Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

gombilaci

Tag
  • Tartalmak

    94
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

1 Követő

Profil megtekintések

1878 profilmegtekintés

gombilaci eredményei

Mindenttudós

Mindenttudós (10/13)

  • 50 posztom van
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. gombilaci

    IPTV

    @Kalimera Sávszélességet nem tudnak emelni, mert ráerőltették az iptv-t a 10-15-20 megabites dsl vonalakra is.Ez a legnagyobb baj. Csatornaszámot lényegében akár meddig emelmethének, ott nem számít az ,hogy kinek mennyi a sebessége. Nyilván nem fogják a mai iptv rendszert kettészedni , hogy az optikások mást kapjanak. Így hiába a rengeteg sávszél. , marad a gagyi minőség mindenkinek! Nekem aztán légyegtelen lenne ,ha nem lenne HD ,mert a vonalon 89megabit a max. Pedig a 4. szomszédom a dslam. Optikának meg semmi nyoma , pedig az összes közvetlen szomszédos kisváros&falu telekom optikás. "Lemondanátok az IPTV-ről, ha cserébe 200 Mbittel gyorsabb lenne az internet?" Ez *****ság ! Nekem pl. három stream van max , tehát az internetem (és másnak is dsl esetén!!) maximum 2HD és 1SD csatorna sávszélességével lesz gyorsabb ha kikapcsolom a boxokat!
  2. @htlecso Ilyen esetben nincs valami törvényi szabályozás ,hogy ha egy a tulajdonos ,mint itt , akkor a bizonyítottan elbukott kedvezményeidet kifizessék?? Ezt simán hívhatjuk szerintem burkolt áremelésnek!
  3. gombilaci

    TV GO

    Most meg elindítom és ott van. A jó isten sem érti már ezt az appot!
  4. gombilaci

    TV GO

    Ez webes nézet. Én a mobilos appból fotóztam.
  5. gombilaci

    TV GO

    Másnak is eltűnt az m4sport?
  6. gombilaci

    TV GO

    Ha meglépik , akkor sem áll meg a világ. 10ből 9 külföldön tartózkodó ember talál más utat ,hogy magyar adókat nézzen. Még a T is rosszabbul járhat , mert adott esetben majd máshol fizetnek elő ezek az emberek.
  7. gombilaci

    rossz képarány

    Telekomék mikor fogják javítani a CN és a Boomerang csatornákat Iptv-n , hogy ne legyen alul ,felü,lent,fent jó vastag fekete csík?? Ha nem T hiba ,akkor meg beszélhetnének a csatornával ,hogy tegyék rendbe!
  8. gombilaci

    TV GO

    Egészségükre, hogy ezt is beletették. Sajnos részemről nem kapott hozzáférést a program,mivel semmi közük az ilyen adataimhoz! ?
  9. gombilaci

    IPTV

    @Krinyo Nekem ilyen van egy érpáron. Volt róla szó ,hogy kiadják erre is(belsős ember szerint cégen belül is kiment a körlevél), de végül valami tökömtudja milyen háttér rendszert képtelenek voltak átállítani. Így az egyszerűbb utat választották és nem adható ki szöveggel újra elhajtanak.
  10. gombilaci

    IPTV

    Nem értem mi a bajod? Segíteni próbálok! Nekem a dupla csatornak válltás hibát nem bírták orvosolni hetekig! Ha nem lett volna ez egy jó gondolat ,ami helyrehozza, akkor hozhattak volna ide 50 db boxot is mind ugyanazt csinálta volna! De érdekesmódon a technikus ezt tartotta a megfelelő megoldásnak és a downgrade megjött rögtön. Teszem hozzá én nekem kellett kitalálni a megoldást mert ők bugos szofttal etetik a boxokat!
  11. gombilaci

    IPTV

    Semmi! A telekom így működik. Ha két dolgot javítanak, akkor másik kettőt közben elrontanak. (persze egyenlőre csak feltételes módban beszélhetünk, hogy nálad ez a hiba)
  12. gombilaci

    IPTV

    Esetleg próbálj meg 1414-en visszakérni egy régebbi szoftvert a boxra. Mostanában volt frissítés ,lehet ott van valami hiba ,amit a tv nem kajál meg. Ha pl. az xbox megy ugyanazzal a vezetékkel, akkor a kábel és tv hiba szerintem kizárható! Valszeg értetlenkednek majd ,de megoldható, mert nekem más hiba miatt visszatöltöttek mind a három boxra egy régebbi stabil verziót. Igaz vagy négy telefonomba került mire olyannal beszélhettem, aki megértette mit akarok.
  13. gombilaci

    Speedport W 724V DDNS hiba.

    Pár hét entry i2 használat után , kijelenthetem, hogy megszűnt minden gond. Tehát beigazolódott ,hogy kizárólag ,a már lecserélt speedport csodadoboz volt a hibás.
  14. gombilaci

    HD csatorna bővítés

    Részükről nem lett eltolva ,mert az egyesítéskor pontosan tudták ,hogy hogyan áll az országban az iptv elérhetőség.
  15. A mi falunkban is már elég régen kalásznet is szolgáltat. Mit lehet tudni ezekről a településekről ahol jelen vannak/voltak? Találni a neten olyan posztot ahol a T felmondta a tv szerződést(győr környéke) és a kalásznet lehet a tv szolgáltató a továbbiakban. Mindenhol ez lesz a gyakorlat? Esetleg átraknak a kalászos koax-ra? A cégről sok jót nem hallani , a weboldaluk is kész katasztrófa.
×
×
  • Új...