Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

foxylady

SUPERUSER
  • Tartalmak

    371
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

1 Követő

Profil megtekintések

7562 profilmegtekintés

foxylady eredményei

  1. foxylady

    Dominó Most megszüntetése

    Ne keressünk azért a kákán is csomót... Mindig lehet egy "de"-t keresni. Azért az egyedül élőnek is van legalább egy ismerőse, barátja, munkatársa, gondozója stb. stb. akit meg tud kérni...
  2. foxylady

    MOST opció roamingban

    @tsteve Te meg öngólt rúgtál. @btz és @anonymus Csoma Attiláné posztjára válaszolt, ami nem egy éves...ha már a személyeskedésnél tartunk...
  3. foxylady

    Dominó Most megszüntetése

    @zsiga68 Bocsi az általánosításért
  4. foxylady

    Dominó Most megszüntetése

    Nem értelek titeket. Ha jól emlékszem, amikor bevezették, a Most opció időszakos jellegű akció volt, aminek a használati határidejét jelentősen kitolták (tán több mint egy évvel) és még most is tolnak rajta a megszüntetés helyett...pedig már április óta lezárt termék, és jelenleg is csak azok használhatják, akik április előtt megrendelték Apukámnak nincs okostelefonja, hozzáadtam a Telekom fiókhoz az előfizuját és én intézem az alkalmazásban a dolgait... szóval nem megoldhatatlan, ha megakarjátok oldani a havi bekapcsolást.
  5. foxylady

    TV GO

    Hát ez kínos , ezzel tényleg lejáratják a szolgáltatást magát....
  6. foxylady

    TV GO

    Nekem is ment a P10-en, amikor még nem volt rajta a támogatott készülékek listáján....egyébként biztos monitorozzák, eléggé suicide megoldás lenne, ha nem.
  7. foxylady

    tv részletre

    Szia @rucsok1! Örömmel olvasom, hogy végre révbe érsz! Drukkolok, hogy minél hamarabb megkapd!!!
  8. foxylady

    TV GO

    Szia @acel! A működőkről van (A TV GO GYIK-ban találtam), a nem működőkről meg őszintén szólva minek? Neverendig strory lenne .
  9. Szia @zoli62! Jaj, ez a DT / MT összehasonlítást nagyon nem szeretem. Azért Németországot és Magyarországot nem lehet egy lapon említeni, semmilyen tekintetben sem. Egyébként valószínűsítem, hogy vállalat, aminek a dolgozói flottáját igénybe veszed, így állapodott meg az MT-vel... ilyenek a keretszerződések, vagyis c'est la vie.
  10. Szia @Horváth Dávid! Azért kicsit sántít amit leírtál... Nem vitatom, előfordulhat, hogy a megrendeléskor nem megfelelően tájékoztattak, hogy végeznek fizetőképességi/hitelképességi vizsgálatot. Bár furcsállanám, hogy amikor visszamentél a srác nevetett volna, hiszen ő jutaléktól esett el. Én biztos nem nevettem volna a helyében. De! Nagyon furcsa, hogy vállalkozóként teljesen természetesnek veszed, hogy nem kell határidőre fizetni. Ez az jelenti, pénzügyi szempontból megbízhatatlan vagy, bármikor fizetésképtelenné válhatsz annak a szemében, aki részletfizetést/hitelt adna neked. Gondolom neked sem esik jól, amikor az ügyfeleid nem a megállapodott időben fizetnek neked, hanem akkor amikor nekik jó. Te számolsz a bevétellel, hiszen így tudod a vállalkozásod költségeit finanszírozni, de az nem jön... Ugyanígy van egy nagyvállalkozás esetében is, hiszen amit az ügyfelek befizetnek, abból él a cég. Nem vagyok vállalkozó, nem keresek sokat (valószínűsítem, hogy sokkal kevesebb a bevételem, mint a tied), de a számláimat mindig befizetem határidőre. T ügyfél vagyok, nekem sem tetszik, ha összeomlik az app, de be tudom fizetni a számlámat a honlapon, vagy ha ott sem akkor átutalom. Nem megyek a postára, mert utálom. Ja! A Homárra a helyedben nem tenném ki a panaszod, mert a késedelmesen fizetőket a kommentelők darabokra szaggatják. Ha meg elhallgatod, hogy rendszeresen késedelmesen fizetsz, te is megéred a pénzed.
  11. foxylady

    Huawei P9 plus

    @zoli62, ezt a folyamatot ismertem én is az Android frissítésekre, de gondolod, hogy ez így van az EMUI-ra is, vagyis a kezelőfelületre is? Amúgy nekem 5.1-es van a P10-en De egyébként mindig a gyártó teszi elérhetővé az új szoftvert, ezért nagymértékben rajtuk múlik...
  12. foxylady

    Huawei P9 plus

    Szia @Anonimasker! Szerintem ezt a Huawei ügyfélszolgálatától vagy a esetleg a Huawei blogján kellene megkérdezned, mert a T-nek erre semmi, de semmi ráhatása, beleszólása stb. nincs.
  13. Szia @zoli62! Erre gondolsz esetleg? Cégcsoporton belül 0 Ft-ért telefonálok, ezt a díjat fogom fizetni EU roaming helyzetben is, ha cégen belül telefonálok?
  14. Szia @Szatmáriné Maros Éva! Biztos lesz valami kedvezmény, hiszen mindig szokott lenni
  15. Szia @Pogány Zsuzsanna! Ha felvették a panaszod, ki is fogják vizsgálni és ha jogos, akkor számodra kedvező döntést fognak hozni (mert nincs is más választásuk). Nem hinném, hogy lenne további teendőd azon kívül, hogy vársz a válaszra.
×
×
  • Új...