teherwagon

SUPERUSER
 • Tartalmak

  1.495
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

6 Követő

teherwagon a fórumon

 • Rang
  Mindenttudós
  148
  148

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  100+
  100+

  TV Guru

  Otthon vagyok a televízió témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  100+
  100+

  Internet guru

  Otthon vagyok az internet témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  50+
  50+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

10.502 profilmegtekintés
 1. Hello @Timót, ötlet T
 2. Hello @McBelaba, ennek a résznek semmi köze a valósághoz. korábban is írtad, akkor is cáfoltam, így lassan azt kell gondolnom, hogy szándékosan próbálod félrevezetni a tagtársakat (bár a jelek erre utalnak, ugye nem?). kevered a fogalmakat, ez az alkatrész ár részleges térítése meg legfeljebb külön szerződés része lehet, a normál jótállási, szavatossági folyamatnak itthon nem része (nézd meg a Té oldalát, vagy kérdezd meg a Google-t, és mást is erre biztatok)
 3. Hello @lackotata, Nicktoons nálam 58, a Moziverzum HD-nak a 974-en kellene lennie (nekem csak Szuper családi HD-m van, így az én csomagomban nincs, tehát a helye sem hiányzik )
 4. Hello @Csatári Miklós, ezt csak a Té tudja megmondani, én a helyetekben bemennék egy üzletbe (igazolnia kell magát a részletekhez, az meg a fentiek alapján nem jelszavas lesz)
 5. Hello @Feri1986, milyen típusú a tévé, illetve mit akarsz megosztani? utóbbi azért lényeges, mert nem mindent lehet
 6. Hello @Pajesz, éjszakára hagyd kikapcsolva (ne áramtalanítsd, csak a távirányítóval kapcsold ki), és hajnalban lefrissít. vagy a menüjében nyomj egy gyári visszaállítást, az azonnal lehúzza az új kiosztást
 7. Mikor történt mindez, régebben vagy mostanság? azért kérdezem, mert nem lehetetlen, hogy hozzátok is eljutnak, de szerintem most a szip vállalásokra koncentrálnak (van ott még meló elég), csak utána mennek egyéb területekre
 8. Hello @alienhun11, *****halmi járás, nem a Té fejleszt
 9. Aha, akkor teló ki-bekapcs. Ha nem segít (és hívás közben hiába hangosítasz, nem lesz hangosabb), akkor pedig szerviz (hacsak a tagtársaknak nincs jobb ötlete)
 10. Hello @vocsokleany, részvétem, és úgy van, ahogyan írod. A halotti anyakönyvivel és az otthoni eszközökkel menj be egy Té üzletbe, és megoldják
 11. Beállítások/ hangok részen mit látsz? Arra tippelek, hogy a média fel van hangosítva, a hívások viszont nincs
 12. Hello @Babivali, milyen telefon?
 13. Hello @Zille, ha Domino kártyát szeretnél, arra a számhordozás csak Té üzletben megy (jelzed, intézik a jelenlegi szolgáltatóddal, kapod a kártyát)
 14. Hello @Icelady64, általánosságban azt, hogy ha 5 éven belül, rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik, akkor a szerviz javítja. szintén általánosságban garijegy vagy számla kell hozzá. viszont ez az 5 év jóval hosszabb, mint a megszokott 1-2-3, így a helyedben én megnézném mindkettőt, egyértelműen rajtuk van-e az 5 év, vagy valami plusz regisztráció kell hozzá, mint több más gyártónál (amiknél így magadnak készítesz még egy plusz, gyártói garijegy-félét is az alap, számlával kapott mellé)
 15. Hello, apróság, de lényeges, az üzletes, 3 napos csere csak akkor játszik, ha hibás a teló. @tuli, a fentiek alapján azt gyanítom, hogy ott vetted, így a következő kikötő két év múlva jön (és jól teszed, hogy nem sajnálod, pöpec, high-end eszköz mindkettő)