root

SUPERUSER
 • Tartalmak

  699
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

2 Követő

root a fórumon

 • Rang
  Tudós
  9
  9

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  500+
  500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

2.241 profilmegtekintés
 1. 1. Akkor az igazgatónak kellene írnod, nem ide a fórumba. 2. Neked nem internet kell, hanem ez: http://mek.oszk.hu/01500/01547/01547.pdf Csak a baj van abból amikor analfabéták kezdenek netezni.
 2. sagemcom

  Arra nem.
 3. sagemcom

  Mire szeretnéd a transmissiont felrakni? A media serverre?
 4. Salynos nem tudunk seg.giteni. 30mbit amit kell szógáltatni, ezt a telekom becsületessen adja is. A köszpóntba költözés esetleg seg.gitene a problémádon? Sajjnos jelenleg job tanácsot nem tudok adni.
 5. A modem használatban vn, ezért nem tudja a másik eszköz használni. Elvileg. Elmondnád pontosan milyen eszközök vannak?
 6. A 25-ös port működik. Nem kell külön kérni, hiszen az a default titkosítás nélküli smtp port. A szerver természetesn kezeli az 587 tls-t is. Azt meg végképp baro.mság, hogy elég sok szerver nem tudja értelmezni. Csupa ostob.aságot írsz, de hogy minek???? Felhívom a fórumozók figyelmét, hogy McBela csak a telekomot akarja piszkálni, szét akarja trollkodni a forumot, szóval nem kell odafigyelni a mondandójára.
 7. Jaaaaaaa..helyette jött az UHD ugye?
 8. A DHCP meg címet fordít?
 9. Mi volt a telekomnál? Takarító, vagy árokásó?
 10. @anonymus Akkor doxold, hadd tudjuk mi is :9
 11. Nem vettél észre valamit? @McBelaba Mekk mester gyakorlatilag semmihez nem ért, fórum hozzászólásokból, internetes cikkekből mazsolázza ki a válaszokat. Ezért van az, hogy nem minden válasza helyes.
 12. Jééé te még élsz? Azt hittem, már rég elhúztál rendszereket adminisztrálni vagy mit... Azt látopm, hogy telehánytad az egész fórumot. Nincs senkid, aki szórakoztasson? Én személy szerint boldog lennék, ha visszavonulnál
 13. Szia Anonymus! Most, hogy megszólítottál, Neked is HÁP-HÁP. Kövess engem az instagrammon. https://www.instagram.com/cukikacsusz/
 14. Hogyne. sőt, az XBOX közben ebédet is főzött. Nem akarsz valami más fórumot szórakoztatni az általad kitalált ismerőseid történeteivel? Itt senki nem kiváncsi erre.
 15. Persze, nekünk ez megy. De egy átlag usernek ez a syno jó megoldás. A synok általános problémája, hogy a vas alá van tervezve. A kis 2 bayes cuccok épphogy csak vánszorognak. Ha azonban akár egy c2d-re tolod fel, mindjárt más lesz. i3-on /2400/ meg brutálisan gyors.