zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.372
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit zoli62 posztolt

 1. A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html
 2. Hívd fel a Telekom ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatban.
 3. Ez jó kérdés, évek óta ígérik.
 4. Nézd meg ezt. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree&hl=hu-hu
 5. Kivételezett vagy. Nálam visszajött. Megnyugodtam, mert sok felvételem van.
 6. Itt a teljes lista a tervezett karbantartásokról. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/problemam-van/szolgaltatassal/tervezett-halozati-leallas Egyébként volt aki kapott erről értesítő levelet?
 7. Ügyfél szempontjából mindegy. Az is belépési díj volt meg ez is, csak más a neve.
 8. Az a valamivel később lehet akár fél év is, én minden nap nem figyelném.
 9. A GSM korszak elején annak első évtizedében a belépési díj 20000 Ft volt.
 10. Magyarul az önerős fejlesztések továbbra is üzleti titoknak számítanak...
 11. Itt https://indamail.hu/segitseg/ tudsz írni nekik, ha nem találsz megfelelő választ. Közvvetlenül pedig a support@inda.hu címre írhatsz.
 12. Én ilyen betöltési hiba esetén a műsorújságban visszatekerve nézem meg az adott műsort.
 13. A kék üzleti ügyfélszolgálat nem tud segíteni?
 14. A Thomson CRT tévék nem voltak rosszak, LED tv-vel nincs tapasztalatom.
 15. Filmbox Extra van benne a csatornakiosztásban, nem a Filmbox Premium.
 16. Nincs erre lehetőség. Régebben a számla keltét lehetett módosítani.
 17. Amennyiben végképp nem boldogulsz, jelentsd be hibának. Múltkoriban nekem nem látszott a Magenta duplázós mobilinternet egyenlege a Telekom appban. Bejelentettem hibára.Kijavították. Igaz, hogy újra kellett nyittatnom a hibajegyet, mert első nekifutásra nem sikerült.
 18. Szerintem átmenetileg állíts be neki egy gmail-es címet küldésre, egyébként meg inkább te beszélj a telefonos ügyfélszolgálattal. Az internet előfizetéshez most már alapból nem jár telekomos postafiók, de kérésre adnak t-online-os címet. Egyébként én is flottás vagyok, és van t-email-es postafiókom, mert a díjcsomag része a mobilinternet, ezért jár hozzá. Szerinrem kérdezd meg te is, ha nincs, akkor is regisztrálnak egyet. Akkor meg azt is lehet használni küldésre, a leírást feljebb linkeltem.
 19. A hiba oka valószínűleg az, hogy a Telekom lelőtte ezt az általad eddig küldésre használt teszt e-mail címet. (ennek nagy a valószínűsége) Az internetszolgáltatáshoz nem kaptál t-online-os e-mail címet? Ez esetben valószínűleg kábeles interneted van. Több megoldás is van. Amennyiben van mobil előfizetésed (nem Domino), akkor jár hozzá t-email.hu végű e.mail cím, ez esetben ezt használhatod küldésre. https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolgaltatasok/uzenetkuldes/t-email Ennél még egyszerűbb, ha van gmail postafiókod, akkor azt is használhatod küldésre. https://support.google.com/mail/answer/7104828?hl=hu Egyéb esetben fel kell hívni a 1414-es számon az ügyfélszolgálatot, és ott részletesen elmondani az esetet
 20. Ja hát kérem megszüntették a KKV-s üzleti Telekomot, így maradt a Telekom lakossági divizió és a T-Systems. Akkor ez így érthető. Ennek következtében ugyanis kisvállalati ügyfeleket a lakossági Telekom felé terelik. Mintha ilyet egyszer már láttam volna sok évvel ezelőttt, amikor az intézményeknek nem voltak külön üzleti vezetékes díjcsomagok. Most úgy néz ki, hogy a Telekom megpróbál visszatérni oda. Bár még léteznek a Zenit díjcsomagok, https://www.telekom.hu/uzleti/szolgaltatasok/vezetekes/dijcsomagok/zenit csak a 1435-ös telefonos ügyfélszolgálat már nincs. Nyilván ezek jóval drágábbak mint a Hoppá Plusz és nem minden kisvállalkozónak éri meg,
 21. Pont erről szól az egész cikk, és a kommentek, hogy mennyire van szükség erre.
 22. Az eddigi havi 83 óra is elég sok volt, így nem feltétlen a használat fogja eldönteni, hogy marad-e a korlátlanság.
 23. Még a VoLTE is elég dadogósan működik. Én magam például észre sem veszem a különbséget a normál és 4G hívás között. A VoWIFI akkor még odébb van.
 24. Eddig se volt sok értelme a korlátnak.
 25. Így már reálisabb a kép.