zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.243
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

zoli62 a fórumon

 • Rang
  Megatudós
  17
  17

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

Profil megtekintések

4.947 profilmegtekintés
 1. Akkor abban a levelezőprogramban kell beállítanod a szűrést, amit használsz.
 2. A Horde beállításaiban a levelezési beállításokon belül a szűrőknél kapcsold be a Szűrési szabályok végrehajtása bejelentkezéskor? opciót Amennyiben nem kapcsolod be, akkor pont ellentétesen, azaz küldésnél fog szűrni. Az engedélyezett címek arra jó, hogyha a kézbesítési beállításoknál a legmagasabb szintre van beállítva a spamszűrés hatékonysága, akkor is megkapod az engedélyezett címekről a leveleket. Hasonló beállításokat használ például az outlook.com is.
 3. Úgy látom, van még mit reszelni ezen a multisimes megoldáson. Egyébként jó tudni, hogy egyszerre csak egy kártyáról lehet hívást indítani.
 4. Online felületi problémára nem lehet felvenni hibajegyet, a hibás működés nem kötbérköteles, bár nyilvánbalóan nem tudják javítani.. Évekkel ezelőtt még másként volt.
 5. Pedig jellemzően a járások, korábbi néven kistérségek jelentős részében a Telekom a saját szolgáltatási területén a kormányprogram keretében optikát épít.. Az általad is írt példa azt bizonyítja, hogy ez korántsem van így, és ez nem egyedi, hanem országosan sok helyen. Valószínűsíteni lehet, hogy a zalaegerszegi járásban a módosított 2020-as határidő végéig sem fog elkészülni az átépítés.
 6. Ezt én is gondoltam, hol mikor volt publikálva?
 7. Közeledik a vállalt határidő, 2018 vége .("2018 végéig mindenhova elvisszük a szélessávú internetet") Nem igazán látszik, hogy a Telekom az összes végponton, ahol szolgáltatat, ténylegesen biztosítani tudja a minimális tényleges szélessávot.
 8. Kiváncsiak lennénk, mi lett a történet vége.
 9. Mivel a gyorsító opcióra nincs hűség, szerintem mondd le, önmagában a DSL még mindig stabilabban hozza a névleges sávszélességhez közeli értékeket. A másik lehetőség, hogy bejelented hibára, de ha ki is javítják, ideig-óráig fog megint jól működni, ha egyáltalán.
 10. Ez nem "tanulópénz, hanem egyszerű kicsinyesség. A tanulóiénz a több millió forintos NMHH büntetés, amit a Telekom kapott, amiért jelentős számú előfizetőnek nem küldött postai értesítést a tartozás miatti kikapcsolásról.
 11. Itt ebben is "szabad rablás van". Tőlünk nyugatra az ehhez hasonló dolgokat nem engedhetik meg a szolgáltatók. Tudod az a baj, hogy pár évvel ezelőtt a szolgáltatók nem fizettették ki veled az operátorok óradíjának töredékét, most meg ennyire kicsinyesek lettek.
 12. Egyrészt nem mindig user error. Kettő: elég kicsinyes ez a pénzbeszedési gyakorlat. Három: korábban nem volt ilyen. Én még sosem fizettem semmi ilyenért, még a Prémium Helpdesknél sem.
 13. Magyaruil olyanért kell most fizetned, amiért normális esetben nem kellett volna. Ki kellett volna próbáltatni volna beled az eredeti jelszót, amennyiben nagy valószínűséggel nem működött volnam egy újat generálni és az eseti díjat a körülményekre hivatkozva jóváírni.
 14. Én meg abban nem vagyok biztos, hogy etikus-e egy egyszerű mozdulattal járó új jelsző generálásért eseti díjat kérni, ha az illetőnek elektronikus felületén nincs módja változtatni, mivel ehhez élő internetkapcsolatra lenne szüksége.
 15. Most néztem meg a Telekom fiókban, a kezdetek óta van ilyen opcióm. Még sosem kellett kapcsolgatni, a szolgáltatás jelenleg is aktív.