Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

outstep01

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

outstep01 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Köszönöm a segítséget. Közben megoldódott a probléma. Valóban kábelhiba volt csak nem ott ahol én gondoltam. A sztori röviden annyi hogy a net az egyik szobából a másikba fali ethernet aljzattal valósul meg a vezeték pedig kábelcsatornában van elvezetve. Egy részen megrágta az egér az utp kábelt és ez okozta a jelenséget. Újra húztam az utp kábelt és ismét megvan a teljes sebesség. A port 1 és 2 pedig valószínűleg azért mutat csak 100mbps-t mert a 2 tv box van rá csatlakoztatva.
  2. Természetesen megpróbáltam másik kábellel is. Azért érdekes számomra mert a router menüjében nem látom a 2,5gb-s lan portot és az összes eszköz ami lan-on csatlakozik csak 100mbps sebességgel üzemel. A képen látszik. ha a laptopot rádugom egy régen használt tp-link routerre akkor 1000/1000mbps sebességet mutat. Maga a F@st 5670-es router nem hajlandó nagyobb sebességet kicsikarni magából egyik ethernet porton sem. Próbáltam factory resetelni kikapcsolni illetve a routeren lévő reset gombot is nyomtam már de semmi változás.
  3. Üdv Mindenkinek. Segítséget kérnék az ethernet sebesség problémám leküzdésében. A probléma az hogy a lan sebesség max 100mbps és nem tudom feljebb tornázni. a laptopom 2.5gb-s ethernet csatolóval van csatlakoztatva a router szintén 2,5gb (kék) portjára de a sebesség mégis csak 100/100mbps. Nem a számítógép beállításával van a probléma mert bármilyen számítógépet vagy laptopot dugok erre a portra a sebesség ugyanez marad. A probléma valószínűleg a router beállításaiban lesz de ha factory resetelek a probléma akkoris megmarad.Valaki járt már így? Ha igen hogyan oldotta meg? Előre is köszi a segítőkész válaszokat!
×
×
  • Új...