Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lőrincz Lilla

Tag
 • Tartalmak

  16
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Lőrincz Lilla eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

 • Közösségépítő

Összes kitűző

 1. Sziasztok! Nem igen tudom a probléma a magyarázatot. Hiába olvastam utánna. Most lett a házban és kint megcsinálva az optikai kábelezés. Három tévé van, abból kettő okos az enyém meg most emiatt lett "okos", 5 darab eszköz is csatlakozik a wifire, (meg egy számítógép). Mind ugyanazon a wifin megy. Az a problémám, ha például az emeleten használom a tabletet és utánna közvetlen mellette a telefont, valamiért a telefon nem frissíti például a facebookot vagy egy netes oldalt. Innentől kezdve ledobál a wifiről és ha újra csatlakozik a wifihez akkor is azt írja, hogy nincs net, össze-visszadobál aztán meg "rendbejön". Régen volt több rúter, ami szétosztotta a netet, de most apukám kikötette a szerelővel őket. Nagymamámnál még a régi kábel van, ott nem volt probléma a wifivel. Vanda is megnézte a netet is. A sok eszköz miatt van? Gyenge a net?! Ha valaki tud segítsen😱🤯 Előre is köszönöm.😊
 2. Kedves uzman, Köszönöm szépen a válaszod. Megnézem a linket, amit küldtél.🙇‍♀️
 3. Kedves chr224chr, Már többször próbáltam újra telepíteni, de semmi sem történt. 🤷‍♀️
 4. Sziasztok! Valaki tudna segíteni/ elmagyarázni, hogy a mobilomra még kedden megjöttek rendesen a spotify push értesítései, aztán estétől kezdve nem. Rendszert is frissítettem kétszer is és mind két frissítés után volt a playáruházban spotify frissítés, de így sem javult meg a helyzet. Nagyon sokszor kitöröltem az adatokat és eltávolítottam az alkalnazást, újra indítottam a telefonom és engedélyeztem az értesítseket. Azt is megpróbáltam, hogy kikapcsolás majd vissza az értesítés engedélyezését és volt, hogy a telefont is kikapcsoltam. A spotifynak is írtam a chatén, de ott is csak a szokásos dolgokat ajánlották. Nagyon nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni vagy van valamilyen ötlete.
 5. Sziasztok! Valaki tudna segíteni/ elmagyarázni, hogy a mobilomra még kedden megjöttek rendesen a spotify push értesítései, aztán estétől kezdve nem. Rendszert is frissítettem kétszer is és mind két frissítés után volt a playáruházban spotify frissítés, de így sem javult meg a helyzet. Nagyon sokszor kitöröltem az adatokat és eltávolítottam az alkalnazást, újra indítottam a telefonom és engedélyeztem az értesítseket. Azt is megpróbáltam, hogy kikapcsolás majd vissza az értesítés engedélyezését és volt, hogy a telefont is kikapcsoltam. A spotifynak is írtam a chatén, de ott is csak a szokásos dolgokat ajánlották. Nagyon nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni vagy van valamilyen ötlete.
 6. Lőrincz Lilla

  Spotify push értesítések

  Köszönöm szépen a válaszod! Vírusvédelmi, biztonsági, vállalati felügyeleti szoftvert hol keressem?
 7. Lőrincz Lilla

  Spotify push értesítések

  Köszönöm szépen a válaszod uzman!
 8. Sziasztok! Tud valaki abban segíteni, hogy eddig mindig megjelentek az állapotsorban a spotify értesítések, most pedig valamiért nem. Kikapcsoltam az értesítéseket aztán vissza úgy is, hogy kikapcsoltam utána a telefont. Az adatokat is töröltem újra telepítettem a telefon kikapcsolása előtt és után, de így sem jelennek meg az állapotsorban az értesítések az alkalmazásban viszont igen. Miért van ez? Lehet javítani és hogy? Előre is köszönöm a válaszotokat.
 9. Sziasztok! Miért van az, hogy beállítottam az alkalmazásoknál, hogy jellezen a telefonom, a legtöbbnél jelez, de vannak olyan ok ahol eddig jelzet, de most már nem vagy hol igen hol nem. Töröltem az alkalmazás adatokat, gyorsítótárat, újra telepítettem az alkalmazást és a telefont is újra indítottam. A tabletemen általában megjön ezektől az alkalmazásoktól az értesítés, de itt is van néha probléma.
 10. Lőrincz Lilla

  HD

  Köszönöm szépen a választ! Most megoldódott a probléma.
 11. Lőrincz Lilla

  HD

  Sziasztok! A szüleimnél három tévé van. Az enyémen most hajnalban nem világított a kék HD led, pedig itt mindig szokott és a sima adásoknál meg nem jelezte, hogy válthatsz HD adásra. Én mióta beszerelték nem módosítottam semmin (képarányon sem) . Volt set-top box újra indítás, mindent újra indítottam, kipróbáltam, hogy set-top boxot cseréltem, a végén megnéztem a képarányt, az szélesvásznú szabványos volt beállítva. Átállítottam a 720p meg 1080ire, ott nem volt probléma. A másik set-top boxot is megnéztem ott is ezt tapasztaltam, ha szélesvásznú állítottam nem lehetett a épp menő műsor sávjában a HD adásra váltani. Miért van ez?
 12. Lőrincz Lilla

  HD led (kék) set-top box

  Köszönöm szépen a válaszod! 🙂
 13. Lőrincz Lilla

  HD led (kék) set-top box

  Bocsánat azt akartam írni, hogy hol világít hol nem. 😅
 14. Lőrincz Lilla

  HD led (kék) set-top box

  Miért van az hogy a set-top box elején hol világít a kis kék led (HD) és ha újra világít akkor van, hogy a felvételt is megakasztja (nagy többségben csak a piros led nem világít, de vesz) vagy újra indítja a set-top boxot? 🤯😵
 15. Lőrincz Lilla

  Felvétel opció

  Köszönöm szépen a választ. Ha csak a leddel van a probléma akkor köszönöm szépen nem kell cserélni. 🙂
×
×
 • Új...