zoli62

Tag
 • Tartalmak

  1.379
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit zoli62 posztolt

 1. Milyen IP címet kap a modem?
 2. Mondjuk nézd a másik oldalát is, hogy a hálózaton belüli korlátlanság azt jelenti, hogy átlagosan 10-ből 7 embert ingyenesen hívsz. Egyébként meg írj a Telekomnak, részletezve, hogy mi történt.
 3. Itt valami nem tiszta. Vásároltál új telefont is? Ugyanis anélkül egy éves hűség van.
 4. Érdekes, 2014-ben nekem is volt hasonló problémám, a központ egy idő után leszabályozta a letöltési sávszélességet a vonalon. Egy-két hét múlva bejelentés nélkül automatikusan hibára futott. Nálam akkor az oldotta meg a problémát, hogy volt tartalék érpár, sőt a késedelmes hibaelhárítás miatt még kötbért is kaptam.
 5. intertnet sebesség

  Láthatólag VDSL vonalad van. Az MSAN (kis szürle szekrény) viszont tőled 500 m-re is lehet, ezért ekkora az elérhető sávszélesség a vonaladon.
 6. A Telekom mondja ki a végső szót ezügyben. Valami miatt eddig nem favorizálták, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem lesz. Hat-hét éve még a Huawei volt ebben a cipőben.
 7. A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html
 8. Minden további nélkül telefonálhatsz is ezzel a csomaggal.
 9. Hívd fel a Telekom ügyfélszolgálatát ezzel kapcsolatban.
 10. Ez jó kérdés, évek óta ígérik.
 11. Nézd meg ezt. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree&hl=hu-hu
 12. Kivételezett vagy. Nálam visszajött. Megnyugodtam, mert sok felvételem van.
 13. Itt a teljes lista a tervezett karbantartásokról. https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/problemam-van/szolgaltatassal/tervezett-halozati-leallas Egyébként volt aki kapott erről értesítő levelet?
 14. Ügyfél szempontjából mindegy. Az is belépési díj volt meg ez is, csak más a neve.
 15. Az a valamivel később lehet akár fél év is, én minden nap nem figyelném.
 16. A GSM korszak elején annak első évtizedében a belépési díj 20000 Ft volt.
 17. Magyarul az önerős fejlesztések továbbra is üzleti titoknak számítanak...
 18. Itt https://indamail.hu/segitseg/ tudsz írni nekik, ha nem találsz megfelelő választ. Közvvetlenül pedig a support@inda.hu címre írhatsz.
 19. Én ilyen betöltési hiba esetén a műsorújságban visszatekerve nézem meg az adott műsort.
 20. A kék üzleti ügyfélszolgálat nem tud segíteni?
 21. A Thomson CRT tévék nem voltak rosszak, LED tv-vel nincs tapasztalatom.
 22. Filmbox Extra van benne a csatornakiosztásban, nem a Filmbox Premium.
 23. Nincs erre lehetőség. Régebben a számla keltét lehetett módosítani.
 24. Amennyiben végképp nem boldogulsz, jelentsd be hibának. Múltkoriban nekem nem látszott a Magenta duplázós mobilinternet egyenlege a Telekom appban. Bejelentettem hibára.Kijavították. Igaz, hogy újra kellett nyittatnom a hibajegyet, mert első nekifutásra nem sikerült.
 25. Szerintem átmenetileg állíts be neki egy gmail-es címet küldésre, egyébként meg inkább te beszélj a telefonos ügyfélszolgálattal. Az internet előfizetéshez most már alapból nem jár telekomos postafiók, de kérésre adnak t-online-os címet. Egyébként én is flottás vagyok, és van t-email-es postafiókom, mert a díjcsomag része a mobilinternet, ezért jár hozzá. Szerinrem kérdezd meg te is, ha nincs, akkor is regisztrálnak egyet. Akkor meg azt is lehet használni küldésre, a leírást feljebb linkeltem.