micimacho

Tag
 • Tartalmak

  41
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

micimacho a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Ööö....megoldottam....?
 2. Üdv! Vettem egy okostelefont Domino fix csomagban (muszáj volt).... Tudja-e valaki, hogy lehet róla másik 3 nem okostelefont aktiválni Domino most-ra? Telekom alkalmazás letöltve de ott csak ez a telefon jelenik meg.....
 3. Szia! Igen csak az eurosport 1- nél van a hiba. Tegnap alig tudtam végignézni a sznúkert...... A csúny szó i vel kezdődik, a-ravégződik......:-)
 4. látom a cenzúra működik. A nem normális szinonímáját miért kellett kicsillagozni?
 5. Üdv! Tudja valaki mi történt az eurosport 1-el? Gyakorlatilag nézhetetlen, akadozik a kép, pillanatokra lefagy, kockásodik stb...... Illetve miért kerültek rá magyar reklámok? Örültem , hogy itt nincsenek ***** reklámok mint a magyar csatornákon. (Lásd: M1-től-a kereskedelmi tv-k-ig) :-(
 6. Üdv! Valakinek van ötlete, hogy mi a fenéért kell jan. 7-től így felborítani a csatornakiosztást?
 7. Azért írtam, hogy szinte.....:-)
 8. Nálam a héten jártak kint. Lecserélték a távszabot (tatung) a ciscoét nem. Most annyit változott a helyzet, hogy kevesebbszer duplázik.
 9. Sajnos az a gond, hogy nincs más választás......A T szinte monopol helyzetben van..... A másik szolgáltató (In...el) a net szempontjából rosszabb.
 10. Üdv mindenkinek! Tudja valaki, hogy a fent emlitett csatorna hova és miért tűnt el a kinálatból?
 11. Nagyon érdekes a dolog, ugyanis nálam van két stb. Van egy cisco, és másodikként egy tatung. Először a tatung kezdett duplázni viszont pár hete a cisco is szarakodik. Előtte tökéletes volt mind a kettő. Most akkor hogy is van ez? Kétlem, hogy táv probléma lenne.
 12. Üdv! A fent emlitett opció okt. 1-től megszűnik. Eddig 9 ft-os percdijért telefonálhattam, most ezt elveszik. Amit kinálnak helyette az 25! ft-os percdij. Okos telefonra tölthető le alkalmazás amivel továbbra is él az opció. Viszont nekem buta telefonom van (ez untig elég csak telefonálásra használom). Ez megint egy kitolás a T részéról. Nehogy már az ember jól járjon...... Bocs az ékezetek miatt, angol a billentyűzet.....
 13. Ja. Ha meghallom ezt a szót, hogy tatung hányingerem lesz. Ha valami ***** akkor ez az. Április végén kaptam második készüléknek tatungot ami tegnap meghalt. Már a beüzemeléskor sem akarta az igazságot.... Emlékszem a 90-es években ilyen tv-ket árultak, hát jó nagy ***** volt mindegyik. Szervizesként volt "szerencsém" hozzájuk. A minőség nem változott. A T-t is minősíti, hogy ilyeneket ad.
 14. Hali! 241 régió tv Esztergom 260 Danubia tv
 15. Thanks! Azt azért megjegyezném: amennyit fizetek a szolgáltatásért, elvárható a dijmentesség......