Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szmöre

Tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Szmöre eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

 1. Kedves @teherwagon! Belföldön történt természetesen. Még régebbi csomag, így ez nem az újabb 500as. Akkor ez a ügyfélszolgálaton folytatódik. Köszönöm válaszod!
 2. Kicsit tisztázom a szituációt, elég katyvaszul írtam le. A szóban forgó csomag Mobil S + 400MB net. 16-19-ig volt korlátlan mobilinternet hétvége, a fordulónapom 17-re esik. 19-én 0:01-kor kikapcsoltam a mobil adatforgalmat a mobilkészülékemen, és wifin használtam tovább, viszont 1:40-kor kaptam egy SMS-t hogy az adategyenlegem 100%-ban felhasználtam. Ebben szeretnék egy kis felvilágosítást kérni. Jelenleg be sem tudok lépni, a bejelentkezéskor visszadob az azonosító megadásához sikeres belépés utána, egyik aloldalon még mindig február 19-re hivatkozik. Előre is köszönöm!
 3. Kedves Fórumtagok! Rövid leszek és tömör. Azzal kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a fordulónapom az ingyenes mobilnet hétvégébe esett, és ennek lejárta után kaptam SMS-t hogy az adatforgalmam 100%-ban felhasználtam, miközben a mobil adatforgalom ki volt kapcsolva. Ez lehet szolgáltatói malőr? Előre is köszönöm!
×
×
 • Új...