Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lilian

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Lilian eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Lilian

    Hálózati kártya

    Igen így értem,egy teljes belső cserét meg nem érne meg a dolog.Mindenesetre köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
  2. Lilian

    Hálózati kártya

    Sziasztok! Köszönöm a tippeket,frissen újra telepített a gépem és próbáltam már a drive boostert,de nem volt túl szimpatikus a vége a wumt x64-et nem ismertem de utána nézek. Igazából még mindig azon gondolkozom,hogy a hálózati kártyám adatainál maximum sebességnek a 433 mbps van megadva,nem lehet esetleg,hogy mégis ez a probléma forrása?
  3. Lilian

    Hálózati kártya

    Így értem köszönöm,az első lehetőség nem jutott sajnos eszembe.A kártya viszont stimmel,szóval megpróbálok megoldást találni a driver problémára.Még egyszer köszönöm szépen a segítséget!
  4. Lilian

    Hálózati kártya

    A transmit buffert sajnos nem engedi 128-nál nagyobbi értékre állítani,a drivert pedig közvetlenül az intel oldaláról töltöttem.
  5. Lilian

    Hálózati kártya

    Igen duplex be van kapcsolva,illetve automatikusra van állítva,viszont a maximuma 100 mbps,a transmit buffer értéke 128 a receive pedig 512.
  6. Lilian

    Hálózati kártya

    Köszönöm szépen a gyors választ! A drive frissítés megtörtént,sajnos nem történt változás,a hálózati kártya beállításoknál pontosan mit kellene körbejárnom?
  7. Lilian

    Hálózati kártya

    Sziasztok! Néhány napja lett hozzánk bekötve az 1000 Mbit/s itthoni internet,viszont a maximum sebesség amit laptopon keresztül sikerült mérnem,260/200 Mbps volt,viszont telefonon keresztül ez az érték 500/260 körüli,szóval úgy gondolom,hogy a laptopban keresendő a hiba. Egy Dell inspiron 5558 laptopról volna szó,amiben Intel Dual-Band Wireless AC 3160 hálózati kártya található.A kérdésem az lenne,hogy egy hálózati kártya csere esetleg javítana-e le/feltöltési sebességen vagy ennél kicsit összetettebb a dolog? Sajnos nem értek hozzá annyira mint amennyire szeretnék, így a válaszokat előre is köszönöm!
×
×
  • Új...