Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zoli62

Tag
  • Tartalmak

    1502
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

3 Követő

Profil megtekintések

13799 profilmegtekintés

zoli62 eredményei

  1. zoli62

    Átírás

    Adott egy hagyományos vezetékes telefon. Szeretném átiratni a nevemre. Nekem másik címeN van IPTV szolgáltatásom és digitális telefonom a saját MT-m alatt. Az a probléma, hogy a szükséges dokumentumok bemutatásával személyes nem tudták átírni, mert mindannyiszor visszadobta a rendszer az én meglevő MT azonosítómat. Hétfőn és kedden összesen háromszot voltam két Telekom üzletben. Kedden délután felvették IT hibára, azóta nem hívtak. Nem tudom, hogy ilyenkor mi a teendő, holnap letelik a hibajehy 72 óórája, és még mindig semmi, addig nem tudok más szolgáltatást sem megrendelni.
  2. Tudomásul kell venni, hogy a szolgáltatóknak már jó ideje csak az új ügyfél számít.
  3. zoli62

    Telekom router helyettesítése

    A sávszélesség, és a Wifi szempontjából mindenképpen külső antennákkal ellátott router javasolnék (TP-Link, Asus pl.) Én például személy szerint egy Archer C7 routert használok négy éve megelégedéssel, teszi a dolgát, a Wifi erős.
  4. zoli62

    KAON CG 3000 probléma

    Kellene kérni egy modemcserét egy ilyenre. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/sagemcom-f3686ac-v2-user-guide.pdf Továbbá a fejállomáson iés az előerősítőnél is s meg kellene nézetni, hogy van-e valami probléma.
  5. zoli62

    telefonhívás

    Érdekes, mert én a kérdéses telefonszámot nem találtam meg a linkelt oldalon.
  6. zoli62

    Telekom TV

    Nincs mit. Én már rég rájöttem, hogy a szolgáltatók, vállalatok helyett nem kell túl sokat erőlködni azon, amit ők maguk nem akarnak(tudnak) megvalósítani, ebben az esetben azt IPTV saját routerek. Hogy mást ne mondjak, még az Androidos IPTV sem támogatott "idegen" interneten, vagy a hagyományos pedig nem támogatja a média kártyát. 😀
  7. zoli62

    Telekom TV

    Értem, tehát valójában kábelezés kivitelezése a gond. A routerrel ki van építve a kapcsolat a másik szobával,de az ONT-tal pedig nem, mert gondolom fizikailag nem egy egy helyen vannak. Hány IPTV port van a Technicoloron? Kompromisszumok megoldáson nem gondolkodtál? https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_
  8. zoli62

    Telekom TV

    Ezt találtam, https://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_126212-126212.html ha jól értem, ha nem a routerre csatlakoztatod a boxot, akkor a tévézés biztosításához a Technicolorhoz kötöd gondolom. Ilyenkor minden rendben megy a nettel? Ebben az esetben milyen, általad igényelt funkciókat hiányolsz? A szolgáltató sajnos a saját routeren keresztül nem garantálja az IPTV maradéktalan működését.
  9. zoli62

    Telekom TV

    Mi az oka neki, hogy az stb-t nem a Technicolorra csatlakoztatod, hanem a saját routeredre?
  10. zoli62

    Telekom TV

    Az így jó. Én is jártam így már, hogy passthrough ellenére nem volt net.. A Technicoloron öbbször be/ki kapcsolni kellene a passthrough-t, és a pppoe-nél a jelszó legyen teljesen kitörölve, a routereden meg beírva a PPPOE jelszó. Nekem is csak többszöri próbálkozásra sikerült, amikor a vdsl-t teszteltem két éve. Valószínűleg ilyenkor beragad a korábbi modem PPPOE felcsatlakozás.
  11. zoli62

    Telekom TV

    Milyen szolgáltatói eszközös van? Bridge módban van?
  12. zoli62

    HD led (kék) set-top box

    A kék led valóban akkor világít, ha HD csatornán van a box, de elvileg nem kéne, hogy világítson, akkor mindig valami hibát jelez. Ilyenkor én is ujraindítani szoktam az stb-t, már ha tudtam, mert volt, amikor áramtalanítani kellett, Ez sajnos ilyen, különösebbet nem tudsz ellene tenni. Akkor kellemetlen, ha éppen felvétel közben gyullad ki a kék led.
  13. Sajnos ezt a szolgáltatást 2021 augusztus elsejével megszüntette a Telekom. Én is használtam korábban, hasznos volt, valószínűleg nem érte meg, mert kevesen használták, folyószámla jelszóval lehetett belépni gondolom erre gondolsz. Szerintem papír alapon továbbra is elérhető díjmentesen. https://www.telekom.hu/uzleti/ugyintezes-/szamlazas-egyenleg/ehr Most ez van helyette. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/662/hogyan_igenyelhetek_hivasreszletezot_reszletes_szamlat_
  14. zoli62

    IPTV

    A 30 óra elég kevés.
×
×
  • Új...