynevezett bridge módot
 16. Üdv! Szerintem már csak telefonon lehet intézni.
 17. Ennél a régi SatTV-s táviránytónál oda van írva a jelzés alá, hogy TV input. Szóval, akkor erre a jelzésű gombra lesz szükséged.
 18. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/univerzalis-taviranyito-hasznalati-utmutato-0613.pdf Ennél az univerzális kapcsolónál pedig ennek a kettőnek valamelyike lehet az input, bár a leírásban egyiknek sem ez a neve.
 19. Én erről beszéltem. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/TelekomTV_taviranyito_hasznalati_utmutato.pdf Itt szerintem a kilépés az élő TV-re gomb felel meg az imput váltó gombnak. De ebben a guide-ban nem olvasok input gombról, szóval valószínűleg a normál IPTV távirányítóról van szó.
 20. Szerinetem ilyen nem lesz, mostanában. Nem lehetne eladni az Androidos boxot illetve szerintem jogi akadálya is van, hogy csak úgy letöltsd TV-re és box nélkül nézhesd az adást. Illetve minőségbiztosítási oka is lehet. Általában ez szokott lenni a fő érv a box mellett más platformon is.
 21. Nem értem, hogy pontosan hogy sikerült ez neked. Ha hűséget hosszabbítasz vagy csomagot váltasz, akkor egyértelműen közlik, hogy akkor azon túl pondosan mennyit kell fizetned és miért.
 22. Ha egyről beszélünk, akkor második sor utolsó. Rögtön a piros bekapcsoló gomb alatt.
 23. Az mindenen elmegy, csak net kell neki.
 24. Valószínűleg igen. IGMP Snooping kell
 25. Itt találsz meg minden információt az IPTV vételének számos módozatáról