Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

pepe4life

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

pepe4life eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

 1. Úgy értettem, hogy a családi HQ-n 400 km-re De mivel ott borzasztó a hálózat (óváros) maga csak a dolog elvi működését tudnám tesztelni, munkára nem lenne alkalmas. Arra gondoltam hogy az itteni lakásban ha van rá lehetőség koax helyett valami másra váltani, de szerintem mire a T ezt elintézné leállamvizsgázok. Marad a vadászat egy jó proxy szolgáltatóra.
 2. Csak egy pillanatra az a vad elképzelésem támadt, hogy újrahúzatnám a kábelt ha lehetséges. Egy másik háztartásban nem koaxon van bevezetve, azt húsvét körül tudom tesztelgetni, de eléggé hulladék a sávszélesség. Plusz az ottani router funkcióit kicsit limitáltabbnak éreztem.
 3. Persze megértem, hogy miért osztják vissza ugyanazt a címet, csak mivel több kolléga is így spórol a proxykon gondoltam egy próbát megér. Azért a lejárati idős áramtalanításnak is adok egy esélyt, hátha bejön. Köszi a tippet!
 4. Hát akkor azt hiszem ez elég gyorsan kiderült Gondolom váltani nem lenne túl egyszerű. Marad a VPN/proxy havidíj. Köszi a villámgyors választ! @btz Sajnos az overnight áramtalanítás nem túl életszerű, mivel többen is használjuk a hozzáférést. Elméletben egy UTP-re váltás orvosolná a dolgot?
 5. Sziasztok! Lakossági csomagom van, ami elvileg dinamikus IP címmel jár. Sagecom F@ST 3686 V2 típusú a router amit nemrég küldtek ki és van benne opció a WAN IP frissítésre, de mégsem kapok új címet hiába nyomkodom. Van bármi ötletetek a megoldást illetően? Előre is köszi minden segítséget!
×
×
 • Új...