btz

SUPERUSER
 • Tartalmak

  4.277
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit btz posztolt

 1. vdsl

  Üdv @PROMETHEUS Nem sokáig marad Ha kéred, hogy átrakjanak, akkor átraknak. Csomagot kell váltani.
 2. 64 bites verzió

  Tudok, de mást nem tudna mondani, mint amit én ide leírtam. Sajnálatos, de fejleszteni kéne, mert 64 bites plugin nincs. Na meg Linuxra sincs.
 3. 64 bites verzió

  Hogy magára a kérdésre is mondjak valamit: Feleteszel valamilyen virtual boxot és az alatt futtatsz egy 32 bites Windowst, azon meg a TVGO-t. Jobbat sajnos nem tudok. Esetleg használj más oprendszert, ami még támogatja a 32 bites cuccokat. Sajnos csak ilyen kompromisszumos megoldások jutnak eszembe.
 4. 64 bites verzió

  Azt írtam, hogy a Telekom megoldhatná, hogy ez az egész, mindenféle kiegészítő telepítése nélkül működhessen.
 5. Szia! Vagy megjavíttatod vagy veszel egy újat, ez rajtad áll.
 6. Jobb egérgombbal , ha rákattintasz a spam levélre, akkor milyen lehetőségeket ajánl fel?
 7. DSL-en nem lehet 100 fölé menni. Ha azt látod hogy 110mbps vagy 120, az mérési pontatlanság. Tegyél fel DSL infót a digitális elosztód webes adminisztrátori felületéről.
 8. Az ilyesmi nagyrészt csak úgy oldható meg érdemben, ha raknak egy DSLAMOT közelebb mint 1 km és azt VDSL2-vel kapod. Vagy optikai hálózat kiépítése.
 9. Szia! Próbáld meg telefonos ügyintézéssel a 1414-en
 10. Szerintem az lehet az oka, hogy nem nagyon tudják szétválasztani, hogy mit küldenek rá az optikára és mit a rézre, így ezért vannak ilyen értelmetlen limitációk, mint 2HD vagy 3 box. SAT-on is van limitáció 3 boxra, de lehet négyed is 2 előfizetéssel. Ennek inkább üzletpolitikai oka lehet, sem mint technikai limitáció.
 11. 64 bites verzió

  Megkéne szabadulni az ilyen telepítés függő plugintól és teljesen HTML 5 alapokra helyezni a tartalom nézését. Ez lenne univerzális igazából.
 12. Másik böngészővel nézted?
 13. @tks A kis emberke ikon alatt tudod megnézni a fizetési beállításokat, itt látható, hogy melyik Telekom fiókkal (előfizetéssel) van összerendelve a TVG fiókod. Itt van egy link is fiók hozzákapcsolásához.
 14. @teherwagon Pest megye is támogatott a SZIP-ben KMR régió néven, csak nem Európai Uniós forrásból, illetve sok önerős vállalás is volt. https://kifu.gov.hu/szip/projektek/szip_program_SZIP_KMR https://logout.hu/tema/re_btz_internet_fejlesztes_orszagosan/hsz_238-238.html
 15. Szia! Ha a Telekom digitális elosztóját cserélték (tehát ezt érted a router csere alatt), akkor szerintem kérj még egy cserét, hátha ez megint megoldja.
 16. Sima Port Forwardal is menni kellett volna, ha a box IP-je fix. UPNP egy automatikus portnyitogatási rendszer. Én személy szerint kerülöm a használatát. Ha DMZ be van állítva, akkor az összes kívülről jövő kérést a box portjaira tol, így az UPNP ebben az esetben felesleges, hisz mindenki aki kopogtat bármelyik ajtódon az továbbítva lesz a boxnak, így automatikus ajtónyitásra nincs szükség. Természetesen a DMZ is egy megoldás, de én a megfelelő portok forwardolásánál maradnék, a nem kellő portok maradjanak csak távol a boxtól. De ez már a te döntésed, én ebbe nem akarok beleszólni.
 17. @NWPerfGuy Előfordulhat hogy van valami technikai akadálya, ezért nem tudják visszakapcsolni. Lehet, hogy területet érintő probléma. Ha tudsz mondani egy címet privátban, esetleg tudok kérdezősködni, hogy van e valami térséget érintő IPv6 probléma
 18. Szia! Ki lehet kapcsolni egyénileg bárkinél vagy akár olyan is lehet, hogy területileg kikapcsolják. Hívd fel a 1414-et. Amennyiben nincs akadálya a visszakapcsolásnak, meg fogják tenni.
 19. Szia! DSL/Koax /Optika? Amennyiben DSL vagy Optika, a resetelés után a digitális elosztó webes adminisztrációs felületén visszaírtad bele az internetezéshez szükséges hitelesítő adatokat (pppoe)?
 20. Szerintem a második gépnek csak 100mbps-es a hálókártyája. Ha mindegyik gép ugyanolyan képességekkel rendelkezik ndelkezne, ugyanolyan adatáttvitelei sebességekkel dolgozna, akkor a közel azonos letöltési sebességeket kellene kapnod priorizálatlan csomagok forgalma esetén.
 21. Közben meg is kaptam a hivatalos infót, amit közben már a többi fórumozó is leírt. Üzletpolitikai megfontolás akkor.
 22. @magyarj Csak beszélgetésre ott a Domino. Amúgy most nézem, tényleg nem lehet kilőni a netet a díjcsomagból. Vagy a weboldal hibája vagy üzletpolitikai megfontolásból van ez így, de azért rákérdezek majd a hivatalos álláspontra.
 23. Elég régi téma ez már, hívd a 1490-at, ahogy a válasz SMS írja.
 24. Routing • Az útválasztás, hálózati forgalomirányítás vagy routing annak kiválasztását jelenti, hogy a hálózatban milyen útvonalon haladjon a hálózati forgalom. • Csomagkapcsolt hálózatokban az útválasztás határozza meg a csomagtovábbítást (packet forwarding), azaz a logikai címzéssel ellátott csomagok átvitelét a forrás irányából a cél irányába Útválasztás típusai • Statikus–A routeren beállítjuk azt, hogy egy adott alhálózat melyik távoli hálózati eszközön keresztül érhető el–Sokat kell állítgatni, nem javítja a hibákat, nem rugalmas • Dinamikus–A routeren azt állítjuk be, hogy ő melyik hálózatokba "lóg bele" –mi érhető el rajta keresztül –Kezeli automatikusan a hálózati topológia változásait Tehát ez a lap a statikus routing beállítására szolgál. Mezei usernek full felesleges.
 25. sagemcom

  Hmm. Érdekes. Majd hétvégén, ha időm engedi, utána nézek, hogy pontosan mit is takar ez az IPTV funkció. Érdekes hogy csak egy port van hozzá dedikálva.