kapdbe

Tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

kapdbe a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Kösz a hozzászólást igaz nem értem minek kellet!
 2. Az én stílusommal semmi baj nincs az írásomban sem TEGEZEK, bocs. A kifakadásomnak pedig jogos oka van, melyt nem tudtam mérsékelt hangnemben megírni! A választ nem köszönöm meg, mert ez nem válasz, ha nem egyoldalú közlemény, na mindegy most már elhasználom a befektetett pénzemet és viszlát Telekom!
 3. Most már nagyon elegem van ebből a mocskos ***** telekomból. Nem az első esetük, hogy megkárosítanak pedig már többször reklamáltam ez miatt. Egész egyszerűen kényük kedvük szerint játszadoznak a felhasználó pénzével, mivel teljesen ellenőrizhetetlen a kezelt adatforgalom a ***** sem érő honlapjukon! Feltöltős mobilnettről van szó, melyt egy régebbi reklamálásomkor, megmagyaráztak, mindenkor 1-31-ig kell értelmezni, vagyis az adott hónap mindig 1-től a hónap végéig tart. Természetesen ez hazugság, itt az újabb bizonyíték rá!!!! Pont tegnap este néztem még volt 600 valahány Mb adatmennyiségem, melyt most hajnalra gyönyörűen lenulláztak. Küldték a ***** sms-t, hogy aktiválták az újabb csomagot, erre van eszük, de tisztességes tájékoztatásra arra nincs! Őszintén, nem szégyenlik magukat amiért állandóan meglopnak, megkárosítanak? Erre várom a válaszukat!!!
 4. Örömmel jelentem meg van a megoldás, ide rakom hátha még másnak is jól jöhet. Elolvastam a tv használatiát, és egy gomb érdekes funkciókat rejt, és itt van a megoldás! Képekkel mutatom, így érthetőbb lesz. Köszönöm mindenki segítő szándékát.
 5. Samsung UE32EH4003 LED Televízió
 6. Igen, nem volt még IPTV-vel használva csak laptoppal. 3 éves Samsung tv-ről van szó, nem értem miért kellene ezt lecserélnem?
 7. Igen, mind a 2 tv-lévőn aljaztba próbáltam sikertelenül. A laptopom simán megy vele, csak összedugom őket és kész. Azt hittem ezzel is csak ennyi lesz, de nem, mint a képen is látszik. Nekem olyan mintha az iptv box nem lenne valamiért frankó. Scartról megy rendesen, de jobb lenne a hdmi, mert állítólag azzal még szebb a kép.
 8. Sziasztok! Az iptv-t szeretném használni hdmi kábellal, de nem működik összekapcsolás után. Ezt írja ki a tv. "A HDMI videoszolgáltatás nem elérhető. A HDCP csatlakozási egység ellenőrzése sikertelen." MI A TEENDŐ? Köszönöm.