lgal

Tag
 • Tartalmak

  36
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

lgal a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 1. @Roli82 Csak egy bug volt. Kikapcsolta a DVR-t, és vissza. Hirtelen jó lett.
 2. @Roli82 Nem tudom. Megkérdeztem tőle, most válaszra várok.
 3. @Roli82 Írtam neki, és megoldotta a problémám.
 4. Én is rá gondoltam, köszi a segítséget! Ha hibára jelentem, nagy valószínűséggel nem oldják meg a problémát.
 5. Akkor csak nálam nem működik, szuper. Mindig kifogom a legritkább hibákat.
 6. @Roli82 A telefonban azt mondták, hogy a nem felvevős boxon nem lehet megállítani az élő adást. Mindenesetre írok egy Prohardver usernek, elvileg T.-s. Nem tudom, hogy kihez kéne fordulni ezzel a problémával, de van egy olyan érzésem, hogy nem igen fognak vele foglalkozni. Jó lenne, ha a második TV-n is működne.
 7. @Roli82 Az gondolom nem befolyásolja, hogy a felvevős egy CISCO ISB6030, és a nem felvevős pedig egy Tatung. Ha a nem felvevőssel meg szeretném állítani, akkor azt írja ki, hogy a "szolgáltatás jelenleg nem elérhető". A felvevős pedig standby állapotban van, pörög is benne a HDD. A felvett műsorokat vissza tudom játszani a nem felvevősön.
 8. no majd holnap felhívom őket, és rákérdezek hogy mi a helyzet ezzel - neked működik a többi boxon?
 9. De a 2. és 3. boxon nem lehet adást megállítani / visszatekerni. Csak felvételt lehet indítani, és megtekinteni.
 10. Igen, összesen három streamet használhatsz. De ha a második boxon nézed a tvt, akkor minek pörög a felvevősben a hdd? Számomra is érthetetlen dolog ez.
 11. @anonymus nekem két STB-m van, és csak a merevlemezesen lehet megállítani a live streamet, a második nem merevlemezesen nem. Viszont a másodikon is lehet felvételt kezdeményezni. Mindaddig míg be van kapcsolva a második STB, akkor a felvevősben pörög a HDD. Nem tudom hogy hogy van ez.
 12. Jó is lenne, ha vissza tudnám kérni. Azt mondták telefonban, hogy lehetetlen.
 13. @Roli82 Hát akkor fogalmam sincs hogy mi lehet a probléma, Nem tudom hogy valaki egyáltalán tudja-e. Nekem működik (egyelőre), nem dupláz.
 14. A típusa: RC2764531/01B
 15. @Kalimera A szerelő az utolsó két darabot adta ide, nem volt nála több - a Samsung által gyárottat nyomatják mostanság. Szerencsém volt.