Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

micimacho

Tag
  • Tartalmak

    43
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

micimacho eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. micimacho

    gsm jelerősítő

    Üdv! Tudja valaki, hogy gsm jelerősítő engedélyköteles-e? Ahol most vagyok nincs vétel az épület szerkezetéből adódóan. Az épület elött van. Kaphatóak gsm jelerősítők. Csak fel kell szerelni és az épületben is van térerő. Nem is egy vészes összeg. csak kell-e rá engedély? A neten erről nem igazán találtam infót. Volt aki felrekta és tökéletesen működik. Más pedig állítja, hogy engedélyköteles. És büntethető a felrakás......
  2. Üdv! Hogy lehet futárral visszaküldeni a modemet? Az új modemhez adott tájékoztatón szerepel a lehetőség, de a valóságban ilyen linket nem találtam. A GLS oldalán valami van, de vajon ez működik?
  3. micimacho

    Domino most

    Ööö....megoldottam....?
  4. micimacho

    Domino most

    Üdv! Vettem egy okostelefont Domino fix csomagban (muszáj volt).... Tudja-e valaki, hogy lehet róla másik 3 nem okostelefont aktiválni Domino most-ra? Telekom alkalmazás letöltve de ott csak ez a telefon jelenik meg.....
  5. micimacho

    Eurosport1

    Szia! Igen csak az eurosport 1- nél van a hiba. Tegnap alig tudtam végignézni a sznúkert...... A csúny szó i vel kezdődik, a-ravégződik......:-)
  6. micimacho

    Eurosport1

    látom a cenzúra működik. A nem normális szinonímáját miért kellett kicsillagozni?
  7. micimacho

    Eurosport1

    Üdv! Tudja valaki mi történt az eurosport 1-el? Gyakorlatilag nézhetetlen, akadozik a kép, pillanatokra lefagy, kockásodik stb...... Illetve miért kerültek rá magyar reklámok? Örültem , hogy itt nincsenek ***** reklámok mint a magyar csatornákon. (Lásd: M1-től-a kereskedelmi tv-k-ig) :-(
  8. micimacho

    csatornakiosztás

    Üdv! Valakinek van ötlete, hogy mi a fenéért kell jan. 7-től így felborítani a csatornakiosztást?
  9. micimacho

    Discovery Science

    Azért írtam, hogy szinte.....:-)
  10. micimacho

    IPTV távirányító probléma

    Nálam a héten jártak kint. Lecserélték a távszabot (tatung) a ciscoét nem. Most annyit változott a helyzet, hogy kevesebbszer duplázik.
  11. micimacho

    Discovery Science

    Sajnos az a gond, hogy nincs más választás......A T szinte monopol helyzetben van..... A másik szolgáltató (In...el) a net szempontjából rosszabb.
  12. micimacho

    Discovery Science

    Üdv mindenkinek! Tudja valaki, hogy a fent emlitett csatorna hova és miért tűnt el a kinálatból?
  13. micimacho

    IPTV távirányító probléma

    Nagyon érdekes a dolog, ugyanis nálam van két stb. Van egy cisco, és másodikként egy tatung. Először a tatung kezdett duplázni viszont pár hete a cisco is szarakodik. Előtte tökéletes volt mind a kettő. Most akkor hogy is van ez? Kétlem, hogy táv probléma lenne.
  14. Üdv! A fent emlitett opció okt. 1-től megszűnik. Eddig 9 ft-os percdijért telefonálhattam, most ezt elveszik. Amit kinálnak helyette az 25! ft-os percdij. Okos telefonra tölthető le alkalmazás amivel továbbra is él az opció. Viszont nekem buta telefonom van (ez untig elég csak telefonálásra használom). Ez megint egy kitolás a T részéról. Nehogy már az ember jól járjon...... Bocs az ékezetek miatt, angol a billentyűzet.....
  15. micimacho

    IPTV set-top-box

    Ja. Ha meghallom ezt a szót, hogy tatung hányingerem lesz. Ha valami ***** akkor ez az. Április végén kaptam második készüléknek tatungot ami tegnap meghalt. Már a beüzemeléskor sem akarta az igazságot.... Emlékszem a 90-es években ilyen tv-ket árultak, hát jó nagy ***** volt mindegyik. Szervizesként volt "szerencsém" hozzájuk. A minőség nem változott. A T-t is minősíti, hogy ilyeneket ad.
×
×
  • Új...