Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

lgal

Tag
  • Tartalmak

    46
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Megválaszolt kérdések

  1. lgal's post in IPTV, SAT TV vevőegység, felvétel opció was marked as the answer   
    @Kalimera
    Optikánál valószínűleg más a helyzet. Koaxon borzalmas, rezen egy fokkal jobb (jó minőségű a vonalam, és max. 300m a hurokhosszom). Sajnos kevés embert tudok mondani ezen a településen, akinek normálisan működne az IPTV és az internet.  Ha optika lenne, akkor nem panaszkodnék ennyit, mert annál működik (ismerősöm az egyik példa példa erre).
    Egyszer próbálkoztam szünetmentessel koaxnál. Az a baj, hogyha elmegy az áram, akkor a repeater sem fog áramot kapni (a hozzám legközelebb eső 40V-os repeater távoli tápja az utcánkban van), és nincs jel. Rebootolhatok megint. Viszont ez réznél éppenséggel megoldható lenne, mert most az van.  Villámcsapástól nem igazán fog védeni, mert az ellen csak a konnektorból való kihúzás véd.
     
    Nálam  működik az IGMP képes routeren a TV, tulajdonképpen a TV-t bridgeli a Telekomos ZTE eszközzel. A többi felcsatlakozott eszközt pedig NAT-olja.
     
    A távitányítót én is próbáltam mindennel, de nem sikerült megoldani. 5 darab 3 féle Telekomos távirányítóm van. A problémáról állítólag nem is hallott az ügyfélszolgálat.
  2. lgal's post in IPTV távirányító probléma was marked as the answer   
    Megoldódott a probléma. Cserélte egy szerelő a távirányítót, egyel régebbit hozott. Azzal működik normálisan.
×
×
  • Új...