zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.180
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

zoli62 a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  17
  17

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

Profil megtekintések

4.413 profilmegtekintés
 1. Mi a kérdés pontosan?
 2. Sajnos ez ilyen a céges dolgozói csomagban. Hangpostára való átirányításért is fizetni kell pl.
 3. Akkor én is hozok egy példát. Anno szintén nem a T-nél, hanem egy másik szolgáltatónál analógon meg tudtam rendelni egy csatornát pénteken, és hétfőn lemondtam. Most hol ban ilyenre lehetőség a digitális világban? Sehol. Esetleg a németeknél az IPTV Next, de azért az se ugyenilyen. Na ezért mondom az, hogy ez az egész tárgyalásosdi, ami a kommunikációban szerepel, csak egy hohózat, én ezen csak nevetni tudok. Aki akarja, úgyis megoldja más módon. Más kérdés, hogy ezek az ilyen-olyan streamek mennyire biztonságosak, hogy mást ne mondjak.
 4. A Spílernek és a szolgáltatóknak is az az érdekük, hogy a csatorna látható legyen. Másrészt a T mint (volt) monopolszolgáltató lobbizhatna leginkább azért, hogy változzanak a jogszabályok, a műsordíj helyett a tévétársaságoknak kelljen fizetni fenntartási díjat, hiszent azok meg a reklámbevételekből nyereségesek. Amíg ez nem lesz így, addig az ilyen jogdíjváltozás utáni mondvacsinált nézettségi adatokra hivatkozó tárgyalások mind bohózatba fognak fulladni. Hasonló volt az emlékezetes két évvel ezelőtti NG ügy is.
 5. Van három nagy versenyző. Egy hét múlva kezdődik a La Liga, meglátjuk, ki nevet először a végén. Az eddigieket elnézve van egy olyan érzésem, hogy ez nem a Telekom lesz.
 6. Szokásos bohózat, deja vu érzet Spílerrel kapcsolatban legutóbb 2016 szeptemberéből, ha ezt a logikát követjük, akkor majd november végétől várható egy újabb díjcsomag, amibe bekerül a Spíler 2.
 7. Nagy a hallgatás...
 8. Nyilván született már döntés, csak mint szokásos, "üzleti titok".
 9. A Huawei P8 Lite nagyon lelassult, így felváltottam egy IPhone SE-vel, a P9 Lite megmaradt. Az Apple zártsága engem is nagyon zavar, egy egyszerű csengőhangat nem tudtam a telefonra másolni, mert csak, híváslista csak 100 bejegyzést tárol, stb. stb. Most tiltották ki a külső fejlesztőket az Apple Store-ból. Van egy MacBook Airem, az egy fényévvel jobb, és ár/érték arányban is kedvezőbb.
 10. A dolgozói speciális díjcsomag egyéni előfizetőként ilyen?
 11. A történet nem kerek. Mi számít lakossági előfizetésnek? A nem publikus előfizetés is lakossági előfizetés?
 12. Nyilván arra céloztam, hogy az MT monopolterületein levő összes végpontjai számának nem lesz száz százaléka > 30 Mbs 2018 év végéig. Ennek oka többek közt , hogy az, hogy az ADSL még mindig a legnagyobb részt teszi ki.
 13. A Telekom hálózatán jelenleg öt hónappal a vállalt határidő letelte előtt hány százaléka sz összes végpontnak a minimum ténylegesen 30 Mbs végpontok száma?
 14. A díjmentes 3 GB 7 napra promocióra van link?
 15. Az közel se olyan régi. Nekem utoljára Médiamánia publikus díkcsomagom volt.