root

SUPERUSER
 • Tartalmak

  706
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit root posztolt

 1. Nem baj. Most elköszönök egy kis időre. Nemsoká indul a gépem. Te nyugodtan írogass ide, engem nem érdekel. Gondolok rád, amikor a sangriámat fogom iszogatni este a tengerparton. Légy jó kisfiú addig is, amíg visszajövök :)))
 2. Tévedés. Root nem sértődőtt be, nem olyan. Pusztán nem vitatkozik. Jah és nem is a T-nél dolgozom hanem egy magán rendszergazdai cégnél.
 3. Igen. FOlynak a tárgyalások. Ha lesz eredménye Te is meg fogod tudni. Addig nézd a többi csatornát. BTZ nem fizetett telekom bérenc, "csak" Superuser. Segít, ha tud. Mi is annyi infot kapunk, amennyit Ti.
 4. Nekem utoljára azt dobta, hogy "makk ász". Ez most jó? Egyébként meg, a T megszüntette ezt. Kift, ami még él, és vége.
 5. 1. Akkor az igazgatónak kellene írnod, nem ide a fórumba. 2. Neked nem internet kell, hanem ez: http://mek.oszk.hu/01500/01547/01547.pdf Csak a baj van abból amikor analfabéták kezdenek netezni.
 6. sagemcom

  Arra nem.
 7. sagemcom

  Mire szeretnéd a transmissiont felrakni? A media serverre?
 8. Salynos nem tudunk seg.giteni. 30mbit amit kell szógáltatni, ezt a telekom becsületessen adja is. A köszpóntba költözés esetleg seg.gitene a problémádon? Sajjnos jelenleg job tanácsot nem tudok adni.
 9. A modem használatban vn, ezért nem tudja a másik eszköz használni. Elvileg. Elmondnád pontosan milyen eszközök vannak?
 10. Jaaaaaaa..helyette jött az UHD ugye?
 11. A DHCP meg címet fordít?
 12. Mi volt a telekomnál? Takarító, vagy árokásó?
 13. @anonymus Akkor doxold, hadd tudjuk mi is :9
 14. Nem vettél észre valamit? @McBelaba Mekk mester gyakorlatilag semmihez nem ért, fórum hozzászólásokból, internetes cikkekből mazsolázza ki a válaszokat. Ezért van az, hogy nem minden válasza helyes.
 15. Jééé te még élsz? Azt hittem, már rég elhúztál rendszereket adminisztrálni vagy mit... Azt látopm, hogy telehánytad az egész fórumot. Nincs senkid, aki szórakoztasson? Én személy szerint boldog lennék, ha visszavonulnál
 16. Szia Anonymus! Most, hogy megszólítottál, Neked is HÁP-HÁP. Kövess engem az instagrammon. https://www.instagram.com/cukikacsusz/
 17. Hogyne. sőt, az XBOX közben ebédet is főzött. Nem akarsz valami más fórumot szórakoztatni az általad kitalált ismerőseid történeteivel? Itt senki nem kiváncsi erre.
 18. Persze, nekünk ez megy. De egy átlag usernek ez a syno jó megoldás. A synok általános problémája, hogy a vas alá van tervezve. A kis 2 bayes cuccok épphogy csak vánszorognak. Ha azonban akár egy c2d-re tolod fel, mindjárt más lesz. i3-on /2400/ meg brutálisan gyors.
 19. IGAZI synologyra gondoltam. Felinstallálva a synology software rá:)
 20. Csinéljatok jó hardwareból synologyt otthonra. Nekem egy amd350-en fut most 4 giga rammal. Mint a villám olyan.
 21. "Tisztelt Telekom!Pár hete volt egy betelefonáltunk mert nem volt internet itthon és bentről újra lett indítva a rendszer." Mi csak kicsit beszélni magyar nyelv, kérni titeket csinálni nekünk nagyon fast internet. Mi tudni, lenni hiba rendszerben, orvosolni nagyon gyorsan, mert pillangókés villanni hamar, ha nem látni egyész család youtubén dorina cica. Tartani ehhez magatokat.
 22. 4k vagy Full hd? Nem ugyanaz. Amúgy nekünk is van otthon 4k tv és 4k media player is. Nézz meg egy filmet 4k ban. Nagoyn meg fogsz lepődni...
 23. sagemcom

  Édes istenem...... tehát a 22-es port már ki van osztva vmi ip címre és most megpróbáltad ugyanabban a pfwd táblában kiosztani másik IP re is??? Mellesleg küldetm PÜ-t. Lécci' olvassá'. Zárjuk már le ezt az egészet....
 24. sagemcom