Posztolva ekkor: May 31, 2016 Iphone 5S mobiltelefonom van, Az a problémám, hogy a Facebook és a Viber nem működik mobilinterneten keresztül. Milyen beállítás kell, hogy tudjam ezeket használni mobilneten keresztül is? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 23, 2016 Valahogy jó lenne tartani privátban a kapcsolatot, tapasztalatcsere céljából? Jelenleg még elég beteges a cucc De hát tesztidőszak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 23, 2016 Hello @doky67, jelentkeztem én is, köszi az infót Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: September 22, 2016 Elindult a teszt időszak. Tegnap jelentkeztem, ma jött a meghívó immmr Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 17, 2016 Már "nem sok" van hátra 2016-ból és semmi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 11, 2016 @doky67 A sajtóközlemény szerint 2016 második felében várható. Ebben már benne is vagyunk, de nem hiszem, hogy az uborkaszezon hevében ilyesmiket vezetnek be, én őszre tippelek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 11, 2016 No de mikor jön már az immmr? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 1, 2016 Jól hangzik. Igazi Magyar startup lesz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 1, 2016 Először meg kéne tanulni egy honlapot üzemeltetni, managelni a jelenlegi szolgáltatásokat - úgy. hogy a fizető usernek ne fájjon kb. kétnaponta valami - és csak utána kéne egy ilyen komplex dologba belevágni:DDDD Csak jelezném, hogy a forgalomban levő Sage rakás funkciója nem működik. Akkor milyen lesz az Immmr? Elképzelem: először is egyirányú a hangkapcsolat. Mondasz valamit a másik meghallgatja, majd leteszitek és visszahív. Elmondja a választ, leteszitek és te hívod vissza a válasszal. Videokapcsolat mikrofos alapon lesz, minimum 128G Ram, és legkevesebb 512G tárhely szükségeltetik a softwarenek. Videokapcsolat csak este 10 és reggel6 között áll rendelkezésre, a sávszél hiánya miatt, mindenkinek heti 3 alkalommal. Hétfőn szünnap, K-CS-SZ a páros végű szig számmal rendelkezők, a másik 3 nap a páratlannal rendelkezők használhatják a szolgáltatást. FIzetni mind a 7 napot kell.:) És persze hétfőn - kihasználva a szünnapot - családilag el kell menni a templomba és mantrázni a nagy immmr istenhez. Magenta ruhában természetesen. :DDDDDD Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 1, 2016 Majd ha jön az Immmr Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: May 31, 2016 "A Telekom már nem ennyire gáláns, a legnagyobb magyar szolgáltató a mai napig csak a drágább díjcsomagokban teszi lehetővé a VoIP-telefonálást." Forrás: http://berryblog.blog.hu/2016/05/05/mar_a_*****nal_is_szabadon_mehet_a_voip Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: May 31, 2016 Nincs erre tiltás mobil neten? Hallottam valahol fél füllel, hogy már nincs, de az is lehet, hogy más szolgáltatóval keverem. Az biztos, hogy már próbálkoztam én is ilyesmivel és nálam sem működött, de ez már rég volt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Iphone 5S mobiltelefonom van,
Az a problémám, hogy a Facebook és a Viber nem működik mobilinterneten keresztül.
Milyen beállítás kell, hogy tudjam ezeket használni mobilneten keresztül is?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon