Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mariann53

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Mariann53 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Mariann53

    Csalók

    Rendben.
  2. Mariann53

    Csalók

    Kedves Foxylady! Köszönöm kedvességedet. Felhívtam újra a bankomat, és újabb feljelentést tettem. most ismét várok 30 napot, és ha nem kapom vissza a pénzemet, akkor megyek a DAS-hoz. Ott is tag vagyok. További szép napot Neked!
  3. Mariann53

    Csalók

    Kedves Foxylady! Köszönöm szépen a segítő-biztató szavaidat, nekiveselkedek mégegyszer.
  4. Mariann53

    Csalók

    No, akkor 25 éve nem vagyok jó banknál. /Ráadásul még ott is dolgoztam anno/
  5. Mariann53

    Csalók

    Akkor szerencséd van, mert engem alapból elutasított az Erste, hogy minek adtam ki a kártya hátlapján lévő 3 jegyű kódomat. Arról nem is szólva, h. amikor rögtön jeleztem a bank felé az illetéktelen terhelést, akkor mondták, hogy már másnál is volt ugyanez az eset épp azzal az angliai üzlettel, ahonnan a csalók vásároltak.
  6. Mariann53

    Csalók

    Sajnos, én jól bedőltem a csalóknak: történt ugyanis, pár napja számhordozással jöttem át a Telekomhoz. Rossz előfizetést csinált a hülgy, ezért másnap bementem módosíttatni a szerződést, mondták, hogy 1 napi kötbér majd leszámlázásra kerül. Ezért nem volt nekem feltűnő az 1.315.- ft-ról szóló email. Ott követtem el a hibát, hogy megadtam a bankkártya titkos 3 jegyű kódot is. Le is emeltek hirtelen 94 ezer ft-ot 3 vásárlással. Az utolsó 31 ezer ft-ot már nem tudták leemelni, mert azt sikerült megakadályoznom a letiltással. Azt mondta a bankom, hogy mivel időben letiltattam a kártyát, és még cak zárolva van a 3 összeg, ezért nem fogják leemelni. Ennek ellenére 5 nappal később mégis a bank megterhelte a számlámat. Most kaptam egy levelet tőlük, hogy nem is kapom vissza a pénzemet. Vigyázzatok nagyon!
×
×
  • Új...