zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.319
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit zoli62 posztolt

 1. Nem is értem, hogy miért nem nyilvánvaló, hogy külfoldön eldobható SIM-et kell jasunálni, aminek többnyire jobbak a feltételei mint az itthoninak. Persze ha kell az ismert hívószám, az más.
 2. Én biztos nem hagynám annyiban, a helyedben portcserét (portátterhelést) kérnék, az lényegtelen, hogy nekik kényelmetlen ezt megcsinálni. Hivatkozhatsz arra, hogy a VDSL-ed nem az optimális profilban van.
 3. Erről jut eszembe a mondás, hogy a régi mindig jobb. Valóban, az önálló honlapok jobban működtek mint ez az egységes. Kb. száz hibát könnyen össze tudnék számolni a Telekom honlapján. Persze a többi sem különb, de mégiscsak a Telekom a legnagyobb. Megint oda tudok visszautalni, hogy minden a design, de semmi a content és funkció.
 4. Pont ez a lényeg. A rézhálózat túlnyomó többsége nem szélessévképes. Ezért nem igaz a fenti 3,5 milliós szám.
 5. Ez szinte biztos, és ha tudnád, hony ilyen van még.
 6. Nincs mit, ezt még az ügyfélszolgálatosok se mind tudják.
 7. Igen, interneten keresztül, de nem minden csatornát tudod nézni, ami IPTV-n szerepel, a honlapon ott van a lista, mit láthatsz.
 8. TV GO-t https://www.tvgo.hu tudod nézni Mac-en is. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/2733/milyen_szamitogepes_feltetelek_szuksegesek_a_tv_go_hoz_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8
 9. Nekem se sok szükségem volt rá, de jó, ha van. Tény, hogy a Telekom ilyet nem tud/akar felmutatni. Még a hóvégi elektronikus hívásrészletező is el van tüntetve a honlapjukról és az általad idézett GYIK-ban sem szerepel. https://eft.t-mobile.hu/ehr/login
 10. Ebből a https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/fenntarthatosagi-jelentes-2017-a-magyar-telekom-osszefoglalo-mukodesi-adatai.pdf 2017-es kimutatásból lehet következtetni erre.
 11. Egyik portálon egy cikk kapcsán hivatalos tájékoztatásként közölték. https://itcafe.hu/hir/szip_mobil.html Kövesi Gabriella, a Magyar Telekom szabályozási igazgatója elmondta: a cég vezetékes hálózata mostanra országszerte 3,4 millió, másodpercenként 30 megabit sebességű elérést biztosít, ebből 913 ezer gigabit sebességre képes optikai elérés. Nem terveznek már olyan hálózatfejlesztést, ami nem gigabitképes – mondta. Na ez az, ami marketingileg jól hangzik, csak nem a valóság.
 12. Ez lezárt hónap adataira vonatkozik.
 13. Ez az eredménye annak, amikor a tényleges helyzet nem egyezik meg azzal, amit a Telekom hivatalosan kommunikál, mármint hogy a végpontjai túlnyomó többsége valódi szélessávú eléréssel rendelkezik, azaz minimum 30 Mbs.
 14. A propellereseknél van egy "jóság", a hóközi elektronikus hívásrészletezó, ami idestova 19 éve létezik, és eddig a Telekomnak, vagy többi szolgáltatónak még mindig nem sikerült "lemásolni". Ez akkor hasznos, ha ellenőrizni szeretnéd egypár gyanús hívásodat, hogy ne a számlánál derüljön ki. A múltkor egy ügyintéző elismerte, hogy sajnos a számítógépes ügyintézés világában még több a hr hiba mint régen a számítógépek tömeges elterjedése előtt (70-30% az arány), pedig inkább fele-fele lenne a reális.
 15. Az ermlékezetes NG történetnél sem ez volt a lényeges, hanem a "népharag", mert az NG akkor már nem az volt, ami régen.
 16. Ezt cáfolja az, hogy amennyiben a History család úgymond "ráfizetéses", akkor a Telekom az összes csatornáját kivette volna. Nyilván ezt a döntést nem merték meghúzni.
 17. Inkább azt mondanám, hogy a bakik, azaz inkább hibák vannak túlnyomó többségben az oldalon.
 18. Próbáld meg 1414-en.
 19. Telekom fiókban nem sikerül?
 20. Nem hiszem, hogy itt fogszt tudni javaslatokat, ha még az ügyfélszolgálat munkáját megnehezítő hibák jelzése sem nagyon jut el a fejlesztőkhöz. Viszont megállapítható, hogy az ilyen és ehhez hasonló hibákat eredményezi a Telekom által forgalmazott eszközök "szénné" optimalizálása, ami már Symbianon megkezdődött és Androidon folytatódott, az egyedüli kivétel az IOS. Ott sem a Telekomon múlik, hanem az Apple zártságán és agresszív üzletpolitikáján. A többi gyártó (Samsung, Huawei) sajnos még nem jutott el ide.
 21. Nézd. Nemcsak az appal van gond, hanem magával a Telekom fiókkal is, az meg a háttérrendszer hibája, és arról tudniuk kell, mert az ügyfélszolgálattól is sok hibajelzést kapnak erről, vagy a fórum kemény magjától. Nekem még nem sikerült Telekom megbízásából fejlesztővel felvenni a kapcsolatot. Neked igen? Én is többször használok régi appokat. Ez egy hasznos oldal. ki tartja fenn? Én is emlékszem, hogy anno Nokia telefonomon fent volt az Árfolyamok, illetve még a Galaxy S-en is.
 22. Eredmény. Másodszori hibabejelentéssel összesen 9+3 nap után sikerült megoldani. Az első alkalommal, a bejelentés után kilenc nap után kaptam egy SMS-t, hogy nincs központi hiba, a hibajegy újraindítása után meg a harmadik napon egy másik tartalmú üzenetet, mely szerint a hibát kijavították. Ekkor ellenőríztem, és meglepetésemre működött az, aminek alapból is kellett volna. Kérdéseim. 1. Az első bejelentés után egyáltalán kivizsgálta-e ezt valaki? 2. Miért kell mindig a Telekomnál a leginkább online felülettel, de akár csak egy normál szolgáltatással kapcsolatos hibákat többször is bejelenteni? (Mindegyikkel van saját és tapasztalatom, de a fórumon is sok ilyen esettel találkozunk) 3. Mi tartott 12 napig? (A belső kommunikáció?)
 23. Sajnos ez mint minden más pénzkérdés, persze erről a Telekom is tehet. Az NG-vel kapcsolatban két éve nagyobb volt a felzúdulás.
 24. Mem az az első és az utolsó, ami (háttérszolgáltatáslént) nem működik a Telekomnál.
 25. Soha nem voltam olyan merész, hogy ügyfélszolgálati levelezést online felületem intézzek.