Lilian

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Lilian a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Igen így értem,egy teljes belső cserét meg nem érne meg a dolog.Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
 2. Sziasztok! Köszönöm a tippeket,frissen újra telepített a gépem és próbáltam már a drive boostert,de nem volt túl szimpatikus a vége a wumt x64-et nem ismertem de utána nézek. Igazából még mindig azon gondolkozom,hogy a hálózati kártyám adatainál maximum sebességnek a 433 mbps van megadva,nem lehet esetleg,hogy mégis ez a probléma forrása?
 3. Így értem köszönöm,az első lehetőség nem jutott sajnos eszembe.A kártya viszont stimmel,szóval megpróbálok megoldást találni a driver problémára.Még egyszer köszönöm szépen a segítséget!
 4. A transmit buffert sajnos nem engedi 128-nál nagyobbi értékre állítani,a drivert pedig közvetlenül az intel oldaláról töltöttem.
 5. Igen duplex be van kapcsolva,illetve automatikusra van állítva,viszont a maximuma 100 mbps,a transmit buffer értéke 128 a receive pedig 512.
 6. Köszönöm szépen a gyors választ! A drive frissítés megtörtént,sajnos nem történt változás,a hálózati kártya beállításoknál pontosan mit kellene körbejárnom?
 7. Sziasztok! Néhány napja lett hozzánk bekötve az 1000 Mbit/s itthoni internet,viszont a maximum sebesség amit laptopon keresztül sikerült mérnem,260/200 Mbps volt,viszont telefonon keresztül ez az érték 500/260 körüli,szóval úgy gondolom,hogy a laptopban keresendő a hiba. Egy Dell inspiron 5558 laptopról volna szó,amiben Intel Dual-Band Wireless AC 3160 hálózati kártya található.A kérdésem az lenne,hogy egy hálózati kártya csere esetleg javítana-e le/feltöltési sebességen vagy ennél kicsit összetettebb a dolog? Sajnos nem értek hozzá annyira mint amennyire szeretnék, így a válaszokat előre is köszönöm!