Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ZoliHome

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Blogkommentek, amit ZoliHome posztolt

  1. 1 órája, root írta:

    Emberek! Felesleges találgatni, mert annyira triviális, hogy épeszű embernek ilyen sosem jutna eszébe. Én, mikor meghallottam a miértet, azt hittem rosszul hallok. Onnan merült fel, hogy volt egy olyan ötletünk, hogy mi lenne ha a T eszközén egy porton lenne bridge,  a másik 3 meg dedikálva lenne IPTV-nek, vagy aki akarja routerként használni az eszközt, annak az. Meg is lehetne oldani technikailag, de azon a bizonyos dologon bukik el, amit nem oszthatunk meg Veletek. 

    Ha az egyik port bridge módban van a másik három meg iptv, az két külön IP-t igényel? Elfogyott az IPv4 a t-nél és IPv6 meg még nincs?

  2. 49 perce, Renw írta:

    Nem érted a nagy szolgálgatók működését. :P

    Szerinted hány ügyfelet veszítenek emiatt? Illetve hányat nyernének, ha az efi kedvére kapcsolgathatná a bridge módot? Naugye. :P

    Megrendelek egy 250Mbit/s netet, nem értem, miért gondolják, hogy nem értek hozzá? Nyilván egy 250Mbit/s-es netet pl. WiFi-n használni nem alap dolog és félek, hogy a Sagem 3686 wifi-je nem jó erre... Továbbá mivel nincs antennája és külső antenna csatlakozási opciója se, szerintem kb mindenki saját WiFi router szeretne használni (akár többet is), ahhoz meg inkább bridge mód kellene... IGMP v3 meg a modernebb routerek mind tudják.

×
×
  • Új...