Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

micimacho

Tag
 • Tartalmak

  42
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

micimacho eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Üdv! Hogy lehet futárral visszaküldeni a modemet? Az új modemhez adott tájékoztatón szerepel a lehetőség, de a valóságban ilyen linket nem találtam. A GLS oldalán valami van, de vajon ez működik?
 2. micimacho

  Domino most

  Ööö....megoldottam....?
 3. micimacho

  Domino most

  Üdv! Vettem egy okostelefont Domino fix csomagban (muszáj volt).... Tudja-e valaki, hogy lehet róla másik 3 nem okostelefont aktiválni Domino most-ra? Telekom alkalmazás letöltve de ott csak ez a telefon jelenik meg.....
 4. micimacho

  Eurosport1

  Szia! Igen csak az eurosport 1- nél van a hiba. Tegnap alig tudtam végignézni a sznúkert...... A csúny szó i vel kezdődik, a-ravégződik......:-)
 5. micimacho

  Eurosport1

  látom a cenzúra működik. A nem normális szinonímáját miért kellett kicsillagozni?
 6. micimacho

  Eurosport1

  Üdv! Tudja valaki mi történt az eurosport 1-el? Gyakorlatilag nézhetetlen, akadozik a kép, pillanatokra lefagy, kockásodik stb...... Illetve miért kerültek rá magyar reklámok? Örültem , hogy itt nincsenek ***** reklámok mint a magyar csatornákon. (Lásd: M1-től-a kereskedelmi tv-k-ig) :-(
 7. micimacho

  csatornakiosztás

  Üdv! Valakinek van ötlete, hogy mi a fenéért kell jan. 7-től így felborítani a csatornakiosztást?
 8. micimacho

  Discovery Science

  Azért írtam, hogy szinte.....:-)
 9. micimacho

  IPTV távirányító probléma

  Nálam a héten jártak kint. Lecserélték a távszabot (tatung) a ciscoét nem. Most annyit változott a helyzet, hogy kevesebbszer duplázik.
 10. micimacho

  Discovery Science

  Sajnos az a gond, hogy nincs más választás......A T szinte monopol helyzetben van..... A másik szolgáltató (In...el) a net szempontjából rosszabb.
 11. micimacho

  Discovery Science

  Üdv mindenkinek! Tudja valaki, hogy a fent emlitett csatorna hova és miért tűnt el a kinálatból?
 12. micimacho

  IPTV távirányító probléma

  Nagyon érdekes a dolog, ugyanis nálam van két stb. Van egy cisco, és másodikként egy tatung. Először a tatung kezdett duplázni viszont pár hete a cisco is szarakodik. Előtte tökéletes volt mind a kettő. Most akkor hogy is van ez? Kétlem, hogy táv probléma lenne.
 13. Üdv! A fent emlitett opció okt. 1-től megszűnik. Eddig 9 ft-os percdijért telefonálhattam, most ezt elveszik. Amit kinálnak helyette az 25! ft-os percdij. Okos telefonra tölthető le alkalmazás amivel továbbra is él az opció. Viszont nekem buta telefonom van (ez untig elég csak telefonálásra használom). Ez megint egy kitolás a T részéról. Nehogy már az ember jól járjon...... Bocs az ékezetek miatt, angol a billentyűzet.....
 14. micimacho

  IPTV set-top-box

  Ja. Ha meghallom ezt a szót, hogy tatung hányingerem lesz. Ha valami ***** akkor ez az. Április végén kaptam második készüléknek tatungot ami tegnap meghalt. Már a beüzemeléskor sem akarta az igazságot.... Emlékszem a 90-es években ilyen tv-ket árultak, hát jó nagy ***** volt mindegyik. Szervizesként volt "szerencsém" hozzájuk. A minőség nem változott. A T-t is minősíti, hogy ilyeneket ad.
 15. micimacho

  IPTV

  Hali! 241 régió tv Esztergom 260 Danubia tv
×
×
 • Új...