Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

janisadd

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

janisadd eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. janisadd

  HGW-n keresztül filmnézés

  Köszönöm! Csak azért gondoltam, mert a HGW oldalán van USB bemenet. Akkor ez az USB nem használható semmire? Már gondoltam nyomtatómegosztásra is
 2. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, az IPTV HGW-t lehet-e úgy használni, hogy rajta keresztül filmet lehessen nézni? Pl ha a netről letöltök egy filmet, ne kelljen pendrive-ra másolni és dugdosni a tv-be, hanem egyszerűen rajta keresztül megnézni. ZTE ZXDSL 931VII Köszi!
 3. janisadd

  IPTV set-top-box

  Kedves Fórumozók! SAT TV-ről váltottam IPTV-re május 17-én. 2 db Tatung STB-t kaptam, egyik felvevős és egyik normál. 18-án este a normál STB "meghalt", nem tudtam bekapcsolni sehogy sem. Leadtam hibára, 19-én kaptam helyette a CISCO-t. Most meg a felvétel funkció haldoklik a TATUNG 3012 CDA-n. Felvenni tudok, de amikor le akarom játszani a műsort, fekete lesz a képernyő és nem mutat semmit. Percek múlva tér magához az STB, megpróbálom újra, de most sem játsza le. Lehet, hogy ez is feladta? Ezt is cseréltessem? Köszi!
 4. janisadd

  SAT tv helyett IPTV

  Jelenleg Sat Tv-t nézek, de váltáson gondolkodok IPTV irányába. Azt mondta a T szerelője, hogy fúrni-faragni-vésni kell a vezetékezés miatt az egész házban. Nincs valami más megoldás az egyszerűbb beszerelés miatt?
 5. janisadd

  Iphone SE

  6 hívást bonyolítottam most azonnal le, és ebből 4-szer panaszkodtak, hogy beszéljek hangosabban, mert nem értenek. (Érdekes a másik 2 nem szólt semmit). ??????
 6. janisadd

  Iphone SE

  Most kikapcsoltam, megpróbálom. Köszi! Jelentkezek az eredménnyel.
 7. janisadd

  Iphone SE

  Mit próbáljak ki? Amíg garanciában volt a telefon, a régi Lumia 640-be tettem a SIM kártyát. Azzal tökéletesen hallottak mindig.
 8. janisadd

  Iphone SE

  T. Telekom! Június elején vásároltam új Iphone SE-t Önöktől. Mindjárt, a használatbavételtől kezdve a beszédpartnereim panaszkodtak, hogy nem értik a beszédemet. Olyan mintha pincéból beszélnék, visszhangzik, távolinak tűnik, szakadozik. Visszavittem a vásárlás helyére garancia miatt. Visszakaptam a készüléket szoftverfrissítéssel. Elkezdtem használni, de a probléma továbbra is fennállt. Továbbra sem értik, amit mondok, szakadozik, mintha pincéből beszélnék. Újra visszavittem garanciába, teljes készüléket cserélték. De a probléma még mindig ugyanaz: szakadozik, visszhangzik, mintha pincéből beszélnék, vagy a világ másik feléről. Mit tegyek? Garanciába már nem mennék, inkább valamilyen beállítási problémára gyanakszok. Köszönöm válaszukat!
×
×
 • Új...