zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.363
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit zoli62 posztolt

 1. Itt https://indamail.hu/segitseg/ tudsz írni nekik, ha nem találsz megfelelő választ. Közvvetlenül pedig a support@inda.hu címre írhatsz.
 2. Én ilyen betöltési hiba esetén a műsorújságban visszatekerve nézem meg az adott műsort.
 3. A kék üzleti ügyfélszolgálat nem tud segíteni?
 4. A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html
 5. A Thomson CRT tévék nem voltak rosszak, LED tv-vel nincs tapasztalatom.
 6. Filmbox Extra van benne a csatornakiosztásban, nem a Filmbox Premium.
 7. Nincs erre lehetőség. Régebben a számla keltét lehetett módosítani.
 8. Amennyiben végképp nem boldogulsz, jelentsd be hibának. Múltkoriban nekem nem látszott a Magenta duplázós mobilinternet egyenlege a Telekom appban. Bejelentettem hibára.Kijavították. Igaz, hogy újra kellett nyittatnom a hibajegyet, mert első nekifutásra nem sikerült.
 9. Szerintem átmenetileg állíts be neki egy gmail-es címet küldésre, egyébként meg inkább te beszélj a telefonos ügyfélszolgálattal. Az internet előfizetéshez most már alapból nem jár telekomos postafiók, de kérésre adnak t-online-os címet. Egyébként én is flottás vagyok, és van t-email-es postafiókom, mert a díjcsomag része a mobilinternet, ezért jár hozzá. Szerinrem kérdezd meg te is, ha nincs, akkor is regisztrálnak egyet. Akkor meg azt is lehet használni küldésre, a leírást feljebb linkeltem.
 10. A hiba oka valószínűleg az, hogy a Telekom lelőtte ezt az általad eddig küldésre használt teszt e-mail címet. (ennek nagy a valószínűsége) Az internetszolgáltatáshoz nem kaptál t-online-os e-mail címet? Ez esetben valószínűleg kábeles interneted van. Több megoldás is van. Amennyiben van mobil előfizetésed (nem Domino), akkor jár hozzá t-email.hu végű e.mail cím, ez esetben ezt használhatod küldésre. https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolgaltatasok/uzenetkuldes/t-email Ennél még egyszerűbb, ha van gmail postafiókod, akkor azt is használhatod küldésre. https://support.google.com/mail/answer/7104828?hl=hu Egyéb esetben fel kell hívni a 1414-es számon az ügyfélszolgálatot, és ott részletesen elmondani az esetet
 11. Ja hát kérem megszüntették a KKV-s üzleti Telekomot, így maradt a Telekom lakossági divizió és a T-Systems. Akkor ez így érthető. Ennek következtében ugyanis kisvállalati ügyfeleket a lakossági Telekom felé terelik. Mintha ilyet egyszer már láttam volna sok évvel ezelőttt, amikor az intézményeknek nem voltak külön üzleti vezetékes díjcsomagok. Most úgy néz ki, hogy a Telekom megpróbál visszatérni oda. Bár még léteznek a Zenit díjcsomagok, https://www.telekom.hu/uzleti/szolgaltatasok/vezetekes/dijcsomagok/zenit csak a 1435-ös telefonos ügyfélszolgálat már nincs. Nyilván ezek jóval drágábbak mint a Hoppá Plusz és nem minden kisvállalkozónak éri meg,
 12. Pont erről szól az egész cikk, és a kommentek, hogy mennyire van szükség erre.
 13. Az eddigi havi 83 óra is elég sok volt, így nem feltétlen a használat fogja eldönteni, hogy marad-e a korlátlanság.
 14. Még a VoLTE is elég dadogósan működik. Én magam például észre sem veszem a különbséget a normál és 4G hívás között. A VoWIFI akkor még odébb van.
 15. Eddig se volt sok értelme a korlátnak.
 16. Így már reálisabb a kép.
 17. Mivel nagyon sok helyen van réz, így nagy a valószínűsége, hogy ott valamelyik konkurrenciának van koax, vagy optikai hálózata, amelyekkel a Telekom csak a gyorsító opcióval tud versenyezni.
 18. Nálam 10-ből 5 at arány nagy átlagban. Sajnos ez is a képzésnek köszönhető. Ettől függetlenül az ügyfél és az ügyintéző közül mégis az utóbbi dolgozik a szolgáltatónál. A gyorsító opcióra visszatérve, versenyterületen üzletpolitikailag nyilván indokolt.
 19. Ők dolgoznak a Telekomnál.
 20. Ügyfélszolgálat mondta.
 21. Igen, az AC-s WIFI hatótávolsága a fizika törvényei miatt kisebb, ezzel nem tudsz mit csinálni.
 22. Legfőbb szempont pedug, hogy a gyorító opciót többnyire versenyterületen adják, ahol a Telekom hálózata korszerűtlen.
 23. Sajnos az a helyzet, hogy bár a laptopod WIFI adaptere AC, azaz tudna többet nagyobb sebességet is, ezt behatárolja az, hogy a Huawei csak 2,4 GHz-es n-es, így az általad mért átlagosan 60 Mbs sebesség azt kell hogy mondjam, normálisnak tekinthető. Én a helyedben egy kölcsön ethernet csatlakozós laptoppal, vagy az általam javasolt adapter alkalmazásával mérnék sebességet. Amennyiben akkor sem érné el a garantált értéket, akkor bejelentém hibának. Egyébként ha továbbra is ilyen körülmények között használod, akkor a sebesség továbbra is ennyi lesz. Megoldás még, ha megkérdezed, hogy a Telekomnak van-e AC-s ONT készüléke, vagy ha ha vásárolnál egy saját AC-s WIFI routert. https://www.tp-link.com/hu/products/details/cat-9_Archer-C7.html
 24. Rákérdeztél, hogy mondják meg, hogy a címeden miért nem lehet gyorsító opciót igénybe venni, holott az pont azért van, hogy ahol a végpont nem éri el a 30 Mbs sávszélességet, akkor 4G segítségével emelje azt? Egyébként csak LTE-s mobilnetben nem gondolkoztál? Tudom, hogy az drágább, de meg kell nézni, milyen kedvezményeket kapnál.
 25. Hol láttad, vagy hallottad, hogy a gyorsító opció nem elérhető?