zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1490
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

zoli62 a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  18
  18

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

Profil megtekintések

10650 profilmegtekintés
 1. A kék led valóban akkor világít, ha HD csatornán van a box, de elvileg nem kéne, hogy világítson, akkor mindig valami hibát jelez. Ilyenkor én is ujraindítani szoktam az stb-t, már ha tudtam, mert volt, amikor áramtalanítani kellett, Ez sajnos ilyen, különösebbet nem tudsz ellene tenni. Akkor kellemetlen, ha éppen felvétel közben gyullad ki a kék led.
 2. Sajnos ezt a szolgáltatást 2021 augusztus elsejével megszüntette a Telekom. Én is használtam korábban, hasznos volt, valószínűleg nem érte meg, mert kevesen használták, folyószámla jelszóval lehetett belépni gondolom erre gondolsz. Szerintem papír alapon továbbra is elérhető díjmentesen. https://www.telekom.hu/uzleti/ugyintezes-/szamlazas-egyenleg/ehr Most ez van helyette. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/662/hogyan_igenyelhetek_hivasreszletezot_reszletes_szamlat_
 3. A 30 óra elég kevés.
 4. A TP-Link TL-WR940N routerek tartalmazzák egy nagyon egyszerű tűzfalat, amely segít megvédeni otthoni hálózatát az internetről érkező nem kívánt hozzáférésből. Mivel ez a tűzfal blokkolja a bejövő kapcsolatokat, előfordulhat , hogy bizonyos játékokhoz és alkalmazásokhoz portot kell nyitnia rajta. Ezt a portnyitási folyamatot gyakran port továbbításnak nevezik , mivel egy portot továbbít az internetről az otthoni hálózatra. A port megnyitásának alapvető folyamata: Állítson be egy statikus IP-címet a számítógépen vagy az eszközön, amelyre portot kíván továbbítani. Jelentkezzen be a TP-Link TL-WR940N routerére. Navigáljon a port továbbítás szakaszhoz. Kattintson a Továbbítás linkre. Kattintson a Virtuális kiszolgálók elemre . Kattintson az Új hozzáadás gombra. Hozzon létre egy port továbbítási bejegyzést . Így csináltad?
 5. Az itt https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/kozlemeny-lakossagi-aszf-valtozasok-osszefoglaloja-20210201-es-20210301-es-20210318.pdf leírtak alapján az új platformon megszűnik a lokális rögzítés lehetősége, és nem lesz műsorrögzítési lehetőség még felhőbe sem, vagy ez utóbbi ficsör alap lesz?
 6. Azért az érdekes, ha a környező országok nyelvén már elérhető a TV GO app akár nagy képernyőre is, nálunk meg máég nem. Egyébként itt is szó volt erről a témáról.
 7. Az még sok idő.
 8. Ahogy az most a konkurrenciánál is látszik, a felhős alapú tárolással tudnak problémák lenni.
 9. Nyilván a legnagyobb hátránya, hogy okostévéhez külön Androidos stb kell. Az is érdekes, hogy hány felvételt kezelnek le egyidőben a boxok a felhőbe. https://www.telecomreview.com/index.php/articles/telecom-operators/1955-telus-selects-ericsson-to-power-its-next-generation-tv-service https://www.mediakind.com/news/magyar-telekom-marches-forward-with-mediakinds-cloud-based-streaming-tv/
 10. Bizonyára már többen tesztelik. Itt meg lehet osztani a tapasztalatokat. https://www.hwsw.hu/hirek/62741/telekom-iptv-mediakind-mediafirst-teszt-tv-android.html
 11. Hát nem nagy öröm, mert nagy nehezen kiderült, hogy feketelistán vagyok, de nem tartozás miatt. Az eset nem példanélküli.
 12. Már megvolt a telefonos ügyfélszolgálattal a kapcsolatfelvétel, de első körben nem látszott semmi, csak nagy nehezen derítették ki. Mindenesetre az, hogy, mindez mindennemű értesítés nélkül történik, elég etikátlannak tűnik. . Ennyi.
 13. Szolgáltatás megrendelése minden értesítés nélkül törlésre kerül, miközben a megadott időpontban nem jelent meg a szerelő. Ez így mennyire felel meg a feltételeknek?
 14. Miért nem támogatott a Linux, most, hogy nem kell külön lejátszó app? Mikor lesz elérhető Linuxon a Telekomgo?
 15. Sajnos a szolgáltatói routerek eléggé le vannak butítva. A ddns hostot ha nem tudod a gépedről pingelni, akkor azt a Sagemcom routeren kell engedélyezni, már ha lehet.