anonymus

SUPERUSER
 • Tartalmak

  5467
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

anonymus a fórumon

 • Rang
  ELNÖK
  119
  119

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  1500+
  1500+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

  Tesztelő

  Regisztrált Telekom tesztelő vagyok

  Blogger

  Blogger vagyok

  Tanácsadó

  Visszajelzéssel, tanáccsal, ötlettel segítem a Telekom fórum és/ vagy a Telekom működését

  Superuser

  Superuser vagyok

Profil megtekintések

36350 profilmegtekintés
 1. Koax hálózat esetén mindegyikre igaz, hogy ha van iptv akkor nincs bridge mód, optika esetén van ugyebár a Pppoe passthrough mód. Ez azért van mert a koax hálózat nem használ ppoe-t
 2. https://www.hwsw.hu/hirek/65357/telekom-cloudflare-peering-ping-packet-loss-deutsche-magyar.html
 3. internet

  20 lakásnál van közös képviselő, ha nincs akkor minden tulajdonos egyesével javaslom töltse ki nyilatkozatot ha ez eddig nem történt volna meg.
 4. Így már én is jártám, volt internet meg látszólag minden rendbe volt. Viszont az internet hol volt hol nem volttat játszott, kiderült hogy a switch-ben a kondenzátorok vannak felfújódva, így kuka lett a vége.
 5. Hát a 2Gbit én csak a alkalmazással tudtam kimérni, böngészős 1000 környékén nálam mindig megakad. Leírás szerint ha villog a internet led, akkor ez a baja "Solid green: The RGW received an IP address on its data interface. No blinking/flickering" Így viszont ez már szerintem Telekom oldali gond.
 6. Szia Dániel, F@st 5670 5db lan portal rendelkezik, 1db 2.5gbit és 4db 1gbit-es portal A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt.
 7. Sziasztok, Családban 2 db iphoneon is ugyan ez a probléma tapasztalható. Jellemzően a délutáni órákban csak.
 8. Lényegen nem változtat, hogy egy taj***** állat vagy...
 9. Nem kell kérni, ha nem tudja a nálad lévő ONT a 2gbit-et akkor vagy szerelő hoz másikat vagy GLS.
 10. jelenleg sehol, jelezve lett a fejlesztők fele ez a igény.
 11. Szia, Netflix jelenleg nincs, remélhetőleg lesz a későbiekben lesz. Felvételeket a T tárolja, amikor a meghatározott csatornákrol felvehetsz. Ez egy androidos box, ami tud már 4K-t is meg mindenféle app telepíthető. igen
 12. Sagemcom 5670 kellet volna kapnod, azon van 1db 2gbit port.
 13. Igen mivel károkozás történt így kiszálás + munkavégzés annak valóban ennyi az ára. Mondanám hogy postára adok neked egyet, de már csak heggesztős van sajnos.
 14. Lesz lesz meglesz az első 1-2 fecske aztán a többi jön majd. Elég sokat mernék rá fogadni hogy természet csatornák lesznek az elsők.
 15. Személyes véleményem de egyik félnek lépnie kell, ha az egyik nagy szolgáltatónak megvan hozzá az eszköz parkja utána a tv csatornák is könyebben mozdulnak. Mert a mostani állapotban hogy/minek indítson egy tv csatorna 4K sugárzást ha nem tud eljutni az ügyfelekig. Illetve elég sok kényelmi alkalmazás van, youtube, hbo go, plex, netflix stb ezeknél azért jó a 4k