kanteta

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kanteta a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Sziasztok! Nézegetem ezt a kifü térképet, de nem jövök rá, hogyan is kellene értelmezni... segítene valaki? Azok a zöld megjelölők micsodák?
 2. Sziasztok! Kb 3 hete nálam is rettenetes a net. Vagy az LTE vagy a Dsl működik a kettő együtt nem. Április 30-án bejelentettem hibára és 72 óra határidőt mondtak rá ami letelt. Bejelentettem másodszor is, mondta is a srác, hogy látja az előző bejelentést ami lejárt úgyhogy ezt bejelenti 24 órás javításra hú mondom dejó... hát ez is letelt. telefonáltam harmadszor is de már határidőt nem kaptam azt mondták csoportos javításba átteszik a hibajegyet. Hát elég jól mellényúltak ezzel a szolgáltatással szerintem. Amúgy kinél lehet reklamálni, hogy pl nálunk egy minimális fejlesztést se eszközöltek a sokmilliárdos támogatásból? Itt Keszthelyen már elérhető az 1000-es net is ehhez képest itt sz@rakodunk a 10-20-as ótvarságokkal!!!
 3. Sziasztok! Miért kell 1-2 havonta újraaktiválnom a tv-t? Most pl nem is tudom,mert telefonon és pc-n is próbáltam, de csak pörög a kék karika szűntelenül látszólag nem történik semmi már több napja! okostelón, laptopon gond nélkül működik csak tv-n nem...
 4. Igen pontosan.Ez egy *****i instabil kényszermegoldás így visszaolvasva nagyon sok gond van vele. Tehát az hogy a sebességet mindenkor eléred erős túlzás.
 5. Kivéve amikor nem ugye...
 6. dsl tunnel down ami valószínűleg nem sok jót jelent
 7. Na mivel szerelő nem jött ezért próbálgattam. Mára látszólag megjavult a sebesség, persze csak a 10. giga adatig, mert onnantól visszavág 3-5mbit-ig. Ha kihúzom a dsl vonalat akkor is ugyan ennyi a sebesség. Ezek szerint nem is megy a dsl? Admin felületen a log tele van error üzenettel, de azt írja, hogy van kapcsolat...
 8. Ma sajnos nálam is használhatatlan lett ez a csoda. Vásároltam egy játékot steamen 16 gb gondoltam gyorsan lerántom talán belefér még korlátozás nélkül és gyorsan lent van. Hát nem így lett... olyannyira nem, hogy 5-6 giga után jött valami gubanc mert a sebességem 1 mbit!!! lett, és azóta is ilyen 3-4 mbiteket mérek max. Ezért tényleg felesleges fizetni +700 ft-ot. Azelőtt legalább fixen megvolt a 20mbit ami most is meg kellene hogy legyen de nagyon nincs! Szervíz holnap jön, nagyon kiváncsi vagyok, de nagyon gondolkozom ,hogy hagyom a fenébe ezt a "gyorsító" nevű vicc szolgáltatást!
 9. Sziasztok! Most fizettem elő az hbo minicsomagra és szomorúan látom, hogy 21:9-es képaránnyal jön. De miért? Miért jó az hogy alul felül egy-egy fekete sáv elfoglalja a kijelzó negyedét!A többi csatorna szuperul jön tényleg semmi hiba csak az hbo A tv egy 4k samsung 16:9-es képaránnyal. Tud erre valaki magyarázatot?
 10. Köszönöm, akkor várok.
 11. Sziasztok! Előfizettem az hbo maxpak-ra és sehogy sem tudom az hbogo-t. Azt írja hogy a megadott MT azonosítóhoz nem tartozik hbo go előfizetés. Pedig ezért fizettem elő tulajdonképpen :))
 12. Múlt héten kötötték be. Remélem nem így van ahogy mondod
 13. Jogos,. Csak szeretnék l-t
 14. Nálam van korlát. Vásároltam egy játékot a steamen és szuperúl jött is ahogy kell kb 50-60 mbit-tel. Aztán úgy kb 10 gb elérésekor visszaállt szépen 20 mbit-es sebesség (netmánia L)!!! Tehát nagyon is van korlát!