MonsteQ

Tag
 • Tartalmak

  11
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

MonsteQ a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Pontosan úgy működik, hogy van a Huawei HA-35-ös nevezetű router. Na arra jön a net kábel + a 30 mbit/s 4G Mobilhálózat (havi szinten 100GB) és ennyi. Ha elverjük a 100GB-ot akkor volt nincs 30 mbit/s, sutty ugrott a lecsóban, és ez a világcégnél tökéletesen helyén való hogy Magyarország még kb. lassan élet sincsen. Tudom hogy optika drága, igazán megérdemelnénk jó kis csalások után (600 ezer forintot fizettünk, valami Telekomos hiba miatt, többszöri panaszbejelentéssel is perkálni kellett). Abból a pénzből már saját hálózatot építek lassan.
 2. Itt még Koax sincs. 4G Mobilnet az havi szinten 100GB na most én letöltök 10 filmet kb ezzel el is ment 50-60 GB. A családban 4-en élünk ebből 1-2 órát mindenki videózik Full HD-ban az meg el is eszi hamar. Szóval ez így rohadtul nem elég egy családnak, a Telekom szerint nagyon is elég.
 3. Üdv! Valaki nem tud semmit hogy Tiszalúcon mikor lesz, illetve egyéb településeken kiépítve az optikai hálózat. Kicsit unalmas már, hogy vagy lassú a net vagy 4G+Kábel hálózaton vagyunk most aztán 4G-re adnak kemény 100GB-ot 1 hónapra. Körülbelül szerintem az senkinek nem elég főleg 3 készülékre plusz a telefonok. Van erről egy lista vagy valami? Előre is köszönöm!
 4. Rendben. Küldöm is, éppen most értem haza.
 5. Igen, az nekem is jó lesz, köszönöm!
 6. Rendben, ha tudna egy időt mondani akkor megpróbálnék intézkedni ez ügyben is.
 7. Ezért nem értem én se. Viszont egyszer rájöttem még régebben ismerősömnél, hogyan kell de elfelejtettem. Csak ennél a routernél kell ennyit dolgozni vele, más routernél nem.
 8. Igen, azt.
 9. Az nekem ki van kapcsolva.
 10. CS:GO Szerverhez. Lan-on teljesen fut hiba mentesen.
 11. Üdvözlet! Itt van néhány kép a port megosztásomról, valamiért nem működik. Online Port Checker: "Port 27015 is closed." IPv4 Címem: 192.168.1.69 Társítani kívánt port: 27015 Mi a gond ezzel pontosan?