doky67

Tag
 • Tartalmak

  38
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

doky67 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
 • Születésnap 12/10/67

Profil megtekintések

2733 profilmegtekintés
 1. Mi a titka annak, hogy csak lakossági kártyákra kapcsolják be?
 2. Az "itt-et" úgy értem, hogy itt a fórumon (nem az immmr honlapján) írták, h nem kaptak választ a bétára jelentkezéskor
 3. Javasolnám, hogy fészen írjatok privát üzenetet a teszteléssel kapcsolatban. Általában 1 napon belül válaszolni szoktak.
 4. Itt előzőekben azt írták, h már nem, de próbáljad meg. https://web.immmr.com/ Iphone-on használom én is. S mára már megegyezik a normál hívás minőségével. Facebook: https://www.facebook.com/immmr/?fref=ts
 5. Az igazságot Ők tudják. Egy biztos én az eleje óta tesztelő vagyok, egy ideje nem korlátlan hanem 250 perc/hó/világ. Amikor rákérdezek: hamarosan, konkrétumot nem tudnak - indul magyarországon is.
 6. https://www.tarifaexpert.hu/blog/voip-ingyen-telefonalni-mobilodrol-lerantjuk-leplet-errol-tevedesrol/ Ennyivel többet enne mint az itt felsoroltak?
 7. Szerintetek mekkora adatforgalmat fog "kajálni" az IMMMR mondjuk 60 perc alatt? Gondolom hang kodektől függ? De kb úgy mégis?
 8. Ahogy írják itt-ott már nem kapnak meghívót már jó ideje. Hiába kérik. A szlovákoknál elindult, ahogy nekem írták a következő hónapokban elindul itt is élesben.
 9. Igen és, hogy 2016 második felében, igaz VÁRHATÓAN
 10. Az elsők között jelentkeztem tesztre, azóta is használom. Eleinte voltak problémák, de ma már kifogástalan. Éppen ma írtam nekik a fészen, hogy mikor indul a szolgáltatás nálunk ezt a választ kaptam: Hey there XY! Thanks for your interest in immmr! We are currently just launched in Slovakia and are planning our U.K launch at the moment. We are rolling out more countries in the coming months so we will keep you updated on our plans for Hungary! Have a super Monday
 11. Valahogy jó lenne tartani privátban a kapcsolatot, tapasztalatcsere céljából? Jelenleg még elég beteges a cucc De hát tesztidőszak.
 12. Elindult a teszt időszak. Tegnap jelentkeztem, ma jött a meghívó immmr
 13. Már "nem sok" van hátra 2016-ból és semmi
 14. No de mikor jön már az immmr?
 15. VOIP szolgáltatók oldalain nézz körül.