zoli62

Tag
 • Tartalmak

  901
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

zoli62 a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  14
  14

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  150+
  150+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

Profil megtekintések

2.147 profilmegtekintés
 1. Pl. a hangpostára való átirányítás sem ingyenes.
 2. Nincs mit. :-)
 3. Megvárod, míg kétszer elhangzik az automata szöveg a menüben, utána fel fogja ajánlani ügyintéző kapcsolását valamelyik nyomógomb használatával( jellemzően vagy csillag, vagy kettőskereszt).
 4. Nyugodj meg, nekem voltak kerek egy évvel ezelőtti felvételeim is, amikor a "hamarosan törlődni fog" üzenetet láttam. Ezután kezdtem el törölgetni pár felvételt.
 5. Ez már elég régóta így van, hogy a még felhasználható hely méretét írja ki a rendszerinformációban. Ezek szerint neked is vannak közel egy éves felvételeid.
 6. Az M3 közszolgálati csatorna. Az archív felvételek minősége miatt nem ingyenes. A Telekom döntötte el, hogy vezetékes és műholdas platformján sugározza, online tv-n viszont nem.
 7. Tudom, de az MTVA-hoz tartozik az M3, csak a Telekomon múlna, hogy TV GP-n elérhetővé teszi, vagy nem.
 8. Volt a terv és b terv. A flegma hozzáállással valamilyen szinten egyetértek. Mostanában az élet számos területén kezd elharapózni, hogy akkoris felteszik a kezüket azok, akik valamit szolgáltatnak, hogy nem mi vagyunk a hibásak ,ha alapvetően ők tehetnek róla, illetve másra mutagatnak.
 9. https://www.telekom.hu/rolunk/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2017/junius_28
 10. Avagy nem hajlandó a műsortovábbítási díj megfizetésére, ez azért érdekes, mert a vezetékes és műholdas platformon szerepel az m3.
 11. Miért nincs M3 a TV GO-n? Technikai akadálya van, vagy üzletpolitikai?
 12. Friss hír! Nyugodjon meg mindenki. http://hvg.hu/tudomany/20170629_telekom_adategyeztetes_elmaradt_letltott_sim_kartya_telefonszam_uj_szerzodes
 13. Nem kell aggódnod akkor sem, ha nem tudod az adataidat időben egyeztetni. A Telekom jűnius 30 után lehetővé teszi a megszűnt számok visszaigénylését új szerződés keretében.
 14. Én még ilyen üzenettel nem találkoztam. Csak azt tudod tenni, hogy vársz egy kicsit. Lehet, hogy a héten bevezett változás miatt sokan a csekk helyett bankkártyával fizetnek, és a megnövekedett terhelésre az oldal nincs felkészülve.
 15. https://www.ericsson.com/en/press-releases/2013/9/ericsson-closes-acquisition-of-microsoft-mediaroom A Telekom nem az Ericsson mediaroomot használja?