micimacho

Tag
 • Tartalmak

  36
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

micimacho a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Üdv! Valakinek van ötlete, hogy mi a fenéért kell jan. 7-től így felborítani a csatornakiosztást?
 2. Azért írtam, hogy szinte.....:-)
 3. Nálam a héten jártak kint. Lecserélték a távszabot (tatung) a ciscoét nem. Most annyit változott a helyzet, hogy kevesebbszer duplázik.
 4. Sajnos az a gond, hogy nincs más választás......A T szinte monopol helyzetben van..... A másik szolgáltató (In...el) a net szempontjából rosszabb.
 5. Üdv mindenkinek! Tudja valaki, hogy a fent emlitett csatorna hova és miért tűnt el a kinálatból?
 6. Nagyon érdekes a dolog, ugyanis nálam van két stb. Van egy cisco, és másodikként egy tatung. Először a tatung kezdett duplázni viszont pár hete a cisco is szarakodik. Előtte tökéletes volt mind a kettő. Most akkor hogy is van ez? Kétlem, hogy táv probléma lenne.
 7. Üdv! A fent emlitett opció okt. 1-től megszűnik. Eddig 9 ft-os percdijért telefonálhattam, most ezt elveszik. Amit kinálnak helyette az 25! ft-os percdij. Okos telefonra tölthető le alkalmazás amivel továbbra is él az opció. Viszont nekem buta telefonom van (ez untig elég csak telefonálásra használom). Ez megint egy kitolás a T részéról. Nehogy már az ember jól járjon...... Bocs az ékezetek miatt, angol a billentyűzet.....
 8. Ja. Ha meghallom ezt a szót, hogy tatung hányingerem lesz. Ha valami ***** akkor ez az. Április végén kaptam második készüléknek tatungot ami tegnap meghalt. Már a beüzemeléskor sem akarta az igazságot.... Emlékszem a 90-es években ilyen tv-ket árultak, hát jó nagy ***** volt mindegyik. Szervizesként volt "szerencsém" hozzájuk. A minőség nem változott. A T-t is minősíti, hogy ilyeneket ad.
 9. Hali! 241 régió tv Esztergom 260 Danubia tv
 10. Thanks! Azt azért megjegyezném: amennyit fizetek a szolgáltatásért, elvárható a dijmentesség......
 11. Öööö...... Most nézem: a telefonos ügyintézésért fizetni kell? Információ kérése: Díjmentes Díjcsomagváltás: 1500 Ft/előfizetés Jelszó módosítás: 500 Ft/alkalom PUK-kód lekérdezése: 500 Ft/alkalom Elég nagy pofátlanság lenne.
 12. Hát kb. 3-4 -szer próbálkoztam.... Egyszer nem hosszabbították meg tv szerződést csak a netet, máskor más volt a számlán a végösszeg mint aminek lenni kellett volna stb.... Mindig kiderült, hogy a vonal végén szúrták el....
 13. Köszi! Ezt akartam elkerülni, azt hittem online is le lehet rendezni..... Amit eddig telefonon intéztem a T-nél mindig elszúrtak valamit.
 14. Üdv! Tudja-e valaki ha második stb-t igénylek (csomagot is váltok) és én szeretném beüzemelni, (kábelezni stb.) akkor mi az ügyintézés módja? Az online felületen nem találtam ilyesmit. Csak azt, hogy a T munkatársa egy héten belül beüzemeli. Pedig a főoldalon ott van, hogy már a felhasználó is beüzemelheti minden segítség nélkül.
 15. Én veled vagyok..... Mindenben egyetértek. Én már fordultam egy jogi hatósághoz de visszadobták a levelet azzal az indokkal, hogy jogilag nem ők az illetékesek. Viszont egyetértenek velem.......