Szabolcs108

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Szabolcs108 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Üdv! Ennek az egész RCS dolognak a margórája végezetül még annyi, hogy minap ellátogattam a hely Tmobile üzletbe, ahol érdeklődtem az RCS felől. Totális tanácstalanságba ütköztem... Még én mondtam hogy olvassák már át a honlapjukat, ott van az... Mire átböngészte, az egész ottartozkodásomnak az lett a lényege, hogy azért nem működik nálam az RCS regisztráció mert Dominós vagyok.... Köszi Tmobile!
 2. Köszönöm a választ, válaszokat. Úgy néz ki sajnos az lesz a megoldás hogy ha felhívom őket, vagy bemegyek valamelyik üzletükbe.
 3. Sajnos a 4Gvel sem jobb a helyzet...
 4. Sajnos nálam az újraindítás nem segít, újraindítottam az appot, a telefont, újra is installáltam magát az appot is. Regisztráltam wifin és 4Gn is. Ha megkérdezhetem wifin vagy 4Gn indítottad el a csevegés regisztrációját?
 5. Bocsánat, Samsung Galaxy A5 2017
 6. Üdv, Samsung Galaxy S5 2017 es telóm van. A letöltött Android messages alkalmazást nem tudom regisztrálni, hogy igénybe tudjam venni a wifi s csevegést. Csak az "elnézést kérünk" szöveg van. SIM kártya kivétel, mobil netről a regisztráció mind meg volt. Valaki kérem írja le hogyan csináljam.