Lilian

Tag
 • Tartalmak

  7
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Lilian posztolt


 1. Sziasztok! Köszönöm a tippeket,frissen újra telepített a gépem és próbáltam már a drive boostert,de nem volt túl szimpatikus a vége :) 
  a wumt x64-et nem ismertem de utána nézek. Igazából még mindig azon gondolkozom,hogy a hálózati kártyám adatainál maximum sebességnek a 433 mbps van megadva,nem lehet esetleg,hogy mégis ez a probléma forrása?


 2. Így értem köszönöm,az első lehetőség nem jutott sajnos eszembe.A kártya viszont stimmel,szóval megpróbálok megoldást találni a driver problémára.Még egyszer köszönöm szépen a segítséget!


 3. Sziasztok!

  Néhány napja lett hozzánk bekötve az 1000 Mbit/s itthoni internet,viszont a  maximum sebesség amit laptopon keresztül sikerült mérnem,260/200 Mbps volt,viszont telefonon keresztül ez az érték 500/260 körüli,szóval úgy gondolom,hogy a laptopban keresendő a hiba. Egy Dell inspiron 5558 laptopról volna szó,amiben Intel Dual-Band Wireless AC 3160 hálózati kártya található.A kérdésem az lenne,hogy egy hálózati kártya csere esetleg javítana-e le/feltöltési sebességen vagy ennél kicsit összetettebb a dolog? Sajnos nem értek hozzá annyira mint amennyire szeretnék, így a válaszokat előre is köszönöm!