Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

foxylady

SUPERUSER
  • Tartalmak

    371
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit foxylady posztolt

  1. foxylady

    Dominó Most megszüntetése

    Ne keressünk azért a kákán is csomót... Mindig lehet egy "de"-t keresni. Azért az egyedül élőnek is van legalább egy ismerőse, barátja, munkatársa, gondozója stb. stb. akit meg tud kérni...
  2. foxylady

    MOST opció roamingban

    @tsteve Te meg öngólt rúgtál. @btz és @anonymus Csoma Attiláné posztjára válaszolt, ami nem egy éves...ha már a személyeskedésnél tartunk...
  3. foxylady

    Dominó Most megszüntetése

    @zsiga68 Bocsi az általánosításért
  4. foxylady

    Dominó Most megszüntetése

    Nem értelek titeket. Ha jól emlékszem, amikor bevezették, a Most opció időszakos jellegű akció volt, aminek a használati határidejét jelentősen kitolták (tán több mint egy évvel) és még most is tolnak rajta a megszüntetés helyett...pedig már április óta lezárt termék, és jelenleg is csak azok használhatják, akik április előtt megrendelték Apukámnak nincs okostelefonja, hozzáadtam a Telekom fiókhoz az előfizuját és én intézem az alkalmazásban a dolgait... szóval nem megoldhatatlan, ha megakarjátok oldani a havi bekapcsolást.
  5. foxylady

    TV GO

    Hát ez kínos , ezzel tényleg lejáratják a szolgáltatást magát....
  6. foxylady

    TV GO

    Nekem is ment a P10-en, amikor még nem volt rajta a támogatott készülékek listáján....egyébként biztos monitorozzák, eléggé suicide megoldás lenne, ha nem.
  7. foxylady

    tv részletre

    Szia @rucsok1! Örömmel olvasom, hogy végre révbe érsz! Drukkolok, hogy minél hamarabb megkapd!!!
  8. foxylady

    TV GO

    Szia @acel! A működőkről van (A TV GO GYIK-ban találtam), a nem működőkről meg őszintén szólva minek? Neverendig strory lenne .
  9. Szia @zoli62! Jaj, ez a DT / MT összehasonlítást nagyon nem szeretem. Azért Németországot és Magyarországot nem lehet egy lapon említeni, semmilyen tekintetben sem. Egyébként valószínűsítem, hogy vállalat, aminek a dolgozói flottáját igénybe veszed, így állapodott meg az MT-vel... ilyenek a keretszerződések, vagyis c'est la vie.
  10. Szia @Horváth Dávid! Azért kicsit sántít amit leírtál... Nem vitatom, előfordulhat, hogy a megrendeléskor nem megfelelően tájékoztattak, hogy végeznek fizetőképességi/hitelképességi vizsgálatot. Bár furcsállanám, hogy amikor visszamentél a srác nevetett volna, hiszen ő jutaléktól esett el. Én biztos nem nevettem volna a helyében. De! Nagyon furcsa, hogy vállalkozóként teljesen természetesnek veszed, hogy nem kell határidőre fizetni. Ez az jelenti, pénzügyi szempontból megbízhatatlan vagy, bármikor fizetésképtelenné válhatsz annak a szemében, aki részletfizetést/hitelt adna neked. Gondolom neked sem esik jól, amikor az ügyfeleid nem a megállapodott időben fizetnek neked, hanem akkor amikor nekik jó. Te számolsz a bevétellel, hiszen így tudod a vállalkozásod költségeit finanszírozni, de az nem jön... Ugyanígy van egy nagyvállalkozás esetében is, hiszen amit az ügyfelek befizetnek, abból él a cég. Nem vagyok vállalkozó, nem keresek sokat (valószínűsítem, hogy sokkal kevesebb a bevételem, mint a tied), de a számláimat mindig befizetem határidőre. T ügyfél vagyok, nekem sem tetszik, ha összeomlik az app, de be tudom fizetni a számlámat a honlapon, vagy ha ott sem akkor átutalom. Nem megyek a postára, mert utálom. Ja! A Homárra a helyedben nem tenném ki a panaszod, mert a késedelmesen fizetőket a kommentelők darabokra szaggatják. Ha meg elhallgatod, hogy rendszeresen késedelmesen fizetsz, te is megéred a pénzed.
  11. foxylady

    Huawei P9 plus

    @zoli62, ezt a folyamatot ismertem én is az Android frissítésekre, de gondolod, hogy ez így van az EMUI-ra is, vagyis a kezelőfelületre is? Amúgy nekem 5.1-es van a P10-en De egyébként mindig a gyártó teszi elérhetővé az új szoftvert, ezért nagymértékben rajtuk múlik...
  12. foxylady

    Huawei P9 plus

    Szia @Anonimasker! Szerintem ezt a Huawei ügyfélszolgálatától vagy a esetleg a Huawei blogján kellene megkérdezned, mert a T-nek erre semmi, de semmi ráhatása, beleszólása stb. nincs.
  13. Szia @zoli62! Erre gondolsz esetleg? Cégcsoporton belül 0 Ft-ért telefonálok, ezt a díjat fogom fizetni EU roaming helyzetben is, ha cégen belül telefonálok?
  14. Szia @Szatmáriné Maros Éva! Biztos lesz valami kedvezmény, hiszen mindig szokott lenni
  15. Szia @Pogány Zsuzsanna! Ha felvették a panaszod, ki is fogják vizsgálni és ha jogos, akkor számodra kedvező döntést fognak hozni (mert nincs is más választásuk). Nem hinném, hogy lenne további teendőd azon kívül, hogy vársz a válaszra.
  16. foxylady

    TV GO

    Szia @zoloka1984! Szerintem ez a telefon nem kompatibilis a TV GO-val. Az ilyen kevésbé ismert, a T által nem forgalmazott eszközök nem szoktak kompatibilisek lenni...
  17. foxylady

    Hogyan adjunk el egy szolgáltatást?

    Szia @szabla! Én sem értem... ráadásul azt írod, hogy, " a honlapon fellehető összes "részleteket" "további tudnivalókat" és egyéb hivatkozásokat végigböngésztem, nincs-e valahol még egy rejtett feltétel eldugva. De nem találtam, így megnyugodtam, hogy a Telekom ilyen egyszerűvé tette számomra az életet. ". Szerintem, kicsit furcsa, hogy nem találtál semmit, mert én egy egy csomó tartalmat találtam a honlapon, ami a dominos felhasználóknak segít a külföldi használatban, pl.: Hogyan használhatom külföldön a Domino feltöltőkártyás készülékemet? Hogyan használhatom a mobilinternetet külföldön? Bevallom, úgy érzem, kicsit olyan a posztod, mintha burkoltan a "vörösöket" reklámoznád....
  18. foxylady

    Csalók

    Drukkolok Neked! Majd feltétlenül írd meg kérlek, hogy mi történt, nagyon kíváncsi vagyok... Szép napot neked is
  19. foxylady

    Csalók

    Amúgy le a kalappal előtted @Mariann53, hogy leírtad a történeted ! Szuper vagy és büszke vagyok rád, még úgy is, hogy nem ismerlek személyesen!
  20. foxylady

    Csalók

    Nagyon szívesen, remélem sikerül valamit intézni. Illetve mégy annyit, hogy ha még nem tetted meg, jelentsd fel az adathalászt a rendőrségen (arra ügyelj, hogy feljelentés legyen, ne bejelentés). Nekik megvannak az eszközeik és lehetőségeik, hogy a vásárlásokról kikérjék az adatokat (erre ugye neked nincs lehetőséged...) és ha ügyesek el is tudják kapni az ilyen ***** bandát...Csak a rendőrségen se hagyd, hogy lekoptassanak (mert szerintem ők is hajlamosak rá ).
  21. foxylady

    Csalók

    Szia @Mariann53! Gondolkodtam egy kicsit azon, amit leírtál... Én a helyedben megtámadnám az Erste döntését (annak ellenére, hogy én is az ügyfelük vagyok). Egyrészt mert - gondolom telefonon, rögzített hívásban, de ha személyesen akkor is - azt mondták " mivel időben letiltattam a kártyát, és még cak zárolva van a 3 összeg, ezért nem fogják leemelni. " Ezzel hamis hitbe ringathattak. Másrészt, nem hiszem. hogy egy zárolt tétel átutalását nem tudják megakadályozni. Biztos van olyan ember akinek van erre jogosultsága... hiszen rengeteg a kártyás csalás, biztos van náluk olyan osztály vagy csoport akiknek az a feladtuk, hogy ezeket figyeljék, és ha szükséges, közbelépjenek (egy haverom az OTP-nél ilyenekkel foglalkozik, biztos, hogy Ersténél is van ilyen). Harmadrészt kicsit fenyegetőznék a felügyeleti szervekkel meg a Tékozló homárral. Az ok, hogy te adtad meg az adataidat, de amint rájöttél jelezted is neki. Lett volna lehetőségük szerintem, hogy közbelépjenek. Egy próbát megér, hátha sikerül a pénzedet vagy annak egy részét visszaszerezned.
  22. foxylady

    tv részletre

    Sziasztok @Bazsika és @rucsok1! Ok, hogy mind a ketten részletre rendeltetek TV-t, de milyen típusúakat? Lehet nem is egyformát, ezért lehet, hogy nem mind a kettőtöket érint ugyanaz a probléma...
  23. @acel, úgy tudom, hogy Dominoval is működik a dolog.
  24. Szia @acel! Szerintem hiányos infot kaptál. Ha van mobil előfizetésed, akkor a Kapcsolat program szinten össze kell regisztrálni az otthonival - ezt a 1414-en vagy üzletben tudod kérni -, majd mobil előfizuddal belépve online is be tudod váltani a pontokat mobil cuccokra, azaz tartozékokra is. Persze üzletben is beválthatod. Nekem is volt ilyen problémám, innen tudom a megoldást.
  25. foxylady

    Da Vinci Learning

    Szia @gombilaci! Nem tudom, milyennek kell normál állapotban lennie, mert nem szoktam nézni a Da Vinci Learning-et, de jelezted már a 1414-en, hogy valami nem stimmel a hanggal?
×
×
  • Új...