Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1501
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

3 Követő

Profil megtekintések

13200 profilmegtekintés

zoli62 eredményei

 1. Tudomásul kell venni, hogy a szolgáltatóknak már jó ideje csak az új ügyfél számít.
 2. zoli62

  Telekom router helyettesítése

  A sávszélesség, és a Wifi szempontjából mindenképpen külső antennákkal ellátott router javasolnék (TP-Link, Asus pl.) Én például személy szerint egy Archer C7 routert használok négy éve megelégedéssel, teszi a dolgát, a Wifi erős.
 3. zoli62

  KAON CG 3000 probléma

  Kellene kérni egy modemcserét egy ilyenre. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/sagemcom-f3686ac-v2-user-guide.pdf Továbbá a fejállomáson iés az előerősítőnél is s meg kellene nézetni, hogy van-e valami probléma.
 4. zoli62

  telefonhívás

  Érdekes, mert én a kérdéses telefonszámot nem találtam meg a linkelt oldalon.
 5. zoli62

  Telekom TV

  Nincs mit. Én már rég rájöttem, hogy a szolgáltatók, vállalatok helyett nem kell túl sokat erőlködni azon, amit ők maguk nem akarnak(tudnak) megvalósítani, ebben az esetben azt IPTV saját routerek. Hogy mást ne mondjak, még az Androidos IPTV sem támogatott "idegen" interneten, vagy a hagyományos pedig nem támogatja a média kártyát. 😀
 6. zoli62

  Telekom TV

  Értem, tehát valójában kábelezés kivitelezése a gond. A routerrel ki van építve a kapcsolat a másik szobával,de az ONT-tal pedig nem, mert gondolom fizikailag nem egy egy helyen vannak. Hány IPTV port van a Technicoloron? Kompromisszumok megoldáson nem gondolkodtál? https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_
 7. zoli62

  Telekom TV

  Ezt találtam, https://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_126212-126212.html ha jól értem, ha nem a routerre csatlakoztatod a boxot, akkor a tévézés biztosításához a Technicolorhoz kötöd gondolom. Ilyenkor minden rendben megy a nettel? Ebben az esetben milyen, általad igényelt funkciókat hiányolsz? A szolgáltató sajnos a saját routeren keresztül nem garantálja az IPTV maradéktalan működését.
 8. zoli62

  Telekom TV

  Mi az oka neki, hogy az stb-t nem a Technicolorra csatlakoztatod, hanem a saját routeredre?
 9. zoli62

  Telekom TV

  Az így jó. Én is jártam így már, hogy passthrough ellenére nem volt net.. A Technicoloron öbbször be/ki kapcsolni kellene a passthrough-t, és a pppoe-nél a jelszó legyen teljesen kitörölve, a routereden meg beírva a PPPOE jelszó. Nekem is csak többszöri próbálkozásra sikerült, amikor a vdsl-t teszteltem két éve. Valószínűleg ilyenkor beragad a korábbi modem PPPOE felcsatlakozás.
 10. zoli62

  Telekom TV

  Milyen szolgáltatói eszközös van? Bridge módban van?
 11. zoli62

  HD led (kék) set-top box

  A kék led valóban akkor világít, ha HD csatornán van a box, de elvileg nem kéne, hogy világítson, akkor mindig valami hibát jelez. Ilyenkor én is ujraindítani szoktam az stb-t, már ha tudtam, mert volt, amikor áramtalanítani kellett, Ez sajnos ilyen, különösebbet nem tudsz ellene tenni. Akkor kellemetlen, ha éppen felvétel közben gyullad ki a kék led.
 12. Sajnos ezt a szolgáltatást 2021 augusztus elsejével megszüntette a Telekom. Én is használtam korábban, hasznos volt, valószínűleg nem érte meg, mert kevesen használták, folyószámla jelszóval lehetett belépni gondolom erre gondolsz. Szerintem papír alapon továbbra is elérhető díjmentesen. https://www.telekom.hu/uzleti/ugyintezes-/szamlazas-egyenleg/ehr Most ez van helyette. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/662/hogyan_igenyelhetek_hivasreszletezot_reszletes_szamlat_
 13. zoli62

  IPTV

  A 30 óra elég kevés.
 14. zoli62

  Port nyitás gondok

  A TP-Link TL-WR940N routerek tartalmazzák egy nagyon egyszerű tűzfalat, amely segít megvédeni otthoni hálózatát az internetről érkező nem kívánt hozzáférésből. Mivel ez a tűzfal blokkolja a bejövő kapcsolatokat, előfordulhat , hogy bizonyos játékokhoz és alkalmazásokhoz portot kell nyitnia rajta. Ezt a portnyitási folyamatot gyakran port továbbításnak nevezik , mivel egy portot továbbít az internetről az otthoni hálózatra. A port megnyitásának alapvető folyamata: Állítson be egy statikus IP-címet a számítógépen vagy az eszközön, amelyre portot kíván továbbítani. Jelentkezzen be a TP-Link TL-WR940N routerére. Navigáljon a port továbbítás szakaszhoz. Kattintson a Továbbítás linkre. Kattintson a Virtuális kiszolgálók elemre . Kattintson az Új hozzáadás gombra. Hozzon létre egy port továbbítási bejegyzést . Így csináltad?
×
×
 • Új...