mozo

Tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

mozo a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Szevasztok! 2021. július 12-én, hétfőn kora délután megszűnt a digitális kábeltv adás összes csatornája, kivéve az államiakat. Próbáltam újrahangolni a tv-t, de akkor is csak az állami csatornákat találta meg. Budapest XVI. kerületben a 338-as frekvencián próbálkozom. Tud valaki megoldást a problémára? Előre is köszönöm a választ. molzol Budapest
 2. Igazad van. Én a 20. oldalon található Digitális alapcsomagok tartalmát néztem, és abban benne voltak.
 3. Szevasztok! Még mindig fenn áll a probléma. Változatlanul kódoltak a következő csatornák: Film Cafe, RTL+, Viasat6, Film+, Comedy Central Family, Spektrum Home, Mozi+. Mire számítsak? Lesz ebből még valami? Budapest XVI. kerületben lakom. Lehet, hogy az még nem került sorra? Előre is köszönöm a választ.
 4. Köszönöm a gyors választ! A csatornakiosztásban szereplő csatornák közül néhányat kódolt adásként azonosít a tv készülék, és így nem is jeleníti meg őket. Ezek: RTL+, Film Cafe, Viasat6, Spetrum Home, Mozi+. Most ezek jutottak eszembe hirtelen. Ezek a csatornák tényleg kódoltak, vagy csak én csinálok rosszul valamit?
 5. Sziasztok! Kb. másfél hete eltűnt néhány csatorna (Cool, AXN, AMC, stb.) a digitális kábeltv szolgáltatásból. Ez már így marad, vagy lesz helyettük más? Meg tudná írni valaki, hogy hol található a kódolatlan digitális kábeltv alapcsomag aktuális csatornakiosztása? Köszönöm előre is.